Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze prachtige, traditioneel gebouwd, vrijstaande villa uit 1997, gelegen in de geliefde villawijk Parkwijk-Zuid (Fruitwijk) met 199 m2 woonoppervlakte!! Deze woning combineert klassieke charme met moderne luxe en biedt u een comfortabele, duurzame (label A++) leefomgeving en de mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen.

Waarom kiezen voor deze woning?

Ruimte en luxe: Deze woning beschikt over drie ruime slaapkamers met inloopkasten en een extra kantoor, ideaal voor thuiswerken. De zeer grote woonkamer met open haard en biedt een warme en uitnodigende sfeer. Openslaande deuren naar de tuin. De luxe keuken is perfect voor kookliefhebbers, uitgerust met twee ovens (waarvan één stoomoven) en een speciale wijnkoelkast. De grote badkamer is voorzien van een inloopdouche en een diep bad en biedt meerdere toegangen, wat zorgt voor extra comfort en privacy. Bovendien is er een kleedkamer die eenvoudig bij een van de slaapkamers betrokken kan worden.

In de tuin staat er een zeer riante veranda met aangebouwd tuinhuis, volledig geïsoleerd en kan ingericht worden als extra kantoor-/ speelruimte. Het is v.v. alle gemakken als bijvoorbeeld internet, coax ed.

Duurzaamheid: Met een warmtepomp, zonnepanelen en airconditioning is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en energiezuinig. Dankzij de energiebesparende voorzieningen is de woning nagenoeg nul op de meter, wat betekent dat u kunt profiteren van zeer lage energiekosten.

Uitstekende locatie: Gelegen in het hart van Parkwijk-Zuid, biedt deze woning u een rustige en groene omgeving met een uitgebreid scala aan openbare voorzieningen binnen handbereik. Van uitstekende scholen en kinderdagverblijven tot supermarkten en winkelcentra, alles wat u nodig heeft is op korte afstand te vinden.

Groene omgeving: Voor de natuurliefhebbers ligt deze woning op een steenworp afstand van prachtige groene parken en recreatiegebieden. Geniet van wandelingen, fietstochten of picknicks in het park, allemaal in uw eigen buurt.

Uitstekende bereikbaarheid: Dankzij de nabijheid van uitvalswegen en openbaar vervoer bent u snel en gemakkelijk verbonden met de rest van de stad en daarbuiten. De stad ligt op slechts 10 minuten fietsen en de snelweg is binnen 2 minuten te bereiken. Of u nu naar uw werk reist, een dagje uit plant of familie en vrienden bezoekt, de uitstekende verbindingen maken het u gemakkelijk.

Privacy en ruimte in de tuin: De ruime, privé gelegen tuin biedt u een oase van rust en ruimte. Geniet van de buitenlucht in uw eigen groene paradijs, ideaal voor ontspanning en vermaak. Oprit voor minimaal 2 tot 3 auto's. De achtertuin is volledig omheind.

Kenmerken van de woning:

• Bouwjaar: 1997 • Woonoppervlakte: 199 m² • Perceeloppervlakte: 586 m² • Levensloopbestendig! • Slaapkamers: 3 grote slaapkamers met inloopkasten. Mogelijkheid tot 4 slaapkamers, wanneer het kantoor (begane grond) omgezet wordt naar een slaapkamer; • Badkamer: Grote badkamer met inloopdouche en diep bad, bereikbaar vanuit meerdere kamers; • Extra ruimtes: Kantoor op de begane grond (evt. om te zetten naar een 4e slaapkamer), kleedkamer (die bij een slaapkamer betrokken kan worden), zeer grote veranda met tuinhuis; • Woonkamer: Zeer grote woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de tuin; • Keuken: Zeer luxe keuken met twee ovens (waarvan één stoomoven) en wijnkoelkast; • Energiebesparende voorzieningen: Warmtepomp, zonnepanelen, airconditioning, nagenoeg nul op de meter; • Garage/parkeren: 3 parkeerplaatsen op eigen terrein; • Tuin: Ruime, privé gelegen tuin.

Uw nieuwe thuis wacht op u!

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning in Parkwijk-Zuid. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat u betoveren door de charme en het comfort van deze bijzondere villa.

Aanvaarding: In overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 670

Overige

Perceel oppervlakte 586

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 670

Overige

Perceel oppervlakte 586

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Straaten ERA Makelaardij