Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De woning aan de Bloemstede 58 in Maarssen bevindt zich in de wijk Bloemstede, een groene en ruim opgezette buurt in de gemeente Stichtse Vecht, provincie Utrecht. Deze wijk is populair vanwege de gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen en de goede bereikbaarheid. Bloemstede is een rustige, gezinsvriendelijke buurt met veel groen en voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten in de nabije omgeving.

Op korte afstand ligt het winkelcentrum Bisonspoor in Maarssenbroek, waar bewoners een ruim aanbod aan winkels en supermarkten vinden. Daarnaast zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer, en de nabijgelegen snelweg A2 zorgt voor een snelle verbinding naar steden als Utrecht en Amsterdam.

Indeling: Begane grond: Entree: Via de voortuin loopt u langs de berging naar de voordeur. Hier kunt u al een glimp opvangen van het interieur door de grote floor-to-ceiling ramen, die veel licht binnenlaten en de ruimte een open, uitnodigende uitstraling geven. Binnen in de ruime hal treft u aan de rechterkant toegang tot het toilet en de woonkamer. In de hal bevind zich ook de meterkast.

Woonkamer: De ruime woonkamer is een een lichte en open leefruimte. De grote ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel natuurlijk licht en geven een prachtig uitzicht op de tuin. Het contact met de open keuken zorgt voor een gevoel van samenhang en maakt de ruimte ideaal voor sociale gelegenheden, waar koken, eten en ontspanning samenkomen in één grote, open ruimte.

Keuken: De open, moderne keuken is een absolute eyecatcher. De indeling biedt een praktische en ruime opzet voor koken en voorbereiden. Aan één zijde bevindt zich een groot werkblad, ideaal voor het voorbereiden van maaltijden en aan de andere zijde is een apart werkblad waar het kookgedeelte zich bevindt, uitgerust met een oven, inductiekookplaat en afzuigkap. Verder beschikt de keuken over alle moderne inbouwapparatuur. Deze keuken vormt het hart van het huis, perfect voor koken, borrelen en samenzijn.

Tuin: Via de schuifpui stapt u direct de gezellige tuin in, waar u eerst uitkomt op een sfeervol terras van vlonderplanken. Dit vormt een ideale plek om buiten te zitten en te genieten van de omgeving. De tuin is verder fraai aangelegd met prachtige sierbestrating en wordt omringd door veel groen, wat zorgt voor een ontspannen en natuurlijke sfeer. Achterin de tuin vindt u een schuur, handig voor het opbergen van tuingereedschap of het creëren van een kleine werkruimte. Voor extra gemak zijn er twee buitenkranen aanwezig, één direct bij de gevel en een tweede bij de schuur. Er is een achterom, deze komt uit op de parkeerplaats.

Berging: De woning beschikt over twee bergingen.. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een aangebouwde stenen berging. In de achtertuin staat een charmante houten blokhut, handig voor bijvoorbeeld het opbergen van tuingereedschap of als hobbyruimte. Beide bergingen zijn voorzien van elektra.

1e verdieping: Overloop: De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de afsluitbare kamer op de tweede verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de royale master slaapkamer, die zich uitstrekt over de volledige breedte van het huis. De kamer is uitgerust met een nette laminaatvloer en heeft een indrukwekkend hoog plafond, dat schuin oploopt dankzij het karakteristieke lessenaar dak. Dit geeft de ruimte een extra gevoel van openheid en licht.

Slaapkamer 2 en 3: Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers, deze zijn afgewerkt met een laminaatvloer. Deze kamers kunnen, naast gebruik als slaapkamer, ook ideaal dienen als thuiswerkplek, hobbykamer of studieruimte.

Badkamer: De ruimte is volledig betegeld met grote witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Het beschikt over een praktische douche, een wastafel met een stijlvol wastafelmeubel, en een zwevend toilet. Daarnaast zijn er aansluitingen voor een wasmachine en droger.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Slaapkamer 4 met eigen keuken en badkamer: Op de tweede verdieping is een extra afsluitbare kamer gecreëerd, ideaal voor tieners of studenten. Deze ruimte is voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet, wat voor extra privacy zorgt. Daarnaast is er een keukentje ingericht met een kookplaat, afzuigkap, spoelbak en koelkast, waardoor zelfstandigheid en comfort worden geboden.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Schilderwerk buiten: deels bijgewerkt in ca. 2021 - Veel parkeerruimte aan de achterzijde van de woning (via achterom bereikbaar) - De voorzijde van de woning is uitsluitend toegankelijk voor voetgangers - Verwarming en warm water: cv-ketel (Remeha 2020) - Zelfstandige ruimte op de 2e verdieping - Energielabel: B - Elektra: 12 groepen met aardlekschakelaars Verkoper vertelt: Mijn broer en ik verkopen het huis na het recent overlijden van mijn moeder. Het is ruim 18 jaar ons ouderlijk huis geweest en een plek vol dierbare herinneringen. Als kind fietste ik al spelend met mijn vrienden de hele wijk door. Het was een heerlijke fijne plek om op te groeien. Ook onze eigen kinderen hebben genoten van deze plek bij opa en oma. We hopen dat ook de nieuwe bewoners zulke fijne herinneringen zullen opbouwen in dit prachtige gezinshuis.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 167

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 167

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen