Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
Unieke kans om in een royaal, vrijstaand woonhuis te kunnen wonen, met uitstraling en karakter!

De woorden modern en eigentijds typeren deze parel van een woning gelegen aan Gascogne 2, op een rustige en gunstige locatie in de wijk Oud-Poelveld te Eijsden, als laatste woonhuis in een doodlopende straat met een grasveld met bomen aan de voorzijde. Kenmerkend is de tijdloze luxe dankzij het gebruik van mooie, duurzame materialen in neutrale kleuren, de vele daglichttoetreding en optimale privacy.

Het pand heeft een gebruiksoppervlakte wonen maar liefst ruim 183m², energielabel A en beschikt o.a. over een riante en sfeervolle living, luxe open designkeuken, royale serre, 4 slaapkamers, een stijlvol ingerichte badkamer, praktische grote bijkeuken, royale garage met bergzolder, 17 zonnepanelen en een parkachtige tuin rondom. Voeg hierbij de mooie, landelijke ligging van dit object, de uitstekende situering ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen, de basisschool, de nabijheid van het stadscentrum van Maastricht, belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer richting Eindhoven/Aken en België, een uitgestrekt wandel- en fietsgebied en deze prachtige woonomgeving biedt u voor nu en voor de toekomst een prettig leef- en woonklimaat. Tevens zijn er zeer goede mogelijkheden voor het realiseren van een kantoor/praktijk aan huis met separate ingang en/of levensloopbestendig wonen. Kortom, dit pand MOET u gezien hebben!!



INDELING:

Begane Grond:
Overdekte entree (ca. 6m²). Hal met meterkast en kast met waterontharder, toilet, trapopgang en toegang tot de living. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset, een fonteintje en een verlaagd plafond met inbouwspots. Royale, lichte L-living (ca. 40m²), met doorloop naar eetkamer/serre en de keuken. De zitkamer bevindt zich aan de voorzijde van de living, alwaar men kan genieten van een prachtig, vrij uitzicht. Het eetgedeelte (ca. 19m²) bevindt zich aan de achterzijde van de woning, in de serre. Deze ruimte heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. Via openslaande tuindeuren is er toegang tot de tuin. De living en de serre worden van elkaar gescheiden door een schuifpui. Beide zijn voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer met extra brede planken, hetgeen de vloer en het geheel een luxe uitstraling geeft. Alle wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk. In de serre hangt tevens een airco-unit, welke kan koelen en verwarmen, hetgeen zorgt voor veel comfort in deze ruimte. Ook is er een lichtkoepel aanwezig en het plafond is voorzien van inbouwspots.

De keuken (ca. 14m²) is bereikbaar vanuit de serre, de living en de bijkeuken en beschikt over een tegelvloer en een luxe designkeuken (Keller) in U-opstelling, met schiereiland, boven-en onderkasten, diverse lades, wandkast en de navolgende inbouwapparatuur: 1,5 spoelbak, combimagnetron, stoomoven, koelkast met vriesvak en groente lade, vaatwasser en Bora-inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Het geheel is hoogwaardig afgewerkt met een massief werkblad van composiet. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken (ca. 19m²), voorzien van tegelvloer, keukenblok en de aansluitpunten voor het witgoed. De bijkeuken geeft toegang tot de tuin, de oprit aan de voorzijde en tot de garage. De garage (ca. 25m²) beschikt over een tegelvloer en 2 openslaande houten deuren naar de oprit. Aan de achterzijde is een deur met toegang tot de tuin. Via een vaste trap is de bergzolder (ca. 15m² vanaf een hoogte van 1,5m), voorzien van een houten verdiepingsvloer en dakisolatie van Unidekplaten. Op deze zolder is daglichttoetreding en met enkele aanpassingen zou deze ruimte ingericht en gebruikt kunnen worden als extra woonruimte.


Eerste Verdieping:
Via vaste trap te bereiken overloop (ca. 6,5m²) met toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom (ca. 16m²) is aan de voorzijde van de woning gelegen en staat in open verbinding met slaapkamer II (ca. 13m²), welke dient als garderobe/inloopkast. Met een kleine aanpassing zijn hier weer 2 afzonderlijke slaapkamers te realiseren. Beide kamers beschikken over een brede dakkapel aan één stuk, welke zorgt voor een optimale lichtinval en een gevoel van ruimte. Slaapkamers III en IV (resp. ca. 16 en 9m²) zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. Alle slaapkamers zijn voorzien van hoogwaardige laminaatvloeren afgewerkt met witte hoge plinten, glad gestucte wanden en plafonds, hardhouten kozijnen met isolerende HR++ beglazing en deels rolluiken.

De stijlvol ingericht badkamer (9m²) is geheel betegeld en voorzien van een XL-inloopdouche, dubbele wastafel met onderkast, ligbad, handdoekradiator, wandkast, wandcloset en een spiegel met verlichting. Het geheel is hoogwaardig afgewerkt met een verlaagd plafond voorzien van inbouwspots, mechanische ventilatie en elektrische vloerverwarming.

Tweede Verdieping:
Een vlizo trap geeft toegang tot de zolderverdieping (ca. 10m² overig inpandige ruimte), welke beschikt over een betonnen verdiepingsvloer en geïsoleerde Unidek dakplaten als dakafwerking aan de binnenzijde. De nokhoogte van de zolder bedraagt ca. 2.05m.

Tuin:
Het pand beschikt over een royale, parkachtige tuin (ca. 378m²) rondom de woning. De voortuin, georiënteerd op het noorden, is sfeervol aangelegd en beschikt over een oprit voor het parkeren van 2 auto's op eigen terrein, een gazon en diverse beplantingen. Tevens is er een stalen tuinpoort, welke toegang biedt tot de achter/zij-tuin. De achter- en zijtuinen zijn zeer groen aangelegd en beschikken over meerdere terrasjes, gazons, moestuin en diverse volwassen beplantingen. Op elk moment van de dag is er in de tuin wel een plekje in de zon te vinden, evenals een schaduwplek. In een oase van rust kan men hier genieten van al het moois dat deze prachtige woonomgeving te bieden heeft. Het pand is gelegen aan het spoor van Maastricht naar Luik, hetgeen het woongenot niet of nauwelijks beïnvloedt.

Grenzend aan de westkant van de woning Gascogne 2 ligt een reststrook grond van ca. 338m², welke in bruikleen is bij de Gemeente Eijsden-Margraten door middel van een bruikleenovereenkomst. Voor dit gebruik is een vergoeding verschuldigd van € 150,- voor een termijn van 10 jaar, welke op 1 mei 2019 is ingegaan. Meerdere info aanwezig bij de verkopend makelaar.

Extra informatie:
- Royaal, vrijstaand woonhuis met een zeer goede, algehele staat van onderhoud;
- Gebruiksoppervlakte wonen ca. 183m²;
- Optimaal isolatiepakket: dak-muur en vloerisolatie;
- Kruipruimte is geïsoleerd;
- Energielabel A, geldig tot 24-08-2030;
- Geheel voorzien van hardhouten en kunststof kozijnen;
- In 2019 zijn alle ramen vervangen door isolerende HR++ beglazing inclusief extra ventilatieroosters;
- Geheel voorzien van glad gestucte wanden en plafonds, in 2019;
- Royale living + serre aanwezig;
- Luxe designkeuken en stijlvol ingerichte badkamer aanwezig, geplaatst in 2019;
- Deels voorzien van rolluiken;
- Royale garage + bergzolder aanwezig;
- Cv-ketel (merk: Nefit S4, Combi, eigendom & bouwjaar 2011);
- Er liggen 17 zonnepanelen op het dak, eigendom en geplaats in 2020;
- Moderne en uitgebreide meterkast (2019) aanwezig, 3x25A;
- Verisure alarm over te nemen, € 65,00 per maand;
- Fraai, parkachtige tuin rondom met meerdere terrasjes, gazons, moestuin en diverse volwassen beplantingen;
- Uitstekende mogelijkheden voor kantoor/praktijk aan huis met separate ingang aan de voorzijde;
- Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid;

Omgeving:
Eijsden is gunstig gesitueerd ten opzichte van autosnelweg A2 (Luik / Eindhoven) en ligt op slechts enkele autominuten van Maastricht (MUMC+, MECC, Gouvernement). Het dorp biedt alle gebruikelijke voorzieningen zoals basisscholen, recreatiemogelijkheden (o.a. een zwembad), ruim assortiment aan winkelvoorzieningen en openbaar vervoersmogelijkheden (zowel per trein als bus). Op loopafstand van de oude kern van Eijsden.



Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 856
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 378
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 534
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 59
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 856
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 378
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 534
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 59
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Pooters Makelaardij B.V.