Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

EEN UNIEKE KANS VOOR JOUW EIGEN PLEK

Ben jij op zoek naar een stijlvolle, moderne woning die het beste van stedelijke gemakken combineert met comfort en luxe? Dit appartement midden in het levendige winkelcentrum van Almere-Buiten, aan het Globeplein, is precies wat je zoekt! Ideaal voor een- of tweepersoonshuishoudens of zelfs een gezin, biedt deze woning alles wat je hart begeert: van een zonnig dakterras tot een moderne keuken en 2 slaapkamers en een badkamer. En dat alles op loopafstand van het trein- en busstation, perfect voor forenzen!

HOOGTEPUNTEN

*Nabij voorzieningen: Doemere, winkels, restaurants, sportschool en meer zijn allemaal binnen handbereik.
*Instapklaar: Geen verbouwingen nodig, je kunt er zo in!
*Moderne keuken en badkamer: Voorzien van alle hedendaagse gemakken.
*Zonnig dakterras: Genieten van de zon met een fraai uitzicht.
*Bovenste verdieping met uitzicht: Prachtig zicht over Almere-Buiten.

EEN DROOMAPPARTEMENT IN HET HART VAN ALMERE-BUITEN

Stel je voor: je stapt uit de trein of bus na een lange dag werken, en binnen enkele minuten sta je voor de deur van je eigen appartement. Dit schitterende appartement op de bovenste verdieping biedt niet alleen een prachtig uitzicht over het bruisende Globeplein, maar ook een zee van licht door het gevelbrede kozijn op het zuidoosten. Het energielabel B garandeert dat je energiezuinig woont.

Bij binnenkomst valt direct de ruime hal op, die een gevoel van ruimte en licht biedt. Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken, waaronder twee ruime tot zeer slaapkamers waarvan de ene toegang biedt tot het balkon. De woonkamer is een waar genot om in te verblijven, dankzij het overvloedige daglicht dat door de grote raampartijen naar binnen stroomt. Je hebt altijd iets te zien, of het nu de bedrijvigheid buiten is of een prachtige zonsopgang in de ochtend.

De moderne keuken is uitgerust met Siemens apparatuur waaronder een 4p kookplaat, oven, vaatwasser en een koelkast en vriezer. De keuken biedt voldoende ruimte om je culinaire creativiteit de vrije loop te laten. De bijkeuken direct grenzend aan de keuken biedt de nodige extra voorraadruimte en ook de witgoedaansluiting

De slaapkamers zijn beide van goed formaat en zijn voorzien van een neutrale afwerking. De stijlvolle badkamer met een ruime inloopdouche is een oase van rust, perfect voor ontspanning na een drukke dag.

En dan is er nog het zonnige dakterras, de ideale plek om te relaxen met een goed boek of om vrienden te ontvangen voor een gezellige borrel. 

ALLE GEMAKKEN BINNEN HANDBEREIK

Wonen aan het Globeplein betekent dat je alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt. Of je nu snel boodschappen wilt doen, wilt genieten van een heerlijk diner in een van de nabijgelegen restaurants, of een boek wilt lenen uit de bibliotheek, alles is op loopafstand. En dankzij de nabijheid van het trein- en busstation ben je snel en gemakkelijk onderweg naar andere delen van het land.

HOOGTEPUNTEN UITGEBREID

Nabij voorzieningen: Dit appartement ligt in het hart van het winkelcentrum van Almere-Buiten, waardoor je alles binnen handbereik hebt. Van dagelijkse boodschappen tot een avondje uit eten, alles is binnen een paar minuten te bereiken.

Instapklaar: Deze woning is zo goed als nieuw en vereist geen enkele renovatie. Je kunt je koffers pakken en direct intrekken in dit moderne, volledig afgewerkte appartement.

Moderne keuken en badkamer: De keuken is voorzien van de nieuwste apparatuur en biedt volop ruimte om te koken. De badkamer is modern en stijlvol, een echte plek van ontspanning.

Zonnig dakterras: Het dakterras op het zuidoosten is een fantastische plek om te genieten van de zon en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving.

Bovenste verdieping met uitzicht: Wonen op de bovenste verdieping betekent genieten van een prachtig uitzicht en veel natuurlijke lichtinval door de grote ramen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 283

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 283

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere