Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u al langere tijd op zoek naar een woning nabij het BOS, met een RUIME WOONKAMER, 4 slaapkamers op de eerste verdieping, een KELDER, parkeergelegenheid op eigen terrein en een GROENE TUIN? Maak dan een afspraak voor het bezichtigen van deze woning!

De vraagprijs betreft een zogenoemde ‘Bieden vanaf-prijs’ van € 790.000,- k.k. Biedingen vanaf dit bedrag zullen door verkoper in overweging worden genomen.

Wanneer u de straat inrijdt voelt het alsof u op vakantie bent. Een unieke plek, ruim opgezet met veel groen en natuur. De woning is gelegen in de Seizoenenbuurt in Almere Buiten. Een uitzonderlijk stukje Almere waar je de vogels hoort fluiten, vosjes en egels tegenkomt in je tuin en geheel tot rust komt.

De woning is gelegen nabij het Meridiaan park en het Oostrandpark met een doorloop naar de Oostvaardersplassen. Een ligging die voor natuurliefhebbers meer dan perfect is! Je hebt in deze groene omgeving meerdere fiets-, skate- en wandelmogelijkheden! Almere Buiten is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A6/A27. De bushalte is op loopafstand bereikbaar. Ook is op loopafstand een supermarkt en basisschool (inclusief kinderopvang) te vinden. Maar ook het winkelcentrum van Almere Buiten, mét treinstation, ligt binnen vijf minuten fietsafstand. Hier zijn uiteraard diverse voorzieningen en eetgelegenheden te vinden. Kortom een plek die rust biedt, maar ook om de hoek van diverse voorzieningen is gelegen!

De woning is gelegen aan een heerlijke straat op een perceel van bijna 500 m². Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s. De luifel welke de toegang tot de voordeur en de berging overdekt, zorgt ervoor dat u droog de sleutels van de deur kan zoeken en de woning kan betreden.

Begane grond:
U komt binnen in de hal welke toegang geeft tot de berging, de meterkast, de woonkamer, de kelder, de trapopgang naar de eerste verdieping en het toilet. Het toilet is voorzien van een wandcloset en een fonteintje ontbreekt uiteraard niet. De woonkamer heeft een zeer prettige lichtinval door de raampartijen aan zowel achter-, zij- als voorgevel. Middels deze raampartijen is daarnaast een heerlijk groen uitzicht ontstaan op de tuin. In de zithoek is een gezellige gashaard geplaatst, welke tijdens de koude dagen voor comfortabele warmte zorgt. De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming en de vloer is afgewerkt met natuursteen in lichte kleurstelling. Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gelegen. De keuken heeft een kookeiland met 6-pits inductiekookplaat en grote oven. De vaste wand met veel opbergruimte is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koel-/vriescombinatie, magnetron, vaatwasser. Daarnaast is het spoelgedeelte eveneens aan deze zijde van de keuken terug te vinden. In de bijkeuken zijn de CV-ketel (2015) en de verdeler voor de vloerverwarming geplaatst, maar zijn tevens 2 grote inbouwkasten aanwezig. De bijkeuken/berging is zowel vanuit de hal als vanaf de oprit te bereiken. De deuren van deze woonlaag zijn uitgevoerd in luxe paneeldeuren.

Kelder:
Vanuit de hal is middels een vaste trap de kelder te bereiken. Deze kelder heeft een oppervlakte van ca. 7 m² en heeft als groot voordeel dat het een constante temperatuur heeft. Hierdoor kunt u met gemak een grote voorraad eten en drinken opbergen, zonder dat temperatuurschommelingen invloed hebben op de kwaliteit. Ook voor het opbergen van wijnen leent deze kelder zich uitstekend!

1e verdieping:
Via de ruime overloop zijn op deze verdieping vier zeer ruime slaapkamers te bereiken. Twee slaapkamers zijn aan de voorkant gelegen en twee slaapkamers aan de achterkant. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de verdieping. Alle kamers bieden voldoende ruimte voor grote kledingkasten. De grote slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een airco-unit. Op deze verdieping is eveneens de badkamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met dubbele wastafel, toilet, een ligbad en douchecabine. Een raam in de badkamer zorgt voor daglichttoetreding en de mechanische ventilatie zorgt voor de afzuiging van de vochtige lucht. Ook op deze woonlaag zijn luxe paneeldeuren geplaatst.

2e verdieping:
De overloop biedt veel bergruimte dankzij de knieschotten met schuifdeuren en is dankzij het Velux dakraam licht te noemen. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van deze verdieping is een afgesloten kamer te vinden. De kamer aan de voorzijde doet momenteel dienst als wasruimte. Hier kunt u dan ook de aansluiting voor de wasmachine en droger terugvinden. Een raam in de voorgevel én een Velux dakraam ontbreken hier niet. Indien gewenst is deze kamer ook prima te gebruiken als slaapkamer (de wasmachine en droger kunnen naar de bergruimte beneden worden verplaatst). De kamer aan de achterkant kunt u naar eigen wens een invulling geven. Ook deze kamer is voorzien is van een Velux dakraam en is er een raam in de achtergevel aanwezig.

Tuin:
Wat een heerlijk groene tuin! De woning staat op een ruim kavel met diverse bomen en planten en geeft, dankzij het volwassen formaat van de begroeiing, veel privacy. De tuin rondom maakt dat er diverse zithoeken mogelijk zijn en dat u zelf kunt bepalen waar u wilt gaan zitten. In de tuin zijn twee separate bergingen geplaatst. Een van de twee bergingen leent zich uitstekend om de tuinspullen op te bergen. De houten blokhut is behalve als bergruimte ook leuk te gebruiken als bijvoorbeeld ‘buitenverblijf’ met een loungeset en een houtkacheltje.


Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte: ca. 184 m2
- Perceeloppervlakte: ca. 490 m2
- Vloerverwarming begane grond
- Gashaard woonkamer
- Praktische kelder
- Mogelijkheid tot 6 slaapkamers- In bosrijke omgeving
- ‘Bieden vanaf-prijs’ van € 790.000,- k.k.
- Oplevering in overleg, spoedig is mogelijk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 672
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 490
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 672
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 490
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

BAAR Makelaardij