Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een leuke woning en wat een mooie ligging! Deze Eurowoning aan de Dalmatië 80 ligt op een leuke locatie, centraal in de groene en parkachtige wijk "Rozendaal". Een bijzondere plek om te wonen. Je waant je in een park met hoge bomen, struiken, paden en vijverpartijen. Er is een eigen zwembad en tennisbaan in de wijk en die liggen om de hoek. Hoe fijn is dat!! De woning heeft een ruime woonkamer en luxe ingerichte keuken op de verdieping met aan de voor- en de achterzijde een balkon met uitzicht op het groen. Er zijn 2 zeer ruime slaapkamers en een badkamer op de 2e verdieping. En..... op de begane grond is een garage en een grote tuinkamer en dat maakt de woning zelfs geschikt om wonen en werken te combineren.

Ben jij op zoek naar een woning met mogelijkheden? Dan is dit je kans. Bel Snel en maak een afspraak voor bezichtiging. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Hal met garderobe, meterkast met extra groep tbv de keukenapparatuur, trap naar de woonverdieping, deur naar de garage. Cv-kast met bergruimte. Toiletruimte met hangend toilet en een fonteintje, deur naar de tuinkamer. De tuinkamer is ingericht als werkkamer en is voorzien van grote schuifkasten met veel bergruimte. Door de grote raampartij is er veel daglicht in de kamer en er is een schuifpui naar de fraai aangelegde en zonnige tuin. Deze ruime benedenkamer is geheel naar eigen idee te gebruiken en in te richten, bijv. als kantoor- werkruimte, je eigen atelier, een extra slaapkamer (met evt. mogelijkheid voor een extra badkamer), een praktijk aan huis. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Woonverdieping: De royale woonkamer heeft ruimte voor een fijne zithoek waar je lekker kunt loungen. Er is een schuifpui naar een balkon op het zuiden, waar je heerlijk onder het genot van een hapje en een drankje van de zon kunt genieten. De open keuken aan de voorzijde van de woning is geplaatst in een hoekopstelling en is voorzien van een composiet aanrechtblad en luxe inbouwapparatuur, waaronder een luxe (Smeg) afzuigkap, een inductie kookplaat met een gas op glas wokbrander, een stoomoven, een combi-oven en een vaatwasser. Alle faciliteiten zijn aanwezig om de heerlijkste maaltijden te bereiden. Er is een groot spoeleiland aanwezig met daaronder veel extra kast- en bergruimte. Vanuit de keuken is er een schuifpui naar het balkon. De gehele woonverdieping is afgewerkt met een mooie massief eiken vloer.

2e verdieping: Overloop met airconditioning. Er zijn 2 zeer ruime slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers.) beide over de volle breedte van de woning. De kamers zijn voorzien van screens en rolluiken. De geheel betegelde badkamer is ingericht met een douchecabine voorzien van een douche-paneel met jetstreams, een rainshower en een handdouche, een wastafel met een groot badkamer-meubel vv een spiegel, veel kast- en bergruimte en inbouwspots. Een design- handoekken-radiator. Separaat is er een toiletruimte met een 2e toilet.

Tuin: De onder architectuur aangelegde tuin heeft een zonnige ligging op het zuiden en heeft een poort met achterom. De tuin heeft diverse terrassen met mooie grote tuintegels, borders met verschillende bloemen en planten en onder het balkon is een overdekt terras. In deze tuin kun je eindeloos van je wel verdiende rust genieten.

Subsidie verduurzaming: Voor de wijk Rozendaal is er subsidie beschikbaar via de gemeente Leusden, voor de verduurzaming van de woning. Als eigenaar kun je in totaal € 7.187 subsidie / vergoeding ontvangen. De regeling geldt tot juli 2030. Als bewoner ben je niet verplicht deel te nemen aan deze regeling/verduurzaming. Deze subsidie is speciaal bestemd voor de wijk Rozendaal/ de eurowoningen en staat los van de landelijke subsidie. Heeft u vragen over deze regeling neem dan contact op met de gemeente Leusden of kijk op www.eurowoningentoekomstbestendig.nl

Kenmerken: Eurowoning met garage en parkeergelegenheid op eigen terrein. * Woonverdieping keurig afgewerkt met een massief eiken vloer. * Open keuken met kookeiland en inbouwapparatuur. * 2 zeer ruime slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers). * Tuinkamer en slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. * Badkamer met douche met paneel vv jetstreams rain-shower en handdouche. * Airconditioning aanwezig op 2e verdieping. * Garage met vernieuwde garagedeur. * Energielabel C. * Fraaie onder architectuur aangelegde tuin met zonnige ligging op het zuiden. * Mogelijkheid om wonen en werken te combineren. Ideaal voor kantoor of praktijk aan huis. * Lidmaatschap Groen-Stichting-Rozendaal. (bijdrage 57,20 per maand) www.groenstichtingrozendaal.nl * Mogelijkheid subsidie/bijdrage verduurzaming gemeente Leusden kijk op www.eurowoningentoekomstbestendig.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 147

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 147

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Wooninfluencers

Laden..