Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op! Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Maak kennis met je droomwoning in de prachtige Parkwijk: een stijlvolle 2-onder-1 kapwoning met een royale woonkamer, moderne woonkeuken en een prachtig onderhouden achtertuin op het zuidwesten, biedt deze woning alles wat je nodig hebt om je thuis te voelen. De drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een werkkamer op de begane grond maken dit huis ideaal voor werk en ontspanning. En met 18 zonnepanelen en een A+ energielabel, woon je hier ook nog eens zeer energiezuinig!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Parkeren op eigen terrein: zet de auto's op de oprit en geniet van de keurig aangelegde voortuin.
Royale woonkamer: De ruime woonkamer aan de achterzijde van het huis is voorzien van gestucte wanden, een houten vloer met infraroodverwarming, een cinewall met elektrische haard, en mooie raampartijen die uitkijken op de prachtige achtertuin. Een schuifpui zorgt voor een mooie overgang naar buiten.
Moderne woonkeuken: Aan de voorzijde van het huis vind je de moderne keuken, uitgerust met hardstenen vloertegels, een kookeiland met een 4-pits inductiekookplaat van Bora, ingebouwde afzuigkap, en hoogwaardige inbouwapparatuur. De keuken heeft voldoende opbergruimte.
Werkkamer op de begane grond: De voormalige garage is nu een functionele werkkamer met een schuifpui aan de voorzijde, een houten vloer en een inbouwkast. Ideaal voor thuiswerken of als hobbyruimte.
vijf slaapkamers mogelijk: op de eerste verdieping tref je nog eens 3 slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer over de volle breedte van de woning is gesitueerd. De slaapkamer aan de achterzijde kan eventueel worden teruggebracht naar twee aparte kamers.


VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Welkom in deze adembenemende 2-onder-1 kapwoning, gelegen in de rustige en groene Parkwijk. Zodra je het terrein oprijdt, word je verwelkomd door een keurig aangelegde voortuin en een eigen parkeerplaats. Bij het betreden van de woning kom je in de ruime entree/hal met de meterkast, een modern toilet, en toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De voormalige garage is omgetoverd tot een prachtige werkkamer, compleet met een schuifpui aan de voorzijde, een houten vloer en een ruime inbouwkast.

De woonkamer aan de achterzijde van de woning is werkelijk een plaatje. De gestucte wanden en de houten vloer met vloerverwarming zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. De cinewall met elektrische haard is niet alleen een eyecatcher, maar biedt ook extra comfort op koude dagen. Door de ruime raampartijen en de schuifpui naar de achtertuin wordt de woonkamer overspoeld met natuurlijk licht, wat bijdraagt aan het gevoel van ruimte en openheid.

Aan de voorzijde van het huis bevindt zich de moderne woonkeuken. Deze keuken is een droom voor iedere kookliefhebber. De hardstenen vloertegels geven de ruimte een luxe uitstraling, terwijl het kookeiland met een 4-pits inductiekookplaat van Bora en ingebouwde afzuigkap zorgt voor ultiem gebruiksgemak. De keuken is verder uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een oven, warmhoudlade, koffieapparaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, RVS spoelbak en kraan, en diverse kast- en ladefronten.

De keurig aangelegde achtertuin op het zuidwesten is een oase van rust en ontspanning. Het eerste dat opvalt is de strakke bestrating die naadloos overgaat in kunstgras, waardoor je altijd een onderhoudsvriendelijke en groene omgeving hebt. De borders zijn rijk gevuld met diverse beplanting, wat zorgt voor een kleurrijk en levendig geheel. Het elektrisch zonnescherm biedt fijne schaduw op warme zomerdagen, terwijl de vlonders een sfeervolle plek creëren voor een lounge- of eethoek. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een overkapping. Stel je voor: gezellige avonden met vrienden en familie, genietend van een goed glas wijn terwijl je een heerlijke maaltijd bereidt in je eigen buitenkeuken. De tuin is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig tot rust te komen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, strekt zich uit over de volle breedte van het huis en kan eventueel worden teruggebracht naar twee aparte kamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van gestucte wanden, houten vloeren, en airco's, waardoor je hier het hele jaar geniet van comfort. De badkamer is modern en stijlvol ingericht met een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, spiegel, ligbad en een designradiator. Een apart toilet is toegankelijk vanaf de overloop, evenals een wasruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger. De woning beschikt ook over een royaal dakterras dat toegankelijk is vanaf de overloop. Op de overloop vind u tevens een vlizotrap naar de vliering voor extra opbergruimte.

Parkwijk is een gewilde buurt met ruim opgezette straten, veel groen en (speel)pleintjes, de Hoge Vaart en fraaie architectuur. De woning ligt op loopafstand van het NS treinstation Parkwijk en op slechts enkele minuten fietsen van het centrum van Almere-Stad. Alle overige voorzieningen en uitvalswegen liggen in de directe nabijheid, waardoor je altijd snel en gemakkelijk toegang hebt tot alles wat je nodig hebt.

DUURZAAM!
Met maar liefst 18 zonnepanelen en een A+ energielabel is deze woning niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook nog eens zeer energiezuinig. Je zult merken dat je energierekening aanzienlijk lager is, wat bijdraagt aan een duurzamer leven en besparingen op de lange termijn.

Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging via onze website. Jouw droomwoning wacht op jou!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 326

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 627

Overige

Perceel oppervlakte 326

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere

Wooninfluencers

Laden..