Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

Op een geliefde locatie in Eijsden, presenteren wij deze instapklare, twee-onder-een-kapwoning met energielabel B. Deze moderne en gerenoveerde woning beschikt onder andere over 3 slaapkamers, airconditioning en een sfeervolle tuin. Tevens is een extra ruimte met een aparte ingang aanwezig, die de woning ideaal maakt voor een beroep aan huis. Gunstig gelegen ten opzichte van winkels en overige voorzieningen, welke op loopafstand bereikbaar zijn. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM bevinden zich op slechts 15 minuten rijden met de auto.

-Indeling:

-Begane grond:
Bij binnenkomst in de ruime hal (ca. 4 m²) treft u de toiletruimte, de meterkast en de deur naar de woonkamer. De betegelde toiletruimte is voorzien van een hangcloset. De deur vanuit de hal geeft toegang tot de gezellige woonkamer met open keuken, welke samen ca. 37 m² groot zijn. Dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor-, als de achterzijde van de woning wordt de woonkamer overspoeld met natuurlijk licht. Bovendien is de woonkamer voorzien van een cinewall en elektrische haard, die zorgt voor veel sfeer. De moderne keuken (2018) is aan de achterzijde van de woning gepositioneerd en afgewerkt met witte frontjes en een mooi werkblad. Tevens is de keuken voorzien van de volgende apparatuur van Siemens: ingebouwd koffiezetapparaat, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een combioven. Via de deur in de keuken heeft u toegang tot de ruime serre, voorzien van een schuifdeur en ramen over de gehele breedte van de serre, welke zorgen voor prettig tuincontact. Via de serre heeft toegang tot een extra ruimte (ca. 11 m²), met een aparte ingang vanaf de oprit, welke momenteel wordt gebruikt als kantoor en ideaal is te gebruiken als thuiswerkplek of een beroep aan huis ( na eventuele vergunningsaanvraag). Tevens is vanuit deze ruimte een berging (ca. 6 m²) te bereiken, die praktisch is voorzien van de witgoedaansluiting.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hal bereikt u de eerste verdieping. U treft hier 2 slaapkamers aan, een inloopkast en 1 badkamer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot en voorzien van een airconditioning.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot en voorzien.
• Inloopkast: Deze ruimte is ca. 6 m² groot.
• Badkamer: De goed onderhouden, betegelde badkamer is ca. 5,5 m² groot en voorzien van een douche, ligbad, hangcloset en een wastafel.

-Tweede verdieping:
Via een vaste trap op de eerste verdieping, bereikt u de tweede verdieping. Op deze verdieping bevind zich slaapkamer 3 en veel bergruimte.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 18 m² groot en voorzien van een dakvenster.
De bergruimtes zijn praktisch voor het opbergen van spullen e.d. Tevens is de HR cv-ketel (Nefit, 2007, Eigendom) hier gesitueerd.

-Tuin:
De woning is voorzien van een mooie, ruime en onderhoudsvriendelijke achtertuin. De tuin is voorzien van een combinatie van terras, gras en plantborders. Het is heerlijk zitten onder de ruime overkapping (ca. 15 m²) in zowel de koude, als de warmere maanden. Tevens is een berging aanwezig van ca. 4 m² is, welke bruikbaar is voor het opslaan van tuinmeubels e.d.

-Nadere bijzonderheden:
• Kozijnen: Kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
• Airconditioning op de begane grond (kantoor) en de eerste verdieping.
• Benedenverdieping gerenoveerd in 2018.
• De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
• Goed geïsoleerde woning, volledig instapklaar.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (Nefit, 2007, Eigendom).
• Energielabel B.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in de geliefde kern van Eijsden. Praktisch gelegen bij alle voorzieningen, zoals winkels (5 min. loopafstand) , scholen, treinstation, bus voorziening en de gezellige terrasjes en eetcafés aan de Maas. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 15 automin. verwijderd. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding met Maastricht en treinverbinding met Maastricht en Luik. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 542
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 245
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 542
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 245
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2007
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij