Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

-Beschrijving:
Gelegen in de wijk "Nieuw Poelveld" van Eijsden, presenteren wij u deze instapklare, half vrijstaande woning uit 2015, compleet met garage, oprit en schitterende tuin. Deze elegante en goed geïsoleerde woning met energielabel A, beschikt over 3 slaapkamers en is voorzien van veel maatwerkkasten. Gelegen in een kindvriendelijke buurt zijn alle essentiële voorzieningen zoals een basisschool, winkels, winkelcentrum Eijsden en diverse andere voorzieningen gemakkelijk lopend of met de fiets bereikbaar. Bovendien zijn het bruisende centrum van Maastricht, MUMC+ en UM binnen slechts 10 minuten rijden te bereiken.
Indeling:

-Begane grond:
Binnenkomend in de hal (ca. 5 m²), voorzien van mooie, antracietkleurige tegelvloer, treft u het toilet, de meterkast (voorzien van krachtstroom), de toegangsdeur naar de woonkamer en keuken en de trap naar de eerste verdieping. De betegelde toiletruimte beschikt over een zwevend toilet en een fonteintje. Bij binnenkomst in de woonkamer en keuken (samen ca. 44 m²), valt de mooie lichtinval direct op. Het zitgedeelte is aan de achterzijde van de woning gepositioneerd en voorzien van optimaal tuincontact door de grote schuifpui. De moderne, witte keuken is aan de voorzijde van de woning gepositioneerd en voorzien van een combi-oven, koelkast, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en afzuigkap. De keuken is volledig maatwerk en compleet met een greeploos design. Tevens is alle apparatuur van Siemens. De prachtige tegelvloer van de hal, loopt naadloos over naar de woonkamer en keuken. Vanuit de schuifpui aan de achterzijde, is de tuin te bereiken.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de hal is de eerste verdieping te bereiken. U treft hier 2 slaapkamers, 1 badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping aan. Op deze verdieping ligt een lichte laminaatvloer.
- Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 14 m² groot.
- Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 13 m² groot.
- Badkamer: De geheel betegelde, moderne badkamer (ca. 7 m²) is voorzien van een ligbad, een dubbele wastafel, een douchecabine en een hangcloset.

-Tweede verdieping:
Via de trap op de eerste verdieping, heeft u toegang tot de tweede verdieping. Op deze verdieping treft u slaapkamer 3 en 2 bergingen. Deze verdieping is eveneens voorzien van een mooie en hoogwaardige laminaatvloer..
-Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 23 m² groot en voorzien van airconditioning. Er wordt veel lichtinval gecreëerd door het dakkapel.
-Berging 1: Deze ruimte is ca. 4,5 m² groot en wordt momenteel gebruikt als inloopkast. Deze is voorzien van maatkasten. Deze ruimte is voorzien van een dakkapel.
-Berging 2: Deze ruimte is ca. 5 m² groot en voorzien van de witgoedaansluiting. De witgoedaansluiting zit correct achter maatkasten/werkblad. Tevens is de HR combi-ketel (Eigendom, 2015, Atag) hier gesitueerd. Hier loopt ook de dakkapel door.
De tweede verdieping is bovendien voorzien van een ruime vliering (ca. 16 m² groot), welke toegankelijk is middels een vlizotrap.

-Garage:
De geïsoleerde garage van ca. 23 m² groot is te bereiken via de oprit en een toegangsdeur in de tuin en voorzien van een elektrisch, sectionale, kantelpoort. De garage is verder voorzien van een extra meterkast en een maatwerk keuken voorzien van werkblad met spoelbak. De garage is praktisch voor het opbergen van diverse spullen of het plaatsen van een extra koelkast/vriezer. Er is tevens een wateraansluiting, elektra en een aparte meterkast aanwezig. Er is ruimte voor 1 auto.

-Tuin:
De woning is voorzien van een mooie, sfeervolle en uitnodigende tuin. De ruime, lounge tuin is mooi uitgevoerd met een combinatie terras en gras. Het overdekte terras, voorzien van lichtstraat en gelegen achter de woonkamer, biedt een comfortabele plek om te genieten van zowel warme als koelere dagen. De overkapping en vloer zijn volledig geïsoleerd, waardoor de mogelijkheid bestaat deze ruimte bij de woonkamer te betrekken. Aan de achterzijde van de tuin is ook een terras gecreëerd met een hoogwaardige vlondervloer. Uiteraard kan deze ruimte op verschillende manieren worden ingericht om aan individuele voorkeuren te voldoen.

Nadere bijzonderheden:
-Kozijnen: Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, zolder en garage voorzien van kunststof kozijnen.
-Degelijk en zeer ruime woning op een rustige locatie.
-Centrale verwarming: HR combi-ketel (Eigendom, 2015, Atag)
-Airconditioning op de slaapkamer.
-Energielabel A.
-Wegens een storing zijn er geen plattegronden en maten aanwezig. Deze informatie wordt z.s.m. aangevuld.

-Omgeving:
Deze woning ligt in Eijsden, in de nieuwbouw wijk; Nieuw Poelveld. Eijsden is een forensengemeente gelegen vlakbij de Maas. Een sfeervolle plaats met een oude historische kern gelegen bij de Diepstraat met gezellige terrasjes, eetcafés, winkels en winkelcentrum. Alle verdere voorzieningen scholen, sportvoorzieningen e.d. zijn in ruime maten in de directe nabijheid aanwezig. Gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen: Maastricht centrum, MUMC+ , en Universiteit zijn op 15 minuten te bereiken. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding met Maastricht en treinverbinding met Maastricht en Luik. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 545
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 257
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 2015
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2015
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 545
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 257
Tuin rondom Ja
Garage water Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
ADSL aansluiting Ja
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Garage electra deur Ja
Vloerverwarming deel Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij