Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING: EEN DROOMHUIS VOOR JONGE GEZINNEN EN THUISWERKERS

Welkom in de levendige wijk Tussen de Vaarten, Almere Stad, waar je deze prachtige woning vindt die perfect is voor jonge gezinnen en mensen die hun bedrijf aan huis willen. Dit huis biedt niet alleen ruimte en comfort, maar ook een strategische ligging nabij scholen, uitvalswegen, het Centraal Station, en het bruisende Stadshart van Almere. Met vier ruime slaapkamers en de mogelijkheid tot een vijfde, een luxe keuken, en een multifunctionele studio in de achtertuin, is dit de ideale plek om te wonen en werken. Ontdek het ultieme woongenot in deze kindvriendelijke buurt!

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanafprijs (starting price).

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in een woning waar stijl en comfort elkaar ontmoeten. De ruime voortuin, een oase van rust, nodigt je uit om 's ochtends te genieten van een kopje koffie terwijl de zon je begroet. Met toegang tot zowel de leefkeuken als de woning, is de voortuin een veelzijdige ruimte voor elke gelegenheid.

Bij binnenkomst in de woning verwelkomt de begane grond je met zijn tijdloze elegantie. De pvc-vloer in visgraatmotief straalt luxe uit, terwijl de open indeling zorgt voor een vloeiende overgang tussen de ruimtes. De riante woonkamer biedt voldoende ruimte voor ontspanning en familieplezier, terwijl de moderne keuken een paradijs is voor culinaire avonturen. De slimme indeling van de keuken, met zijn contrast tussen het composiet werkblad en hoogglans afwerking, maakt koken een waar genot. De keuken is geplaatst in twee rechte delen, wat niet alleen een esthetisch contrast biedt, maar ook voldoende ruimte laat voor een grote eettafel. Uitgerust met premium apparatuur zoals een inductie kookplaat, ingebouwde koffieautomaat en een combi-stoomoven, is deze keuken een droom voor elke thuiskok.In de hal vind je de meterkast, trapopgang alsook het toilet. Deze is in 2019 geheel vernieuwd met luxe betegeling tot aan het plafond, wasbak, en vrijhangend toilet.

De achtertuin herbergt een verborgen juweel: een volledig uitgeruste studio. Deze veelzijdige ruimte van ca 20m2 biedt een ideale oplossing voor thuiswerkers of creatievelingen die op zoek zijn naar een inspirerende omgeving. Of je nu een yogastudio wilt opzetten, een rustige werkplek nodig hebt of een extra slaapplek nodig hebt, deze studio past zich aan jouw behoeften aan. Met voorzieningen zoals elektrische vloerverwarming, een pelletkachel en airco, kun je hier het hele jaar door comfortabel verblijven. Deze ruimte is ook vanuit de buitenzijde te bereiken waardoor je niet de woning door hoeft.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk een toevluchtsoord van comfort en rust. De hoofdslaapkamer is voorzien van een grote schuifkastenwand, perfect voor het organiseren van je garderobe. De luxe badkamer, met zijn royale inloopdouche en moderne afwerking, biedt een spa-achtige ervaring in je eigen huis.

De tweede verdieping biedt nog meer mogelijkheden met een grote voorzolder, ideaal voor extra opbergruimte of het creëren van een vijfde slaapkamer. De vierde slaapkamer op deze verdieping, met zijn ingebouwde kasten en luxe bed, biedt een serene plek om te ontspannen.

Met een energielabel A zorgt de woning niet alleen voor comfort, maar draagt ook bij aan een duurzaam leven. De achtertuin op het noord-westen biedt zomerse avonden vol ontspanning en plezier, terwijl de nabijheid van scholen en openbaar vervoer het ideale gezinsleven compleet maakt.

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DE WONING

- Ruime voortuin op het noordoosten: Geniet van de ochtendzon in een rustige, privacyrijke setting.
- Multifunctionele, geïsoleerde studio in de achtertuin: Met voorzieningen zoals vloerverwarming en airco.
- Hoogwaardige afwerking: Eiken visgraatmotief en luxe materialen zorgen voor een verfijnde uitstraling.
- Luxe keuken uit 2019: Uitgerust met moderne apparatuur en een elegant ontwerp.
- Luxe badkamer uit 2021: Met een royale inloopdouche en eigentijdse afwerking.
- Vijf slaapkamers mogelijk: Flexibele indeling biedt ruimte voor groei en aanpassing aan uw levensstijl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 524

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere