Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.


EEN NIEUW CHAPTER VOOR JONGE GEZINNEN EN TWEEPERSOONSHOUDENS

Welkom in de Regenboogbuurt, waar het leven rustig maar toch bruisend is. Deze ruime hoekwoning biedt precies wat jij en je gezin zoeken: comfort, ruimte en natuur. Stel je voor: wakker worden met het geluid van vogels, genieten van de zon in je eigen tuin, en een wandeling maken langs de Lage Vaart. Slechts enkele minuten verwijderd van de supermarkt, scholen en alle benodigde voorzieningen. Perfect voor jonge gezinnen die hun kinderen in een veilige en groene omgeving willen laten opgroeien, en ook ideaal voor tweepersoonshuishoudens die houden van een actieve levensstijl met alle gemakken binnen handbereik.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

*Ruime Hoekwoning: Geniet van de extra ruimte en privacy die deze hoekwoning biedt. De woning is goed onderhouden en instapklaar.
*Vier Slaapkamers: Ruimte genoeg voor iedereen, of het nu gaat om een kinderkamer, een werkplek of een logeerkamer.
*Dakterras en Zonnige Tuin: Begin je dag met een kop koffie op het dakterras en sluit af met een barbecue in de tuin die op het oosten ligt.
*Verzorgde Woning: Met een woonoppervlakte van 114 m² en een perceel van 154 m² is deze woning perfect geproportioneerd.
*Gelegen aan Park en Vaart: Elke dag genieten van de natuur en het water, direct naast de deur.

DE VOLLEDIGE WONINGBESCHRIJVING

Bij binnenkomst in deze charmante woning wordt je meteen verwelkomd door een warme en lichte ambiance. De begane grond herbergt een ruime woonkamer die direct toegang biedt tot de zonnige tuin op het oosten. Hier voel je de ochtendzon op je gezicht terwijl je ontbijt of een boek leest. De keuken is modern en praktisch ingericht, voorzien van alle benodigde apparatuur om de lekkerste maaltijden te bereiden.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie royale slaapkamers en een recent gerenoveerde badkamer die uitstraalt in elegantie en comfort. Het bad nodigt uit voor een ontspannend moment na een lange dag. De tweede verdieping verrast met een ruime overloop die niet alleen veel licht binnenlaat maar ook een prachtig uitzicht op de omgeving biedt. Deze ruimte kan eenvoudig worden omgetoverd tot een inspirerende werkplek. De vierde slaapkamer op deze verdieping is ideaal als master bedroom of als gastenkamer.

Het dakterras, gelegen op het westen, biedt een unieke plek voor een avondje onder de sterrenhemel. Hier voel je de koelte van de avondbries terwijl je geniet van het uitzicht over de wijk. Met rechte wanden en een plat dak biedt deze woning een zee aan nuttig woonoppervlak, perfect voor je creatieve inrichtingsideeën.

De ligging van de woning is werkelijk ideaal. Aan de rand van de wijk, met uitzicht op zowel het park als de Lage Vaart, word je elke dag omringd door groen en water. Het is de perfecte setting voor ochtendwandelingen of weekendavonturen met de kinderen. Bovendien is de nabijheid van snelwegen een pluspunt voor wie dagelijks naar het werk reist.

UNIEKE KENMERKEN

Naast het dakterras en de tuin, biedt de tweede verdieping nog een bijzonder kenmerk: een zeer ruime overloop met wasmachine-aansluiting. Deze ruimte biedt niet alleen functioneel gemak, maar ook een inspirerende sfeer voor thuiswerken. De rechte wanden en het platte dak van de woning maximaliseren het woonoppervlak. Tevens is het dak perfect geschikt voor het installeren van zonnepanelen, wat bijdraagt aan een duurzame en energiezuinige leefstijl.

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Deze ruime hoekwoning in de Regenboogbuurt is een perfecte match voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens. Met vier slaapkamers, een zonnige tuin op het oosten en een dakterras op het westen, biedt deze woning talloze mogelijkheden voor een actief en comfortabel leven. De verzorgde woning is gelegen aan een park en de Lage Vaart, waardoor natuur en ontspanning altijd binnen handbereik zijn. Bovendien biedt de tweede verdieping een ruime overloop met veel licht en uitzicht, ideaal als werkplek. Een duurzame toekomst is verzekerd dankzij het geschikte dak voor zonnepanelen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 154

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 409

Overige

Perceel oppervlakte 154

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere