Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Deze woning wordt aangeboden middels een bieden vanafprijs.(starting price)

Deze woning in de gewilde Regenboogbuurt van Almere-Buiten biedt alles wat je nodig hebt. Met een praktische indeling en een gunstige locatie is deze woning geschikt voor diverse levensstijlen. Of je nu meer ruimte nodig hebt of wilt genieten van een rustige, kindvriendelijke buurt, hier vind je een fijne balans tussen comfort en gebruiksgemak.

Highlights van de woning
- Diepe en zonnige tuin;
- Energielabel B;
- Uitzicht over vijver;
- Vier fijne slaapkamers;
- Heerlijk dakterras.
- CV ketel is gehuurd, bijdrage ca €33,- per maand incl servicecontract.

Indeling:
Bij binnenkomst via de entree tref je een praktische hal met toegang tot de meterkast, het toilet en de trap naar boven. De woonkamer aan de achterzijde biedt veel ruimte en licht door de grote raampartij en de schuifpui die toegang geeft tot de achtertuin met een ligging op het zuidoosten. De tuin is volledig bestraat, voorzien van een zonnescherm, een vrijstaande houten berging en een achterom.

De keuken aan de voorzijde is U-vormig en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi magnetron, oven, 4-pits gasfornuis en afzuigkap. Terwijl je kookt, blijf je verbonden met het dagelijkse ritme van het gezin.

Op de eerste verdieping word je verrast door drie comfortabele slaapkamers, geschikt voor verschillende doeleinden zoals een kinderkamer, kantoor of logeerkamer. De drie slaapkamers hebben verschillende afmetingen en zijn voorzien van een laminaatvloer en wanden in neutrale kleuren.

De badkamer biedt de nodige faciliteiten voor dagelijks gebruik en is uitgerust met een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en toilet.

De tweede verdieping onthult een oase van ruimte met een extra slaapkamer, een uitnodigend dakterras en een praktische wasruimte. In de wasruimte is ook de opstelplaats voor de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de aansluitingen voor wasmachine en droger gesitueerd. Perfect voor het opbergen van al je was benodigdheden.

Wonen in Almere-Buiten betekent genieten van het beste van twee werelden: rust en reuring. In de kindvriendelijke Regenboogbuurt vind je deze woning in een autoluwe straat, waar kinderen veilig kunnen spelen en je altijd gemakkelijk kunt parkeren. Het uitzicht op de serene Paarlemoervijver brengt rust en natuur dicht bij huis. Voor degenen die graag in de buitenlucht vertoeven, liggen de prachtige Oostvaardersplassen op slechts tien minuten fietsen. Hier kun je lange wandelingen maken en de schoonheid van het landschap in je opnemen. De levendige faciliteiten van Almere-Buiten, zoals het winkelcentrum, DoeMere en het NS-station, zijn slechts een steenworp afstand. Bovendien zorgen de nabijgelegen uitvalswegen A6, A1 en A27 ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot de rest van Nederland. Of je nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, deze locatie biedt het allemaal.

Energiezuinig
Met een energielabel B ben je verzekerd van een efficiënte en milieuvriendelijke woning. Dankzij de goede isolatie en moderne voorzieningen houd je de energiekosten laag, zonder in te boeten op comfort. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 128

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 382

Overige

Perceel oppervlakte 128

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere