Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

DROOMHUIS VOOR JONGE STARTERS EN GEZINNEN IN ALMERE BUITEN

Welkom in de Bloemenbuurt, de ideale plek voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar hun droomhuis! Deze charmante woning biedt alles wat je nodig hebt: een moderne keuken, drie ruime slaapkamers en een zonnige tuin op het zuidoosten. Op loopafstand vind je supermarkten, scholen, en het bruisende winkelcentrum van Almere Buiten. Bovendien ben je dankzij de nabijgelegen uitvalswegen en het NS-station binnen no-time op je bestemming. Ontdek de perfecte balans tussen comfort en gemak in dit huis met energielabel A!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Gunstige locatie: Geniet van de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer, allemaal op steenworp afstand.
- Fraaie keuken: Een verzorgde keuken met hoogwaardige afwerking en apparatuur voor de culinaire liefhebber.
- 3 Slaapkamers: Ruimte voor het hele gezin om te groeien, slapen en spelen.
- Energielabel A: Duurzaamheid en energiezuinigheid staan hier centraal, wat zorgt voor lagere energiekosten.
- Diepe en zonnige tuin: Geniet van de zon en creëer je eigen buitenparadijs in de ruime tuin op het zuidoosten.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Dit prachtige huis, gelegen in het hart van de Bloemenbuurt, nodigt je uit om te genieten van een leven vol comfort en gemak. Dankzij de slimme indeling en grote raampartijen voelt iedere ruimte royaal en licht aan. Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt in een van de drie ruime slaapkamers, terwijl de zon zachtjes je kamer binnenvalt. De moderne keuken, het kloppend hart van het huis, vormt de perfecte plek om je kookkunsten te laten schitteren en vrienden en familie te vermaken.

Het energielabel A van deze woning staat garant voor een duurzame en milieuvriendelijke leefomgeving. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast biedt het dak uitstekende mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen, waardoor je nog meer kunt besparen op je energiekosten en je groene ambities verder kunt verwezenlijken.

Stap naar buiten en laat je verrassen door de diepe, zonnige tuin die uitnodigt tot ontspanning en vermaak. Of je nu een groene oase wilt creëren, een plek voor de kinderen om te spelen, of simpelweg wilt genieten van een goed boek in de zon – de mogelijkheden zijn eindeloos! 

De gunstige ligging van de woning biedt het beste van beide werelden: de rust van een woonwijk en de levendigheid van Almere Buiten op slechts een steenworp afstand. Het winkelcentrum biedt een scala aan winkels en eetgelegenheden, terwijl het NS-station en de nabijgelegen uitvalswegen zorgen voor uitstekende bereikbaarheid richting Amsterdam en Utrecht.

GUNSTIGE LOCATIE EN ZONNEPANELEN

De woning ligt op een strategische locatie met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Het winkelcentrum Almere Buiten en het NS-station zijn slechts enkele minuten verwijderd, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot openbaar vervoer en een breed scala aan winkels. Bovendien is het dak van de woning zeer geschikt voor zonnepanelen, wat een fantastische kans biedt om nog meer energiekosten te besparen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS

De woning in de Bloemenbuurt biedt een perfecte mix van comfort en gemak. De strategische ligging nabij voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt. De moderne keuken is fraai afgewerkt en voorzien van hoogwaardige apparatuur, ideaal voor culinaire avonturen. Met drie slaapkamers biedt de woning voldoende ruimte voor groeiende gezinnen. Het energielabel A garandeert een lage energierekening en een duurzame leefomgeving. De diepe, zonnige tuin op het zuidoosten biedt een serene plek voor ontspanning en vermaak.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 296

Overige

Perceel oppervlakte 137

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 296

Overige

Perceel oppervlakte 137

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere