Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR GOESSENS & GOESSENS MAKELAARDIJ.

In het geliefde centrum van Eijsden, presenteren wij deze mooie hoekwoning met energielabel B. Deze charmante woning beschikt onder andere over een ruime garage aan de achterzijde, een extra multifunctionele ruimte achter de garage, 3 slaapkamers (mogelijk 5), 15 zonnepanelen en een sfeervolle, onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy. Gunstig gelegen ten opzichte van winkels en overige voorzieningen, welke op directe loopafstand bereikbaar zijn. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM bevinden zich op slechts 15 minuten rijden met de auto.

-Indeling:

-Kelder:
De kelderruimte is te bereiken via een vaste trap in de hal en ca. 10 m² groot. Deze ruimte is praktisch voor het opbergen van materialen, voorraden e.d.

-Begane grond:
De ruime entree (ca. 8 m²), voorzien van een mooie tegelvloer, biedt toegang tot de toiletruimte, de meterkast, de woonkamer en keuken. Tevens bevindt zich hier de trap naar de kelder en de trap naar de eerste verdieping. De betegelde toiletruimte is voorzien van een staand closet en een fonteintje. Via de deur in de entree betreedt u de ruime, lichte woonkamer met semi-open keuken, die samen ca. 40 m² groot zijn. Dankzij de grote raampartijen aan zowel de voor- als de achterzijde van de woning, worden de woonkamer en keuken overspoeld met natuurlijk licht. Bovendien is de woonkamer voorzien van een airconditioning. De goed onderhouden keuken is aan de achterzijde van de woning gepositioneerd en afgewerkt met crèmekleurige frontjes en een mooi werkblad. Tevens is de keuken voorzien van de volgende apparatuur: een koelkast, een oven, een vaatwasser, een keramische kookplaat en een afzuigkap. De deur en ramen in de keuken, welke zijn voorzien van rolluiken, zorgen voor een prettig tuincontact. Vanuit de tuin is tevens een berging te bereiken. Deze berging is ca. 12,5 m² groot en praktisch voor het plaatsen van een vriezer of om te gebruiken als bergruimte. Tevens is de witgoedaansluiting hier aanwezig.

-Eerste verdieping:
Via de trap in de entree is de eerste verdieping te bereiken. U treft hier 3 slaapkamers en 1 badkamer. Op deze verdieping ligt een laminaatvloer.
• Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is ca. 16 m² groot en voorzien van airconditioning.
• Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is ca. 12 m² groot.
• Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is ca. 9 m² groot en wordt momenteel gebruikt als inloopkast.
• Badkamer: De netjes onderhouden, betegelde badkamer is ca. 6 m² groot en voorzien van een ligbad met douche, een staand closet en een wastafelmeubel.

-Zolder:
Via een vlizotrap op de eerste verdieping is de zolder te bereiken. De ruime zolder is ca. 50 m² groot, is volledig geïsoleerd en wordt momenteel gebruikt als bergruimte. Na aanpassingen, zouden hier eventueel extra slaapkamers (4de en 5de slaapkamer) kunnen worden gecreëerd. Tevens bevindt de HR cv-ketel (Nefit, 2021, Eigendom) zich in deze ruimte.

-Garage:
De ruime garage (ca. 23,5 m²) heeft een elektrische kanteldeur en is aan de achterzijde van de woning gesitueerd. De garage, bereikbaar via de tuin en straat aan de achterzijde, is voorzien van elektra, biedt plaats voor het parkeren van 1 auto en is tevens voorzien van een smeerput.

-Tuin:
De woning heeft een praktische, ruime, en net gerenoveerde achtertuin die toegankelijk is via de keuken, berging, garage en zijingang. De tuin combineert terras en borders met planten en kan op elke gewenste manier worden ingericht. Er is ook een fijne overkapping aanwezig; een erg fijne plek om op zowel de koudere, als warme dagen te zitten. De overkapping is doorgetrokken tot aan de garage, waardoor u vanuit de garage of multifunctionele ruimte, droog naar de woning kunt lopen.

-Nadere bijzonderheden:
• Charmante hoekwoning in het geliefde centrum van Eijsden, op directe loopafstand van de winkels en alle voorzieningen.
• Kozijnen: Kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
• Airconditioning op de begane grond en de eerste verdieping.
• 15 zonnepanelen (eigendom).
• De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
• Centrale verwarming: HR combi-ketel (Nefit, 2021, Eigendom).
• Energielabel B.
• Alle vermelde afmetingen zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

-Omgeving:
Deze woning is gelegen in de geliefde kern van Eijsden. Praktisch gelegen bij alle voorzieningen, zoals winkels (1 min) loopafstand, scholen, treinstation, bus voorziening en de gezellige terrasjes en eetcafés aan de Maas. Het centrum van Maastricht, MUMC+ en UM zijn op slechts 15 automin. verwijderd. Eijsden is voorzien van een goede busverbinding met Maastricht en treinverbinding met Maastricht en Luik. Traditioneel zijn er jaarlijkse festiviteiten zoals de jaarlijkse “Broonk”, een goed moment om de bevolking van Eijsden te leren kennen.

Graag verwijzen wij u naar onze website goessens-makelaardij.nl, waar meer verkoopinformatie, onze disclaimer en de verkoopvoorwaarden te vinden zijn. Deze presentatie is door Goessens & Goessens Makelaardij met de nodige zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie is slechts indicatief. Er is nagestreefd naar een zo zorgvuldig mogelijke informatie van de ter beschikking staande gegevens.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 456
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 314
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 456
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 314
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2021
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Goessens & Goessens Makelaardij