Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In alle rust genieten van het leven in een prachtig groene omgeving! Op "Landgoed Bergvliet" gelegen instapklare, vrijstaande, moderne recreatiewoning in de omgeving van Oosterhout, Teteringen en Breda. De woning beschikt over 3 slaapkamers, een dubbele carport en een veranda. De woning staat op een perceel (erfpacht) van 654m2 met bijzonder veel privacy. U heeft hier het gevoel permanent met vakantie te zijn.

Op het bosrijke bungalowpark staan enkel vrijstaande woningen en u bevindt zich hier in een prachtig rustig natuurgebied. In de directe nabijheid is het natuurgebied de Vrachelse Heide te vinden en op het park zelf ligt een fraaie 18 holes golfbaan (plus een 9 holes par 3-baan) met een restaurant, een clubhuis en een modern Welness center (spa One). U woont hier dus heerlijk rustig, maar desondanks is er een snel bereikbare verbinding met de A59.

Globale indeling: Begane grond: Entree met hal, meterkast en trapopgang en trapkast. Vestibule met waskom, toiletruimte. Ruime open, tuingerichte woonkamer in open verbinding met de eetkamer en keuken. De woonkamer beschikt over een vrijstaande houthaard. De fraaie houten keuken dateert uit ca. 2016 en beschikt over een 5 pits gasstel, een in het plafond geïntegreerde afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een Quooker met kokend en fris bruisend water. Natuursteen aanrechtblad. De bijkeuken is om de hoek. Hier staan de vriezer, was- en droog apparatuur opgesteld. De vloer van de woonkamer en eetkamer zijn van eikenhouten planken. De vloer in de keuken is van natuursteen. De verwarming op de begane vloer is middels vloerverwarming. De wanden zijn glad gestukt.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, een baby/werk kamer, een berging en de badkamer. De master bedroom beschikt over een dakraam en een inloop garderobekast. De moderne badkamer beschikt over een inloop(regen)douche en een waskom met meubel. Vloer van beton. Wanden gestukt en behangen.

Buiten: Voortuin met een carport voor 2 auto's. Bestrating van gebakken klinkers. Fraai aangelegde tuin met gazon. Terras direct grenzend aan de woning. Achterin de tuin is een ruime veranda en berging gebouwd.

Bijzonderheden: - de woning is bestemd als recreatiewoning. De woning mag wel het gehele jaar gebruikt worden volgens de regels van het park. - jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 3.600,-; - erfpachtduur 50 jaar; - indexatie erfpachtcanon 5 jaarlijks; - jaarlijkse bijdrage onderhoud- en service van het park bedraagt € 475,-. - moderne, goed onderhouden, instap klare woning; - vrijwel volledig v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing; - vloerverwarming op de begane grond; - energielabel A; - 15 zonnepanelen op de veranda; - aangewezen projectnotaris is Offereins te Oosterhout; - oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 654

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 654

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA makelaars Oosterhout