Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Let op, deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs.

KORTE INLEIDING
Welkom bij deze prachtige, energiezuinige gezinswoning in de geliefde wijk “Tussen de Vaarten Noord” in Almere-Stad! Ideaal voor jonge gezinnen, biedt deze woning een royaal woonoppervlak, een zonnige tuin op het zuidoosten en maar liefst drie parkeerplaatsen op eigen terrein. Geniet van de centrale ligging met alle voorzieningen op loopafstand, waaronder supermarkten, scholen en het NS-treinstation Parkwijk. Dit is jouw kans om het perfecte thuis te vinden voor jou en je gezin!

HOOFDKENMERKEN
- Royaal woonoppervlak: Met 161 m² exclusief de garage, geniet je van voldoende ruimte voor het hele gezin.
- 3 parkeerplaatsen en garage: Parkeer meerdere auto's op eigen terrein en benut de veelzijdige garage.
- Nabij voorzieningen: Supermarkten, scholen, park en bushalte zijn allemaal op korte loopafstand.
- Energielabel A: Duurzaam wonen met lage energiekosten en een milieuvriendelijke woning.
- Zonnige tuin op het zuidoosten: Perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze schitterende woning en ervaar de ruimte en het comfort die het biedt. Met een woonoppervlakte van maar liefst 161 m² (exclusief de garage) en een perceeloppervlakte van 241 m², is dit huis ontworpen voor optimaal woongenot. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime hal met toegang tot een moderne, lichte woonkamer die baadt in het natuurlijke licht dankzij de grote raampartijen.

De ruime half open keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit tot culinaire avonturen, met een strakke afwerking en hoogwaardige apparatuur. De eetruimte grenst aan de keuken en biedt voldoende plek voor gezellige familieavonden. Vanuit hier heb je een aangenaam uitzicht en toegang tot de zonnige tuin. 

De zonnige tuin, met zonnescherm, is ideaal gesitueerd op het zuidoosten en is een paradijs voor buiten liefhebbers. Hier kun je 's ochtends genieten van je koffie in de zon en 's avonds ontspannen na een lange dag. Met een oppervlakte die uitnodigt tot barbecues, tuinfeesten en kinderspel, is het de perfecte plek om herinneringen te maken.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, waarvan twee met riante inloopkast. De verzorgde badkamer is modern ingericht met een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Tevens is er een zeer praktische wasruimte. Deze verdieping biedt ook nog de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren, mocht je extra ruimte nodig hebben.

En dan de garage! Deze ruimte biedt niet alleen plek voor een auto, maar kan ook gemakkelijk worden omgebouwd tot een kantoor aan huis of een extra slaapkamer. De ruime bergzolder biedt nog meer opslagmogelijkheden, zodat je altijd een opgeruimd huis hebt.

Het energielabel A is een groot pluspunt van deze woning. Met de huidige energieprijzen is het een geruststellende gedachte dat je hier duurzaam en kostenbewust kunt wonen. Het ruime dakoppervlak biedt bovendien uitstekende mogelijkheden voor de installatie van zonnepanelen, wat je energie-efficiëntie nog verder kan verhogen.

LOCATIEVOORDELEN EN EXTRA'S
De locatie van deze woning is werkelijk ideaal. Op loopafstand vind je het NS-treinstation Parkwijk, diverse supermarkten en andere winkels voor je dagelijkse behoeften. Voor gezinnen met kinderen zijn er meerdere scholen in de directe omgeving, evenals speeltuinen en parken waar ze veilig kunnen spelen.

Parkeren is geen enkel probleem met drie eigen parkeerplaatsen, en voor degenen met een elektrische auto is er voldoende ruimte om laadmogelijkheden te installeren. De goed verzorgde staat van de woning betekent dat je zonder zorgen kunt verhuizen en direct kunt genieten van je nieuwe thuis.

Deze woning is tot in de puntjes verzorgd en biedt veel bergruimte dankzij de garage en de ruime bergzolder. Of je nu een hobbyruimte zoekt, extra opslag nodig hebt of een thuiskantoor wilt realiseren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 679

Overige

Perceel oppervlakte 241

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 679

Overige

Perceel oppervlakte 241

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Almere