Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!
Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

EEN HUIS DAT MET ELK JAARGETIJDE MEELEEST

Welkom in de levendige Landgoederenbuurt van Almere Buiten, waar deze charmante hoekwoning wacht op nieuwe avonturen met jonge gezinnen of een dynamische twee-persoonshuishoudens. Met een centrale ligging biedt deze woning een overvloed aan nabijgelegen voorzieningen, ideaal voor zowel het dagelijkse leven als ontspanning. Denk aan scholen, winkelcentra zoals het bruisende DoeMere, en groene parken voor ontspannende wandelingen. Je nieuwe thuis biedt ruimte, comfort en mogelijkheden om te groeien, zowel in gezinsleven als in persoonlijke ambities. 

VERLEIDELIJKE KENMERKEN OP EEN RIJ

* Verzorgde Woning: Tot in de puntjes onderhouden, klaar om direct in te trekken.
* Zolder met Mogelijkheden: Creëer je eigen werkplek, extra slaapkamer, of een luxe tweede badkamer.
*Diepe Zonnige Tuin: Geniet van lange zomerdagen in je ruime tuin, perfect voor een barbecue of een tuinfeest.
*Hoekwoning: Extra privacy en meer lichtinval, een echte bonus!
*Dak Geschikt voor Zonnepanelen: Maak je woning nog duurzamer en profiteer van lagere energiekosten.

ELEGANT WONEN IN DE FAUNABUURT

Bij binnenkomst word je meteen omarmd door de warme sfeer van deze prachtige hoekwoning. De uitgebouwde woonkamer met sfeervolle serre vormt het kloppend hart van het huis, waar licht en ruimte samenkomen in een harmonieus geheel. Door het ruime oppervlak biedt de woonkamer voldoende ruimte voor gezellige familiemomenten of een intiem diner met vrienden. Het energielabel B zorgt ervoor dat je comfortabel en duurzaam woont, zonder in te leveren op luxe.

Een stijlvolle keuken nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden, terwijl het annex eetgedeelte perfect is voor gezellige familiediners. De diepe, zonnige tuin op het noord-oosten nodigt uit tot ontspannen middagen in de zon, waar de geur van bloemen en het geluid van zingende vogels je zintuigen prikkelen. 

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers die mogelijkheden bieden voor eenieder in het gezin. Of je nu een rustige kinderslaapkamer, een thuiswerkplek of een gezellige logeerkamer nodig hebt, hier kan het allemaal. De zolder, die nog verder kan worden ontwikkeld, biedt een schat aan mogelijkheden: denk aan een extra werkplek, een ruime speelkamer, of zelfs een ruime slaapkamer met tweede badkamer voor extra comfort. Met een dakkapel creëer je ruimte en licht die je zolderkamer omtoveren tot een volwaardige extra verdieping.

In de directe omgeving van de woning vind je volop wandel- en recreatiegebieden. Perfect voor een zondagse wandeling of een actieve fietstocht, en met de supermarkt en bushalte op steenworp afstand is alles binnen handbereik.

DE MOGELIJKHEDEN VAN DE ZOLDER

De zolder van deze woning is een verborgen juweel. Officieel is hier nog geen 4e slaapkamer, maar dat is snel te realiseren. Met enige aanpassingen kan het dienen als een werkplek die inspirerend en afgezonderd is, ideaal voor focus en creativiteit. Of, als je de voorkeur geeft aan extra gezinsruimte, biedt de zolder de mogelijkheid voor een ruime slaapkamer met tweede badkamer, wat de ochtendroutine aanzienlijk kan bespoedigen. Eventueel kan een dakkapel extra ruimte en licht creëren, waardoor de zolder in potentie kan veranderen in de favoriete plek van het huis. 

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

De woning in de Landgoederenbuurt van Almere Buiten biedt een keur aan aantrekkelijke kenmerken. Een verzorgde hoekwoning met een diepe, zonnige tuin en een zolder met talloze mogelijkheden. Het dak is geschikt voor zonnepanelen, wat een duurzame toekomst mogelijk maakt. Met een royale woonoppervlakte en energielabel B, is comfort verzekerd. Nabijheid van winkels, parken en scholen maakt het ideaal voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Ook zit je binnen no time op de snelwegen richting Amsterdam/Utrecht (A6/A27) 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 167

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 167

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere