Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In een mooie, groene omgeving aan een rustige, sfeervolle straat tref je deze vrijstaande woning met verrassend veel ruimte! De woning heeft een woonoppervlak van 127m2 en staat op een perceel van maar liefst 426m2. De ruime woonkamer, een keuken met bijkeuken, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een badkamer op de begane grond maken van dit huis een heerlijk thuis voor ieder gezin!

Deze mooie woning staat in het gemoedelijke Achterveld. Op korte afstand tref je diverse winkels, basisscholen en er zijn verschillende sportverenigingen. De natuur in en rond het dorp nodigt uit tot een heerlijke wandeling langs smalle paden en ruisende beekjes of een prachtige fietstocht in de groene omgeving van de 'Gelderse Vallei'. En schuin aan de overkant van de woning is een gezellig speelveld met diverse speeltoestellen voor de kinderen.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, hal met trapopgang naar de 1e verdieping, toilet (hangend) en meterkast. De L-vormige woonkamer met plavuizenvloer heeft grote raampartijen waardoor je volop lichtinval hebt. De dichte keuken is in een hoekopstelling en heeft diverse inbouwapparatuur waaronder een gasfornuis met afzuigkap, een koelkast, een oven en een vaatwasser. In de bijkeuken tref je de aansluitpunten van was-apparatuur. Vanuit de bijkeuken heb je toegang tot de bergruimte met vaste kastenwand, de slaapkamer en de nette badkamer. Deze is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet (hangend), designradiator en een wastafel met meubel. De ruime slaapkamer met vaste kastenwand heeft een nette laminaatvloer en openslaande tuindeuren. Vanuit de berging heb je toegang tot de aanpandige garage.

1e verdieping: overloop met diverse bergkasten en 2 ruime slaapkamers. Tevens tref je hier een 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en een 3e toilet.

2e verdieping: Via een vlizotrap heb je toegang tot de vliering.

De diepe achtertuin is gelegen op het westen dus je kan daar heerlijk genieten van de middag- en de avondzon! De tuin rondom de woning is momenteel netjes aangelegd met een terras, borders met diverse beplantingen en een groot gazon. De grootte van de tuin biedt vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld een mooie veranda, een grote vijver of meerdere terrassen. Laat je fantasie gaan.

Sterke punten van deze woning: * Vrijstaande woning met verrassend veel ruimte in en om de woning * Woonoppervlak van 127m2 * Perceelgrootte van 426m2 * Slaapkamer en badkamer op de begane grond * 2e badkamer op de 1e verdieping * Ruime L-vormige woonkamer * Dichte keuken met een bijkeuken * Twee bergingen * Aanpandige garage * Diepe en brede achtertuin op het westen * Tuin rondom de woning * Parkeerplaats op eigen terrein * Gelegen aan een rustige straat in een mooie, groene omgeving * Leuk speelveld met diverse speeltoestellen aan de overkant van de woning * Nabij diverse winkels

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 636

Overige

Perceel oppervlakte 426

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 636

Overige

Perceel oppervlakte 426

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Wooninfluencers

Laden..