Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de Belle van Zuylenstraat bevindt zich deze PRACHTIGE HOEKWONING. De woning biedt twee ruime woonkamers, vier slaapkamers en een luxe open keuken. Daarnaast beschikt het huis over parkeergelegenheid op eigen terrein, inclusief een laadpaal. De grote achtertuin, voorzien van een achterom, een sfeervolle serre en een tuinhuis met extra keuken, maakt het plaatje compleet. Kortom, plan snel een bezichtiging om deze schitterende woning zelf te ervaren!

Ligging: De Belle van Zuylenstraat bevindt zich in het hart van Oud-Zuilen, een klein dorp dat zich net ten noordwesten van Utrecht bevindt. Ondanks de landelijke sfeer, is de stad Utrecht binnen ongeveer 15 minuten met de auto of fiets te bereiken. Dit maakt de straat een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en natuur, maar toch snel toegang willen hebben tot stedelijke voorzieningen.

De directe omgeving biedt volop mogelijkheden voor recreatie, zoals wandel- en fietsroutes langs de Vecht of door het nabijgelegen Slotpark Zuylen. Ook de Maarsseveense Plassen liggen op korte afstand, waar je kunt genieten van watersporten en natuur.

Bereikbaarheid: Met de auto is de Belle van Zuylenstraat gemakkelijk te bereiken via de A2. Vanaf de afslag Maarssen ben je binnen enkele minuten in Oud-Zuilen. De nabijheid van de A2 zorgt ervoor dat je snel in steden zoals Utrecht (circa 15 minuten rijden) of Amsterdam (ongeveer 30 minuten rijden) bent. Ook omliggende dorpen zoals Maarssen en Breukelen zijn goed bereikbaar. Er zijn verschillende busverbindingen die Oud-Zuilen verbinden met omliggende steden en dorpen. Buslijnen richting Utrecht en Maarssen rijden regelmatig, waardoor je ook zonder auto goed uit de voeten kunt. Station Maarssen, op ongeveer 10 minuten fietsen van de Belle van Zuylenstraat, biedt daarnaast treinverbindingen naar Utrecht Centraal en Amsterdam. Vanuit Oud-Zuilen kun je ook uitstekend per fiets de omgeving verkennen. Het centrum van Utrecht ligt op slechts een kwartiertje fietsen, en de route langs de Vecht biedt prachtige uitzichten en geeft een ontspannen manier om naar de stad te gaan.

Indeling: Bij aankomst valt meteen de royale voortuin op, die is bestraat met natuursteen. Deze voortuin biedt niet alleen privacy, maar vormt ook een fijne plek om te ontspannen. Aan de linkerzijde, direct voor de uitbouw, bevindt zich een ruime parkeerplaats met een laadpaal voor een (elektrische) auto. Naast de parkeerplaats is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld een motor, scooter of ander vervoermiddel te stallen. Via de zijtuin, met overkapping, ideaal voor het stallen van fietsen of andere spullen kunt u naar de achtertuin.

Begane grond: Entree: Via de voordeur kom je binnen in een hal, die toegang biedt tot het toilet en doorloopt naar de sfeervolle woonkamer.

Woonkamer: De ruime woonkamer is een lichte en open ruimte, voorzien van schuifdeuren naar de uitbouw waar een extra kamer is gecreëerd. Daarnaast beschikt de woonkamer over een schuifpui die toegang geeft tot de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan en je volop kunt genieten van het buitenleven. Vanuit de woonkamer heb je verder toegang tot de open keuken, de afgesloten trapopgang naar de bovenverdieping en een afgesloten trapkast met de meterkast. Aan de voorzijde van de woonkamer is een elektrisch uitvalzonnescherm geïnstalleerd en aan de achterzijde een elektrisch pergola zonnewering, voor optimale licht- en warmtecontrole.

Uitbouw: De woning beschikt over een ruime uitbouw aan de zijkant, met openslaande deuren naar de serre en schuifdeuren naar de woonkamer. Deze dubbele toegang maakt de uitbouw een veelzijdige en goed geïntegreerde ruimte, ideaal voor extra wooncomfort. De serre zorgt voor veel lichtinval en biedt een sfeervolle overgang tussen binnen en buiten. De uitbouw is perfect geschikt als kantoor, hobbyruimte, speelkamer of zelfs extra slaapkamer, afhankelijk van je wensen en behoeften. Aan de zijkant zijn elektrische rolluiken met een zonnepaneel geïnstalleerd, terwijl de voorzijde is uitgerust met een elektrisch screen. Daarnaast zorgen twee lichtkoepels voor extra natuurlijke verlichting.

Keuken: De open keuken in zwart-wit landelijk design is een elegante en functionele ruimte. Deze keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, een afzuigkap en een Amerikaanse koelkast. Daarnaast vind je er een vaatwasmachine, een magnetron en een oven, die samen een complete en comfortabele kookervaring bieden. De combinatie van het landelijke design met de moderne technologie maakt deze keuken zowel stijlvol als praktisch.

Tuin: De zeer grote achtertuin is volledig bestraat met natuursteen, wat zorgt voor een elegante en onderhoudsvriendelijke buitenruimte. Door de hele tuin is verlichting en elektra aangelegd voor optimaal comfort. De tuin beschikt over een prachtige serre en een houten tuinhuis, compleet uitgerust met een keuken. Daarnaast is er een grote vuurplaats buiten, ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie. Voor extra warmte en comfort is er ook terrasverwarming aanwezig.

Serre: De serre in de tuin is voorzien van zowel binnen- als buitenzonwering, waardoor je altijd kunt genieten van een comfortabele temperatuur en bescherming tegen de zon. Deze sfeervolle ruimte biedt een ideale plek om te ontspannen en is uitgerust met meerdere terrasverwarmers voor extra comfort, zodat je ook op koelere avonden kunt genieten van het buitenleven.

Tuinhuis: Het tuinhuis, voorzien van water, elektra en verwarming, biedt extra bergruimte, wat zorgt voor voldoende opslagmogelijkheden en praktische oplossingen voor al je spullen. Hier is ook een extra keuken, ideaal voor het bereiden van snacks of bijvoorbeeld de oliebollen tijdens de feestdagen.

Overkapping: Aan de zijkant van de woning bevindt zich een handige overkapping, ideaal voor het stallen van fietsen en voorzien van elektra.

1e verdieping: Overloop: De overloop op de eerste verdieping biedt toegang tot drie slaapkamers en is voorzien van een laminaatvloer, die een moderne en onderhoudsvriendelijke afwerking biedt. Vanuit de overloop heb je ook toegang tot de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: De master bedroom aan de voorzijde van de woning is een ruime en comfortabele kamer, voorzien van een stijlvolle laminaatvloer en uitgerust met een airco voor het gehele jaar door een aangename temperatuur. Daarnaast is de kamer uitgerust met een elektrisch screen.

Slaapkamer 2: Een grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning, voorzien van een laminaatvloer en airco voor optimaal comfort. Het elektrische rolluik biedt extra privacy en helpt bij het regelen van de lichtinval en temperatuur.

Slaapkamer 3: De derde slaapkamer is momenteel in gebruik als een zeer ruime inloopkast, voorzien een laminaatvloer en van een elektrisch rolluik. Deze ruimte biedt veel opbergmogelijkheden en kan gemakkelijk worden omgevormd tot een extra slaapkamer of andere gewenste functie indien nodig.

Badkamer: De badkamer aan de voorzijde van de woning, is volledig betegeld en voorzien van moderne voorzieningen. Deze badkamer is uitgerust met een zwevend toilet, een ruime douche met zowel een handdouche als een regendouche en een dubbele wastafel met meubel. Voor extra privacy en bescherming tegen de zon beschikt de badkamer over een buiten screen.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: Op de tweede verdieping bevindt zich een zeer ruime overloop met PVC-vloer, waar de wasmachine en droger zijn opgesteld. In een ruime kast is de CV-ketel uit 2023 geplaatst. De overloop biedt tevens veel bergruimte in de lades, wat extra opslagmogelijkheden biedt voor al je spullen.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: De zeer ruime vierde slaapkamer is voorzien van een PVC-vloer en een airco voor optimaal comfort. De kamer beschikt over een dakkapel met een elektrisch screen en een elektrisch rolluik op de kopgevel, wat zorgt voor extra privacy en een goede regulering van lichtinval en temperatuur.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - 18 zonnepanelen (2023) - Schilderwerk buiten en binnen is gedaan in 2021 - Elektrische screens, rolluiken, zonwering - Koelen en verwarmen: 5 airco units (2021) - Verwarming en warm water: cv-ketel (2023) - Tuinhuis voorzien van extra keuken, elektra, water en verwarming - Laadpaal voor elektrische auto op eigen terrein - Energielabel: A - Elektra: 16 groepen en aardlek is aanwezig Verkoper vertelt: We hebben 30 jaar met ontzettend veel plezier in dit fijne huis gewoond. Het staat in een geweldige buurt, waar de betrokken en vriendelijke buren altijd zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud, wat bijdraagt aan een sterk gemeenschapsgevoel. Voor ons is het tijd voor een nieuw avontuur, maar we hopen dat de nieuwe bewoners hier net zo van zullen genieten als wij al die jaren hebben gedaan.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 344

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 344

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen

De nieuwste koopwoningen in Oud Zuilen