Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

WELKOM IN HET HART VAN ALMERE STEDENWIJK

In de levendige buurt van Almere Stedenwijk staat een prachtige hoekwoning te wachten op zijn nieuwe bewoners. Deze woning is een droom voor starters op de woningmarkt, jonge gezinnen en iedereen die op zoek is naar de ideale combinatie van stadse voorzieningen en een rustige woonomgeving. Met energielabel A, een royale tuin op het westen en vier ruime slaapkamers is dit huis perfect voor wie op zoek is naar comfort en duurzaamheid. Bovendien ligt het op steenworp afstand van het bruisende stadscentrum, wat betekent dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

- Royaal woonoppervlak: Een zee van ruimte om al je woonwensen waar te maken.
- Extra slaapkamer(s) mogelijk: Flexibiliteit om kamers aan te passen naar jouw behoeften.
- Nabij Weerwater en Almere Centrum: Geniet van het stadsleven en de natuur, allebei binnen handbereik.
- Zonnige tuin op het noord-westen: Perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.
- Hoekligging: Ruim perceel met tuin aan de zijkant.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Deze hoekwoning in Almere Stedenwijk biedt een praktische indeling en moderne voorzieningen, geschikt voor diverse doelgroepen. Bij binnenkomst treft u een uitnodigende hal met toegang tot een toiletruimte en trapkast, ideaal voor extra opbergruimte. De begane grond kenmerkt zich door een doorzon woonkamer die veel lichtinval biedt en ruimte laat voor diverse inrichting opties. De keuken aan de voorzijde is efficiënt ingericht en biedt alle ruimte om hier een indeling naar wens te maken. Via de tuindeur bereikt u de achtertuin, een plek waar u ’s avonds van de zon kunt genieten. De tuin beschikt over een extra stuk aan zijkant, een berging en een handige achterom.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, variërend in grootte, die geschikt zijn voor verschillende doeleinden zoals kinder- of studeerkamers. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel, toilet en een opstelling voor witgoed. Dit maakt de faciliteiten compleet en praktisch in gebruik.

De tweede verdieping omvat een ruime overloop en een extra slaapkamer, uitstekend geschikt als kantoorruimte of logeerkamer. Met in totaal vier slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor een groeiend gezin of voor degenen die extra ruimte op prijs stellen.

Deze hoekwoning komt met een extra ruime tuin en zijtuin, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning. De noord-westelijke ligging zorgt voor een gunstige zoninval. Met een energielabel A is deze woning zowel energie-efficiënt als duurzaam, wat bijdraagt aan lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.

HOOFDKENMERKEN SAMENGEVAT

De woning beschikt over een praktische begane grond met doorzon woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een functionele badkamer. De tweede verdieping biedt een extra slaapkamer. De hoekwoning heeft een ruime tuin met zijtuin, ideaal voor buitenactiviteiten. Energielabel A voor energiezuinig wonen. Totale woonoppervlakte van 112 m² met een tuin op het westen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 403

Overige

Perceel oppervlakte 185

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 403

Overige

Perceel oppervlakte 185

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere