Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JOUW DROOMHUIS IN HET HART VAN DE PERFECTE BUURT

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanafprijs. (starting price)

Of je nou een groeiend gezin bent of op zoek bent naar meer woonruimte, zoek dan niet verder. Dit huis heeft alles wat je nodig hebt en meer! Gelegen in een bruisende buurt waar alles binnen handbereik is - van scholen tot supermarkten.
Tevens is het centrum van Almere Buiten, OV en het treinstation op loop afstand te bereiken.
Dit ruime huis met maar liefst vijf slaapkamers biedt niet alleen ruimte, maar ook comfort en stijl. Met energiebesparende functies zoals 10 zonnepanelen en een energielabel A, is dit huis klaar voor de toekomst. Gezinnen met kinderen van alle leeftijden zullen zich hier direct thuis voelen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Duurzaamheid ten top: Met 10 zonnepanelen draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaar je ook flink op je energierekening.
- Ruimtelijk en stijlvol: Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, allen voorzien van een moderne laminaatvloer en lichte wanden.
- Zolder vol mogelijkheden: Twee extra slaapkamers op de zolderverdieping bieden ongekende flexibiliteit. Ideaal voor tieners, logés of een thuiskantoor.
- Begane grond om van te dromen: De ruime woonkamer met hoogwaardige laminaatvloer en strakke afwerking biedt directe toegang tot de zonnige achtertuin middels een schuifpui.
- Keuken voor culinaire avonturen: De luxe keuken in L-vorm met kookeiland is voorzien van alle gemakken, inclusief een oven, combimagnetron, vaatwasser, koelkast en 5-pits gaskookplaat.
- Toe aan ontspanning?: De luxe badkamer is een oase van rust met een ligbad, aparte inloopdouche.
Bovendien is er een apart toilet aanwezig op de verdieping.

EEN WELKOM THUIS

Stap binnen in deze woning en laat je omarmen door de warme sfeer en het licht dat door elke ruimte stroomt. De woonkamer, met zijn royale afmetingen, is het perfecte decor voor gezellige avonden met familie en vrienden. Stel je voor: de geur van versgebakken brood vanuit de luxe keuken vult de ruimte terwijl de kinderen spelen in de achtertuin. Met de schuifpui open, hoor je het zachte geritsel van bladeren en voel je de frisse bries die de ruimte verfrist.

De eerste verdieping biedt drie comfortabele slaapkamers. Hier hebben de kinderen alle ruimte om hun dromen te koesteren, terwijl jij geniet van een welverdiende nachtrust. De lichte wanden en moderne laminaatvloeren creëren een serene en uitnodigende ambiance. Tevens vindt je hier een apart toilet en de luxe badkamer.

Als je de trap naar de zolder op gaat, betreed je een wereld van mogelijkheden. Twee extra slaapkamers bieden de perfecte plek voor flexibele woonarrangementen - of het nu gaat om een tiener die zijn eigen ruimte nodig heeft, een creatieve werkplek, of een knusse logeerkamer voor gasten. En met handige kastruimte achter de knieschotten, is er nooit een gebrek aan opbergruimte.

De tuin op het Noord-Westen biedt het ideale decor voor zomerse barbecues en ontspannen middagen in de zon. Dankzij de strategische ligging kun je altijd een plekje in de zon of juist de schaduw vinden. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en de tijd als vanzelf lijkt stil te staan.

EEN NIEUW HOOFDSTUK

Met een energielabel A en voorzien van 10 zonnepanelen, is deze woning niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Een thuis waar je niet alleen leeft, maar ook bijdraagt aan een betere toekomst. Hier ervaar je het gemak van een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik, zonder in te leveren op rust en comfort.

Duurzaamheid ten top: Met maar liefst 10 zonnepanelen op het dak, doet dit huis meer dan alleen je energierekening verlagen. Het biedt een eco-vriendelijke levensstijl die bijdraagt aan een beter milieu. Geniet van de voordelen van lagere energiekosten terwijl je bewuster omgaat met onze planeet. Bovendien voegt het hoge energielabel A ook waarde toe aan je woning, wat altijd een slimme investering is voor de toekomst.

Begane grond om van te dromen: De ruime woonkamer is een licht en warm toevluchtsoord waar je je meteen thuis voelt. Met hoogwaardige laminaatvloeren en strak stucwerk is het een perfecte plek voor zowel ontspanning als entertainment. De schuifpui naar de achtertuin trekt het buitenleven naar binnen en biedt toegang tot een zonovergoten tuin. Hier is elke dag een kans om te genieten van de harmonie tussen binnen en buiten.

Keuken voor culinaire avonturen: De luxe keuken maakt koken een waar genot. Met een L-vormige opstelling en een centraal kookeiland, heb je alle ruimte om je culinaire creativiteit de vrije loop te laten. Uitgerust met moderne inbouwapparaten zoals een oven, combimagnetron en vaatwasser, biedt deze keuken zowel gemak als stijl. De overvloed aan bergruimte zorgt ervoor dat alles netjes en georganiseerd blijft, ongeacht hoe groot je kookavontuur ook is.

Ruimtelijk en stijlvol: Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping bieden een oase van rust en comfort. De lichte wanden en moderne laminaatvloeren zorgen voor een frisse en uitnodigende sfeer. Deze kamers zijn perfect voor een goede nachtrust of een inspirerende werkplek. Dankzij de royale opzet heeft iedereen zijn eigen ruimte, ideaal voor groeiende gezinnen die hun woning willen afstemmen op hun dynamische levensstijl.

Toe aan ontspanning?: De luxe badkamer op de bovenverdieping is een spa-achtige ruimte die uitnodigt tot ontspanning. Met een ligbad, aparte inloopdouche biedt het alle luxe die je nodig hebt na een lange dag. De betegeling tot het plafond en de designradiator voegen een extra vleugje elegantie toe. En met een apart toilet op de verdieping, is er altijd voldoende privacy en comfort voor het hele gezin.

Zolder vol mogelijkheden: De zolderverdieping met twee extra slaapkamers is een flexibele ruimte die zich aanpast aan jouw behoeften. Of je nu een rustige thuiswerkplek, een speelkamer voor de kinderen, of een gezellige logeerkamer wilt, hier kan het allemaal. Daarnaast is er veel kastruimte achter de knieschotten, waardoor je altijd voldoende opbergruimte hebt. Deze verdieping is een waar canvas om jouw woonwensen tot leven te brengen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 514

Overige

Perceel oppervlakte 146

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 145
Inhoud woonhuis 514

Overige

Perceel oppervlakte 146

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere