Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit heerlijke ruime appartement met 2 slaapkamers, woonkamer en keuken ligt gelegen op de vierde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartementencomplex heeft een lift.

OMGEVING Het appartement is gelegen op een rustige en groene locatie in de wijk de Ypelaar. In de omgeving bevindt zich het vernieuwde winkelcentrum De Burcht, diverse scholen en sportfaciliteiten. Het appartement is verder ook goed bereikbaar d.m.v. openbaar vervoer. Daarnaast zit je binnen 10 minuten op de A58 of A27.

De indeling is als volgt: BEGANE GROND Het appartementencomplex beschikt over een centrale afsluitbare entree met bellentableau en brievenbussen. Vanuit de entree zijn de appartementen bereikbaar per trap of lift. Verder bevindt zich op de begane grond de individuele berging.

VIERDE VERDIEPING De entree/ hal geeft toegang tot de keuken en de woonkamer. Verder bevindt zich in de hal een vaste kast en de meterkast.

De royale woonkamer (ca. 27m²) heeft veel lichtinval door de grote ramen. Vanuit de woonkamer is er toegang middels een schuifpui tot het balkon. Het balkon is gelegen op het zuidwesten. De keuken beschikt over een recht keukenblok met boven- en onderkasten, een spoelbak, gasaansluiting, aansluiting voor de wasmachine en een boiler(huur). De toiletruimte beschikt over een closet en een fonteintje. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad en een wastafel. Slaapkamer 1 en 2 zijn beide ongeveer 12m².

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer. En de aluminium kozijnen hebben enkele beglazing.

VVE Door het kopen van een appartement wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaars. Daarom is het belangrijk om te weten dat de Vereniging gezond en erg actief is. De servicekosten bedragen ca. € 180,88 per maand. In de servicekosten is opgenomen: de opstalverzekering (glas-/brandverzekering), schoonmaak van de algemene ruimten, verlichting van de algemene ruimte, reservering voor klein- en groot onderhoud. Het voorschot voor de blokverwarming zit niet inbegrepen in de servicekosten per maand

BIJZONDERHEDEN - Het appartement wordt verwarmd via blokverwarming. - Het warm water geschiedt via een huurboiler, de neem je als koper over. - Als u een appartement koopt, wordt u automatisch lid van de Verenging van Eigenaren (VvE). De bijdrage ("de servicekosten") hiervoor bedraagt ca. € 180,88 op maandbasis. - Het gehele appartement is voorzien van aluminium kozijnen met enkele beglazing. - In de onderbouw beschikt het appartement over een royale berging van circa 6 m2. - De juridische levering geschiedt via een projectnotaris - Oplevering: kan op korte termijn, in overleg. - In de koopovereenkomst zal de niet-bewoningsclausule worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 278

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 278

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars