Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Op een prachtige locatie in de wijk "Nieuw Poelveld" van Eijsden bieden wij deze meer dan instapklare, half vrijstaande woning (bouwjaar 2015) met garage en oprit aan. Deze goed geïsoleerde woning heeft een energielabel klasse A en beschikt over 3 slaapkamers en een prachtige, sfeervolle tuin. Wonen in deze straat betekent genieten van een rustige en kindvriendelijke omgeving. Op loop-/fietsafstand van winkels en voorzieningen.

-Indeling:

-Begane grond:
Stap binnen in deze prachtige woning en laat u verrassen door de moderne uitstraling. De open indeling geeft een gevoel van ruimte en vrijheid. Via de entree (ca. 8 m²) betreedt u de woning. Hier vindt u de meterkast, de toegangsdeur naar de keuken en woonkamer, de trap naar de eerste verdieping, de toiletruimte en de deur naar de inpandige garage. De meterkast is voorzien van een buitenkraan voor de voortuin en de te bedienen schakelaars voor de tuinverlichting aan de achterzijde. De betegelde toiletruimte is voorzien van een hangcloset en een fonteintje (tegelvloer en achterwand vernieuwd in 2024). De opvallend ruime woonkamer met open keuken is samen ca. 61 m² groot en voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen aan zowel de voor-, als achterzijde van de woning. De gehele ruimte is voorzien van een lichtkleurige linoleumvloer en vloerverwarming. De moderne en stijlvolle keuken is gepositioneerd aan de voorzijde van de woning en voorzien van een composieten werkblad en een greep loos design. Tevens is de keuken voorzien van elektrisch en op afstand bedienbare screens. De keuken bevat de volgende inbouwapparatuur : inductieplaat, afzuigkap, (stoom)oven, koelkast en een vaatwasser. Het zitgedeelte is aan de achterzijde van de woning gepositioneerd en eveneens voorzien van elektrisch, op afstandsbediening bedienbare, screens. De schuifpui over de volledige breedte van de ruimte, zorgt voor een prettig tuincontact en biedt tevens toegang tot de tuin. De betegelde bijkeuken (ca. 8 m²) is te bereiken vanuit de garage en tuin en voorzien van een keukenblok en veel opbergruimte. De bijkeuken biedt plek voor het plaatsen van een (extra) vriezer. Tevens is deze ruimte voorzien van de witgoedaansluiting en een aansluiting van de buitenkraan.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping treft u 3 slaapkamers, 1 badkamer, een technische ruimte en een separaat toilet. Op de overloop bevindt zich tevens een airconditioning. Deze is in 2023 geplaatst en heeft 5 jaar garantie.
-Slaapkamer 1: Deze ruime slaapkamer is ca. 18,5 m² groot en voorzien van een inbouwkastenwand met kledingliften, legplanken en lades.
-Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 10 m² groot.
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 8 m² groot en voorzien van een maatwerk kastenwand, geplaatst in 2021.
-Badkamer: De ruime, betegelde badkamer is ca. 6 m² en is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en een ligbad.
-Separaat toilet: Praktisch is het separaat gelegen toilet op de overloop. Deze betegelde toiletruimte is voorzien van een hangcloset. De tegelvloer en achterwand is vernieuwd in 2024.
-Technische ruimte: Deze ruimte is voorzien van de cv-ketel (ca. 2014, Remeha Avanta, Eigendom).

-Garage:
De geheel betegelde garage is circa 17 m² groot. Hier bevindt zich een handmatige, sectionale poort voorzien van extra grendelslot. De garage is een praktische ruimte voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap etc. Tevens biedt de garage plek voor het parkeren van 1 auto. De garage is aan de buitenzijde voorzien van ledverlichting met een bewegingssensor.

- Tuin:
De schuifpui in de woonkamer en de deur in de bijkeuken geven toegang tot de speels ingerichte, omheinde achtertuin. De achtertuin is volledig vernieuwd door de huidige bewoners, beschikt over een ruim terras en mooi aangelegde, plantenborders. Tevens is er een overkapping van Douglas hout geplaatst, waaronder u zowel op de warme, als de koude dagen heerlijk kunt zitten. De overkapping is geplaatst in 2022 en tevens voorzien van veel praktische stroompunten. De geplaatste leibomen, waarvan een Red Robin en twee laurierbomen, voorzien van een maatwerk stalen frame, vergroten de privacy nog meer.

Nadere bijzonderheden:
-Kozijnen: Hardhouten kozijnen met volledig HR++ glas.
-Prachtig gelegen, meer dan instapklare woning in Eijsden.
-Grotendeels voorzien van screens (afgewerkt in ralkleur van de kozijnen). Tevens is de gehele bovenverdieping voorzien van rolluiken.
-Centrale verwarming: HR combi-ketel (ca. 2014, Remeha Avanta, Eigendom)
-Energielabel A (met nog verbeteringsmogelijkheden waaronder een airco/zonnepanelen).
-Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Eijsden is een forensengemeente gelegen aan de Maas. Een sfeervolle plaats met oude historische kern met gezellige terrasjes, eetcafés, winkels zoals supermarkten/drogisterijen e.d. Alle verdere voorzieningen scholen, sport voorzieningen e.d. zijn in ruime mate in directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht Centrum, MUMC+, en Universiteit Maastricht zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van goede busverbinding en een treinstation. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse "Broonk", een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen. Ook ideaal voor natuurliefhebbers/hondenbezitter. Uitgestrekte wandelgebieden in het Limburgse heuvelland en de Belgische voerstreek bevinden zich op loopafstand van de woning.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 593
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 224
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Geschakelde woning
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 593
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 224
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
Garage inpandig Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2014
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij