Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

PERFECTE HUIS IN WESTERPARK

Ben je op zoek naar een woning die zowel rust als het gemak van de stad biedt? Zoek niet verder! Deze charmante woning is een uitstekende keuze voor starters op de woningmarkt, één- of tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen, en iedereen die wil profiteren van de voorzieningen van de stad terwijl ze genieten van een rustige woonomgeving. Gelegen in een rustige buurt met veel groen, maar toch op fietsafstand van alle gemakken van het stadsleven, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en modern bestaan. Met een zonnige tuin, een stijlvolle afwerking en een praktische indeling is dit de perfecte plek om je nieuwe thuis te vinden.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Rustige ligging, toch dichtbij het centrum: Geniet van de kalme sfeer van de buurt terwijl je toch alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik hebt.
Zonnige tuin op het zuiden: Perfect voor lange zomerdagen en gezellige avonden buiten.
Fijne ruimte: Openslaande deuren naar de tuin vanuit de woonkamer en een open keuken zorgen voor een lichte en ruime leefruimte.
Praktische indeling: Een slimme en ruime opzet die zorgt voor optimaal wooncomfort.
Moderne keuken en badkamer: Stijlvol en keurig afgewerkt, voorzien van alle gemakken.
Ideaal voor starters: Een perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit om je woning avontuur mee te beginnen.

EEN VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN JOUW TOEKOMSTIG THUIS
Welkom bij het Heideblauwtje 13! De hal, woonkamer en keuken zijn allemaal recentelijk vernieuwd en hier kom je dan ook binnen in een super nette afgewerkte ruimte. Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer, waar het licht prachtig binnenvalt door de grote ramen en de openslaande deuren die toegang geven tot de zonnige tuin op het westen. Dit is de perfecte plek om op een warme zomeravond de deuren open te slaan, de frisse lucht binnen te laten en te genieten van een drankje in je eigen groene oase.

De open keuken is super fijn voor kookliefhebbers. Voorzien van moderne apparatuur, strak design en een praktische indeling, maakt deze keuken koken tot een waar genoegen. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of een uitgebreid diner voor vrienden, deze keuken biedt alles wat je nodig hebt.

Als je verder loopt en naar boven gaat, ontdek je dat de woning een slimme indeling heeft die optimaal gebruik maakt van de ruimte. De praktische opzet zorgt voor een gevoel van ruimte en comfort. Er zijn drie slaapkamers aanwezig op de verdieping, ideaal voor een jong gezin of om een werkkamer in te richten. De stijlvolle badkamer is modern en keurig afgewerkt, met een ruime douche, wastafelmeubel, toilet en wasmachine aansluiting beschikt de badkamer over alles wat je nodig hebt. 

Dit huis bezit energielabel B, wat betekent dat het niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig is. Dat is goed voor zowel het milieu als je portemonnee! Met een woonoppervlakte van 83 vierkante meter voelt deze woning ruim en licht aan, perfect voor een comfortabel en modern leven.

De ligging van deze woning is ideaal. Gelegen in een rustige straat in een prettige en rustige wijk, zorgt voor een vredige woonomgeving, terwijl je binnen enkele minuten in het bruisende centrum van de stad bent. Hier vind je alles wat je nodig hebt: winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Het beste van twee werelden!

Prikkel je zintuigen en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging via onze website. Dit is het begin van jouw nieuwe levenshoofdstuk!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 292

Overige

Perceel oppervlakte 135

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 292

Overige

Perceel oppervlakte 135

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Breda