Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

Beschrijving:
Op een rustige locatie in Gronsveld, bieden wij deze ruime, twee-onder-een-kapwoning met veel mogelijkheden. Deze woning is o.a. voorzien van een uitbouw, een ruim woonoppervlakte en een onderhoudsvriendelijke tuin. Tevens beschikt deze woning over 3 slaapkamers, veel bergruimte en een multifunctionele ruimte op de begane grond, wat de woning ideaal maakt voor bijvoorbeeld een beroep aan huis. In de directe omgeving is het heerlijk wandelen o.a. in het “Savelsbos”. Maastricht centrum, MUMC+ en UM zijn op slechts 10 min. te bereiken.

-Indeling:

-Begane grond:
Het is mooi binnenkomen in de ruime hal (ca. 7 m²). De mooie laminaatvloer in de hal zorgt voor een warm onthaal. Hier bevindt zich de toiletruimte, de toegangstrap naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer. Tevens bevindt zich hier de meterkast. De betegelde toiletruimte (2018) is voorzien van een hangcloset. Bij binnenkomst in de woonkamer, valt de mooie lichtinval direct op. Het zitgedeelte is ca. 28 m² groot en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Via de woonkamer loopt u door naar de keuken en de naastgelegen berging. De keuken (ca. 13 m²) is voorzien van de volgende apparatuur: een keramische kookplaat, een oven en een afzuigkap. Tevens is hier een praktische trapkast aanwezig. Vanuit de keuken is de dubbele berging van respectievelijk ca. 11 en 24 m² te bereiken. De voorste berging is tevens te bereiken middels een aparte ingang vanuit de oprit en is handig voor het plaatsen van een (extra) koelkast of vriezer, of een wasmachine en droger. Ook is de HR cv ketel (Nefit, Eigendom, ca. 2019) hier gesitueerd. Vanuit de voorste berging loopt u door naar de andere bergruimte, welke praktisch is voor het opbergen van verschillende spullen, fietsen e.d. Na aanpassingen, zou deze berging kunnen fungeren als een afgescheiden praktijk- of kantoorruimte (eventueel na vergunningsaanvraag), gelijkvloerse slaapkamer met badkamer e.d. (na goedkeuring gemeente). Vanuit de achterste berging heeft u toegang tot de tuin.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken. Op de overloop en de slaapkamers ligt een laminaatvloer. U treft hier 3 slaapkamers, een badkamer en de toegang tot de zolder via een vlizotrap.
-Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 7 m² groot.
-Badkamer: De betegelde badkamer (2018) is ca. 3 m² groot en voorzien van een douchecabine, toilet en een wastafel.

-Tweede verdieping:
Via een vlizo trap is de zolder te bereiken. De zolderruimte is ca. 35,5 m² groot wordt momenteel gebruikt als bergzolder. Qua nokhoogte is er een mogelijkheid voor een extra slaapkamer te realiseren na aanpassingen.

-Tuin:
Deze mooi rustig gelegen woning is voorzien van een onderhoudsvriendelijke, compacte achtertuin. Hier is het heerlijk zitten bij zowel de warme, als koudere dagen.

Nadere bijzonderheden:
-Gunstig geprijsde, twee-onder-een-kapwoning op een rustige locatie in Gronsveld.
-Dubbele bergruimten aanwezig, wat de woning geschikt maakt voor een afgescheiden praktijk- of kantoorruimte. (na eventuele goedkeuring gemeente)
-Kozijnen: Kunststof kozijnen en grotendeels dubbelglas.
-Centrale verwarming: HR combi-ketel (Nefit, Eigendom, ca. 2019). De centrale verwarming is in 2019 volledig nieuw aangelegd in de gehele woning.
-Energielabel: G (met veel mogelijkheden voor eventuele verduurzaming, die de makelaar u graag toelicht).
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in Gronsveld; een plaats in de gemeente Eijsden-Margraten in het zuidwestelijke deel van de Nederlandse provincie Limburg. Ten noorden bevindt zich de gemeente Maastricht en aan de zuidzijde liggen de plaatsen Eijsden en Rijckholt. Een dorp vol van tradities en sfeer. Een plaats waar het heerlijk wandelen is, o.a. in het hier gelegen 'Savelsbos'. Diverse winkels in het dorp treft u o.a. aan: bakker, patisserie, slager en supermarkt, doe het zelf zaak e.d. Tevens heeft Gronsveld een basisschool, een peuterschool en twee kinderopvanglocaties. De woning is gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen; Maastricht centrum, MUMC+ (AZM) en Universiteit zijn op slechts 10 autominuten te bereiken.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 189
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 126
Inhoud woonhuis 500
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 189
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij