Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Op een rustige locatie in het idyllische kerkdorp Mesch, bieden wij deze ruime, tussengelegen woning. Deze woning is o.a. voorzien van 2 slaapkamers (mogelijk 4), 2 badkamers, een ruime zolderruimte en een onderhoudsvriendelijke tuin. Wonen in deze straat betekent genieten van een rustige en kindvriendelijke omgeving. Het centrum van Maastricht, MUMC+, UM en tevens het centrum van Luik zijn op slechts 15 autominuten verwijderd.

-Indeling:

-Kelder:
De kelder (geen foto’s beschikbaar) is toegankelijk via een trap in de hal. Deze ruime kelderruimtes zijn samen ca. 56 m² groot, waardoor zij genoeg ruimte bieden voor het opbergen van voorraden, materialen e.d.

-Begane grond:
Via de prachtige, authentieke, glazen voordeur, bereikt u direct de keukenruimte. Deze ruimte is voorzien van een lichtkleurige tegelvloer en in totaal ca. 26 m² groot. Hier bevindt zich tevens de meterkast. De moderne keuken, voorzien van een houten werkblad, zwarte frontjes en spoelbak met messingkleurige kraan, beschikt over de volgende apparatuur: een oven, een 5-pits gasfornuis, een vaatwasser en een losse koel-vriescombinatie. De grote ramen en deur aan de voorzijde van de keukenruimte, zorgen voor een mooie, natuurlijke lichtinval en prettig contact met de voortuin. Via een deur aan de achterzijde van de keuken, is de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken (ca. 2 m²) is voorzien van de witgoedaansluiting en praktisch voor het opbergen van voorraden of het plaatsen van een (extra) vriezer. Middels een schuifdeur in de keuken bereikt u de woonkamer. De woonkamer is ca. 19 m² groot en erg sfeervol door de authentieke, open haard in het midden van de ruimte. De lichtkleurige tegelvloer van de keuken loopt naadloos door tot in de woonkamer. Tevens loopt u vanuit de keuken door naar de gang, welke is voorzien van een trap naar de eerste verdieping. Verscholen achter een kast in deze gang, bevindt zich een deur naar een extra ruimte. Deze ruimte is ca. 6 m² groot en praktisch te gebruiken als bergruimte. Na aanpassingen, zou deze ruimte eventueel bij de woonkamer kunnen worden betrokken.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Op deze verdieping treft u 2 slaapkamers en 1 badkamer aan. De overloop is voorzien van een zwartkleurige, houten vloer. Tevens zijn de originele, houten deuren behouden gebleven, wat een prachtige uitstraling geeft aan de woning.
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 23 m² groot.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 17 m² groot.
-Badkamer 1: De betegelde badkamer is ca. 2 m² groot en voorzien van: een douche en een wastafelmeubel.
-Badkamer 2: De betegelde badkamer is ca. 5 m² groot en voorzien van: een ligbad met douche, een wastafelmeubel en een staand toilet.

-Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de eerste verdieping heeft u toegang tot de tweede verdieping. U treft hier een grote ruimte aan van ca. 61 m² groot, welke momenteel fungeert als berging. De zolder is tevens voorzien van de witgoedaansluiting en een losstaand bad. Indrukwekkend is de nokhoogte van maar liefst 4 meter, wat zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Na aanpassingen zouden op deze verdieping extra werkruimtes of slaapkamers kunnen worden gecreëerd. Ten slotte is de cv-ketel (Eigendom, 2003) hier gesitueerd.

-Tuin:
Via een deur in de keuken is de tuin te bereiken. De woning is voorzien van een compacte en onderhoudsvriendelijke tuin. De tuin biedt veel privacy en is naar ieders wens in te richten.

Nadere bijzonderheden:
-Tussengelegen woning met authentieke elementen in het idyllische Mesch.
-Kozijnen: Houten kozijnen en volledig dubbelglas.
-Centrale verwarming: HR ketel (Eigendom, 2003).
-Energielabel C.
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is mooi en rustig gelegen in het landelijke gelegen dorpje Mesch. Mesch is een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten, in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg en behoort tot het dorp Eijsden. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de Belgische plaatsen Voeren en Luik. Een bourgondisch dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Mesch beschikt over een basisschool. De woning is tevens gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en UM en het centrum van Luik zijn op slechts 15 autominuten te bereiken.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1700
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1700
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 809
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 129
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2003
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1700
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1700
Woon oppervlakte 172
Inhoud woonhuis 809
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 129
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2003
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij