Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

EEN FUNCTIONELE GEZINSWONING IN TUSSEN DE VAARTEN ZUID

In de centraal gelegen wijk Tussen de Vaarten Zuid bevindt zich deze praktische eengezinswoning. Ideaal voor jonge gezinnen, families met behoefte aan meer ruimte en degenen die stedelijke voorzieningen binnen handbereik wensen te hebben. De ligging biedt gemakkelijke toegang tot zowel openbaar vervoer als de snelweg A6 richting Amsterdam en Utrecht. De woning beschikt over diverse multifunctionele ruimten en moderne voorzieningen die aansluiten bij de behoeften van hedendaagse bewoners.

BELANGRIJKE KENMERKEN VAN DE WONING

* Begane grond: Entree via een hal met toilet en trapopgang. Tuingerichte woonkamer met erker
* Multifunctionele kamer: Aan de voorzijde bevindt zich een kantoorruimte, geschikt als extra slaapkamer met badkamer.
* Eerste verdieping: Drie slaapkamers, badkamer en overloop met was-/bergkamer.
* Buitenruimte: Oprit voor twee auto's, garage, tuin op het oosten met voorbereidingen voor overkapping of uitbouw.
* Ligging: Centraal met nabijgelegen voorzieningen en goede verbindingen naar Amsterdam en Utrecht.

UITGEBREIDE WONINGBESCHRIJVING

Deze woning biedt een praktische indeling die geschikt is voor uiteenlopende woonwensen. Bij binnenkomst vindt men een ruime hal die leidt naar de woonkamer, welke dankzij de erker veel daglicht ontvangt. De Jatoba houten vloer draagt bij aan een degelijke afwerking. De keuken is functioneel ingericht met een granieten werkblad en inbouwapparatuur.

De voorzijde van de woning beschikt over een ruimte die dienst kan doen als kantoor, keuken (zoals zichtbaar op de foto's) of als extra slaapkamer met mogelijkheid voor een badkamer, wat flexibiliteit biedt voor diverse bewoningssituaties.

De begane biedt een ideale basis voor diverse mogelijkheden indelingen. In de presentatie zijn een drietal voorbeelden toegevoegd van diverse mogelijkheden. Ook de garage kan nog verbouwd worden tot een slaapkamer met badkamer of andere functies. Daarmee komt het totale woonoppervlak boven de 180m².

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk van goed formaat. Een van de slaapkamers beschikt over een extra plateau, ideaal als extra slaapgedeelte of speelhoek voor de kinderen. De badkamer is voorzien van een whirlpool, douche, een dubbel wastafelmeubel en een toilet. Verder is er een was-/bergkamer op de overloop, wat extra opslag- en gebruiksmogelijkheden biedt.

De tuin aan de achterzijde is gelegen op het oosten en biedt zowel zonnige als schaduwrijke plekken. Er is reeds een voorbereiding getroffen voor een eventuele overkapping of uitbouw. De woning is voorzien van een eigen oprit met plaats voor 2 auto's en een garage.

BIJZONDERHEDEN
* Energielabel A, dit label is tot stand gekomen zonder de 18 zonnepanelen welke geplaatst zijn in 2024
* VVE bijdrage (onderhoud van de straat en straatverlichting) circa € 120,- per jaar

SPECIFICATIES IN 100 WOORDEN

De woning omvat een hal met toilet en trapopgang, een woonkamer met Jatoba houten vloer en keuken met granieten blad en inbouwapparatuur; een multifunctionele voorkamer. Op de eerste verdieping: drie slaapkamers, badkamer met whirlpool, douche, dubbel wastafelmeubel, toilet, en een was-/bergkamer. Buitenterrein: oprit voor twee auto's, ruime garage en tuin op het Oosten. Centraal gelegen met voorzieningen nabij; goede verbindingen via OV en snelweg naar Amsterdam/Utrecht. Toekomstgericht met 18 zonnepanelen gepland voor installatie in 2024. Kortom een praktisch huis met veel mogelijkheden

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 675

Overige

Perceel oppervlakte 247

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 675

Overige

Perceel oppervlakte 247

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere