Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze FANTASTISCHE TUSSENWONING in Bloemstede. Met een royaal woonoppervlak van ca. 142 m² betreedt u de lichte woonkamer met open keuken. De openslaande deuren in de woonkamer brengen u naar de diepe achtertuin, gelegen op het noordwesten, waar u tot wel ca. 15 meter diep kunt genieten van de buitenlucht en de zon. Deze woning beschikt over vier slaapkamers, waarvan twee riante kamers die perfect kunnen dienen als master slaapkamer. Daarnaast is de woning voorzien van een eenvoudige badkamer. Deze tussenwoning biedt de perfecte basis voor een warm gezinshuis in een fijne buurt. Laat u verrassen door de mogelijkheden en kom langs voor een bezichtiging!

Ligging: De woning is ideaal gelegen in een kindvriendelijke wijk, waar u profiteert van diverse voorzieningen in de directe omgeving. U vindt er twee basisscholen en twee speelvelden, perfect voor gezinnen met kinderen. Op fietsafstand liggen diverse middelbare scholen en sportvelden. Voor uw dagelijkse boodschappen bent u met vijf minuten fietsen bij winkelcentrum Bisonspoor. Bovendien is er een park in de buurt, ideaal voor heerlijke wandelingen en ontspanning in de natuur.

De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Bij aankomst wordt u verwelkomd door een voortuin die is voorzien van een overkapping. De overkapping is ideaal voor het stallen van fietsen, scooters of een motor, zodat u deze beschermd tegen weersinvloeden kunt parkeren.

Hal: In deze ruime hal bevinden zich de meterkast en een toilet met fonteintje. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de berging.

Woonkamer: Stap binnen in de woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin, deze zorgen voor een heerlijke verbinding tussen binnen en buiten, ideaal voor het genieten van zonnige dagen of gezellige avonden in de tuin. In de woonkamer bevindt zich een handige trapkast, ideaal voor extra bergruimte en achter een discrete deur vindt u de trap die u naar de eerste verdieping brengt.

Keuken: De open keuken is van alle gemakken voorzien en een gezellige plek voor ontspannen maaltijden. De keuken is uitgerust met een royale SMEG 6-pits gasfornuis met oven, een combi-koelkast, afzuigkap, magnetron en een vaatwasser voor optimaal comfort. De opvallende keramische spoelbak met kraan voegt een authentiek detail toe aan de ruimte. En met veel bergruimte is deze keuken niet alleen praktisch, maar ook functioneel.

Tuin: De achtertuin, gelegen op het noordwesten, biedt volop mogelijkheden om te genieten van zowel zon als schaduw. Met een diepte van maar liefst ca. 15 meter is er voldoende ruimte voor meerdere zitplekken, waar u kunt ontspannen of gezellig samenkomen. Het grasveld in het midden zorgt voor een natuurlijke uitstraling, terwijl de verhoging achterin de tuin een speelse toevoeging is en een fijn overzicht biedt over de tuin. Een ideale buitenruimte om in alle rust van de seizoenen te genieten.

Berging: De berging is volledig geïsoleerd en biedt een veelzijdige ruimte die momenteel in gebruik is als zowel kantoor als bergruimte. Dankzij de isolatie is de ruimte het hele jaar door comfortabel te gebruiken, ideaal voor thuiswerken. Daarnaast blijft er voldoende plek over voor het opbergen van spullen.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze lichte slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, biedt volop ruimte en comfort. De grote raampartij strekt zich uit over de volledige breedte van de kamer en is voorzien van twee draaikiepramen met horren, zodat u gemakkelijk kunt ventileren zonder insecten binnen te laten. Het vrije uitzicht geeft een heerlijk gevoel van ruimte en rust. Door de royale afmetingen is deze kamer uitstekend geschikt als master slaapkamer.

Slaapkamer 2: Deze slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, biedt tal van mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een fijne kinderkamer, een werkkamer of een logeerkamer, deze ruimte kan gemakkelijk aan uw wensen worden aangepast.

Slaapkamer 3: De kleinste slaapkamer in de woning biedt een knusse slaapruimte en is perfect geschikt als kinderkamer, logeerkamer of kledingkamer.

Badkamer: De badkamer is praktisch ingericht en biedt alle essentiële voorzieningen voor dagelijks comfort. U vindt hier een handige aansluiting voor zowel een wasmachine als een droger, een wastafelmeubel met wastafel, een toilet en een eenvoudige douche. De badkamer is voorzien van een Granito vloer.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Deze master slaapkamer is een ware oase van ruimte en licht, dankzij de dakkapel met vijf draaikiepramen en het raampartij aan de overzijde. Hierdoor geniet u niet alleen van een overvloed aan natuurlijk licht, maar ook van een prachtig uitzicht. De open kledingkasten bieden een praktische oplossing voor uw garderobe, terwijl de vliering extra opbergruimte creëert voor seizoensgebonden kleding of persoonlijke spullen. Deze slaapkamer is de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Royale tussenwoning - Ruime woonkamer met open keuken - 4 slaapkamers waarvan 2 ruime slaapkamers - Achtertuin van ca. 15 meter diep - Achtertuin is gelegen op het noordwesten - Verwarming en warm water: cv-ketel (Intergas,2021) - Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen. (m.u.v. de voordeur) - Energielabel: C - Elektra: 5 groepen en aardlek is aanwezig - Het perceel van 29 m² (B 11338) aan de achterzijde van de woning wordt, dankzij verjaring bij de gemeente, samengevoegd met het perceeloppervlak van de woning en officieel vastgelegd bij de notaris bij de overdracht van de woning - Openbare parkeergelegenheid Verkoper vertelt: Met een nieuwe fase in het leven voor de deur, gaan we het avontuur opzoeken. Na jarenlang met veel enthousiasme deze woning te hebben bewoond, zijn we er nu klaar voor. We kijken terug op mooie herinneringen zoals de geboortes van onze kinderen en hoe zij zijn opgegroeid tot mooie (bijna)volwassen mensen. Dit huis en de omgeving (onder andere dankzij fijne buren die voelen als familie en die wij dan ook zeker gaan missen) hebben daar in grote mate toe bijgedragen. We hopen dat de volgende bewoners er net zoveel van zullen genieten als wij hebben gedaan.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 503

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen