Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Welkom in dit prachtige woonhuis gelegen aan de Pius XII straat in het gezellige Gronsveld. Deze vrijstaande woning is gelegen op een rustige locatie en voorzien van een ruime oprit en garage. Tevens beschikt de woning over 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond) en een tuin met veel privacy. Met een perceeloppervlakte van maar liefst ca. 530 m² biedt dit huis voldoende ruimte en mogelijkheden om te genieten van zowel binnen als buiten. Een woning die u zeker moet bekijken! De ligging is tevens gunstig dichtbij A2 en verschillende uitvalswegen naar Maastricht.

Indeling:

-Kelder:
Via een trap in de entree is de kelder te bereiken. De kelderruimte is ca. 10 m² groot en praktisch voor het opbergen van voorraden e.d.

-Begane grond:
Het is ruim binnenkomen in de hal (ca. 9 m²), voorzien van lichtkleurige tegelvloer. Vanuit de entree bereikt u de toiletruimte, woonkamer en de keuken. Tevens bevindt zich hier de trap naar de kelder en eerste verdieping. De betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet. Het is aangenaam binnenkomen in de gezellige en ruime woonkamer, welke ca. 30 m² groot is. Deze ruimte is voorzien van een eikenhouten vloer en heeft een mooie lichtinval door het grote raam aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde. De authentieke haard in het midden van de ruimte zorgt voor veel sfeer. Tevens is de woonkamer voorzien van een airconditioning, welke zowel kan verwarmen, als koelen.
De goed onderhouden keuken (ca. 10 m²), voorzien van tegelvloer, heeft een granieten werkblad en witte frontjes. De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combioven en koelkast. In het verleden is er door de huidige eigenaren, een gedeelte aangebouwd om een gelijkvloerse slaapkamer met badkamer te creëren. De aanbouw is ook voorzien van een zolder, welke toegankelijk is via een luik in de hal. Deze ruimtes worden verdeeld doormiddel van een hal van ca. 3,5 m², welke toegang biedt tot slaapkamer 1 en badkamer 1.
-Slaapkamer 1: Deze gelijkvloerse slaapkamer is ca. 15 m² groot en voorzien van een lichtkleurige laminaatvloer en inbouwkasten.
-Badkamer 1: De betegelde, ruime, badkamer is ca. 6 m² groot en voorzien van een inloopdouche, een hangcloset en een wastafel.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree is de eerste verdieping te bereiken. Deze verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en 1 badkamer.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot en biedt toegang tot het balkon. Tevens is deze slaapkamer voorzien van een muurkast.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot en voorzien van een muurkast.
• Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot en voorzien van een muurkast.
• Badkamer: De betegelde en goed onderhouden badkamer is ca. 4 m² groot en voorzien van een douche, staand closet en een wastafel.

-Zolder:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping is de zolder te bereiken. De zolder is voorzien van twee ruimtes, welke respectievelijk ca. 26 en 24 m² groot zijn. Deze ruimtes worden momenteel gebruikt als berging. Na aanpassingen is hier een extra slaapkamer mogelijk.

-Garage:
De garage (ca. 17 m²) groot, is te bereiken via een deur in de tuin of door middel van houten, garagepoort. De oprit biedt plaats voor meerdere auto's. Tevens is de cv-ketel (2006, Eigendom) hier gesitueerd.

-Tuin:
De fraaie, omsloten tuin is voorzien van een combinatie van terrassen, plantenborders en gras. Het is heerlijk zitten onder de overkapping op het terras, welke grenst aan de keuken. De tuin is volledig af te sluiten doormiddel van een heg en hek, wat zorgt voor meer privacy. Tevens is de tuin voorzien van een praktische berging voor het opbergen van materialen e.d.

Nadere bijzonderheden:
• Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
• Unieke, vrijstaande woning op een ruim perceel in de kern van het geliefde Gronsveld.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (2006, Eigendom)
• Energielabel F. (maar er zijn voldoende mogelijkheden voor verduurzaming, die de makelaar u graag verder toelicht)
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in Gronsveld; een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse winkels in het dorp treft u o.a. aan: bakker, patisserie, slager en supermarkt, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, een peuterschool en twee kinderopvanglocaties. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 632
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 530
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 632
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 530
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij