Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Beverweg 3, Breda

Welkom bij Beverweg 3, een ruim en comfortabel appartement van maar liefst 90m², gelegen op een toplocatie in Breda, op korte afstand van het bruisende stadscentrum. Dit appartement biedt een fijne woonomgeving met veel ruimte, lichtinval en volop voorzieningen binnen handbereik. Ideaal voor starters, jonge gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een rustige plek nabij de stad.

INDELING

WOONKAMER De ruime woonkamer is een fijne plek om te ontspannen. Dankzij de grote raampartijen profiteert u hier de hele dag van veel natuurlijk licht. Het biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een aparte eethoek. De indeling maakt het mogelijk om de ruimte geheel naar eigen wens in te richten en er uw eigen thuis van te maken.

KEUKEN De praktische hoekkeuken biedt veel werk- en opbergruimte en is uitgerust met alle nodige voorzieningen voor uw kookplezier. Hier kunt u eenvoudig heerlijke maaltijden bereiden.

SLAAPKAMERS Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, waarbij een derde slaapkamer eenvoudig gerealiseerd kan worden. De slaapkamers zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed en bieden voldoende ruimte voor kledingkasten en andere meubels. Of u nu op zoek bent naar extra slaapruimte, een werkkamer of een hobbyruimte, de mogelijkheden zijn hier eindeloos.

BADKAMER De badkamer is ruim en beschikt over alle faciliteiten, waaronder een douchecabine, wastafel en ligbad. Hier kunt u in alle comfort ontspannen na een lange dag.

EXTRA VOORZIENINGEN Verder heeft het appartement een ruime inpandige berging, ideaal voor het opbergen van uw fietsen, huishoudelijke spullen of andere eigendommen. Dit biedt extra gemak en opbergruimte zonder dat u ruimte in uw appartement verliest.

Daarnaast is er een fijne, gezamenlijke binnentuin waar u kunt genieten van het buitenleven in een rustige omgeving. Deze binnentuin biedt een groene oase midden in de stad, perfect om even te ontspannen of te socializen met de buren.

OMGEVING EN VOORZIENINGEN

CENTRALE LOCATIE Het appartement is ideaal gelegen op een centrale locatie nabij het centrum van Breda. Binnen enkele minuten fietsen of wandelen staat u in het gezellige stadscentrum, met al haar winkels, restaurants, cafés en uitgaansgelegenheden.

BRABANT PLEIN Op loopafstand bevindt zich het Brabantplein, een compleet winkelcentrum waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen. Met diverse supermarkten, speciaalzaken en eetgelegenheden is alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

NHTV EN ONDERWIJSFACILITEITEN De NHTV (nu BUas - Breda University of Applied Sciences) bevindt zich op loopafstand van het appartement, wat het een perfecte locatie maakt voor studenten of medewerkers van de hogeschool. Ook zijn er diverse andere onderwijsinstellingen en sportfaciliteiten in de nabije omgeving.

KORTOM

Beverweg 3 biedt u een ruim appartement van 90m² met een lichte woonkamer, twee slaapkamers (met de mogelijkheid tot een derde), een praktische hoekkeuken en een ruime badkamer. De inpandige berging en de gezamenlijke binnentuin bieden extra gemak en woonplezier. Met het centrum van Breda, het Brabantplein en de NHTV op loopafstand, woont u hier op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik. Kom snel kijken en ontdek de mogelijkheden van dit fijne appartement!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda