Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeervolle HOEKWONING (jaren ’30) met voor- en achtertuin (zuid/oost), zijpad, achterom en een zeer grote en hoge garage. Deze charmante eengezinswoning, gelegen aan een van de mooiste en groenste straten in de Friezenbuurt, bevindt zich op een ruim perceel van 213 m². Het is een huis om direct verliefd op te worden!

Ligging: De Burgemeester Cambier van Nootenstraat is naast het Amsterdam-Rijnkanaal en op loopafstand de rivier de Vecht gelegen. De gezellige dorpskern van Maarssen, met winkels, restaurants, scholen, de huisarts en andere voorzieningen, alsmede het moderne Bison shopping centrum zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Zin om de stad Utrecht in te gaan? Twintig minuten fietsen en je staat middenin het centrum!

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 autominuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling: Voortuin: De voortuin is mooi aangelegd en heeft sierbestrating, wat zorgt voor een verzorgde en nette uitstraling. Naast het huis ligt een grindpad, waarvan de helft eigendom is van de woning. Via dit pad kunt u naar de achtertuin en de achterdeur lopen, daarnaast kunt met uw auto over het pad naar uw garage rijden.

Begane grond: Entree: Bij binnenkomst via de voortuin betreedt u de hal van de woning. In de hal bevinden zich de meterkast en een modern zwevend toilet met een klein fonteintje. Vanuit de hal heeft u toegang tot zowel de woonkamer als de trap naar de eerste verdieping. Onder deze trap bevindt zich een royale trap-/kelderkast voor extra opbergruimte. De hal, het toilet en de trapkast zijn allemaal voorzien van ramen, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt.

Woonkamer: De royale en lichte woonkamer is gericht op de tuin, wat zorgt voor een prachtig uitzicht op de achtertuin. Dankzij de grote schuifpui en de brede ramen stroomt er volop natuurlijk licht naar binnen en wordt de buitenruimte direct bij de woonkamer betrokken. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en een convectorput, wat zorgt voor een nette en comfortabele sfeer.

Keuken: De halfopen keuken is keurig afgewerkt en van alle gemakken voorzien. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gaskookplaat met een bijpassende afzuigkap, een combi-koelkast, een vaatwasser en een combi-oven. Via een praktische loopdeur in de keuken heeft u direct toegang tot de achtertuin, wat het eenvoudig maakt om buiten te eten of te ontspannen.

Tuin: De zonnige achtertuin ligt op het zuidoosten, waardoor u de hele dag kunt genieten van volop zon. De tuin is stijlvol aangelegd met een fraaie mix van sierbestrating en mooi beplante borders, wat zorgt voor een sfeervolle en verzorgde uitstraling. Het terras, direct naast de woonkamer, creëert een gezellige plek om te ontspannen of te eten. Daarnaast is er een handige achterom via het zijpad en biedt de tuin toegang tot de garage, wat het geheel extra praktisch maakt.

Garage/Berging: Achter het huis bevindt zich een grote en hoge garage (289 cm hoog), die tal van mogelijkheden biedt. Deze ruime garage is ideaal voor het stallen van een camper, caravan of auto. Daarnaast leent de ruimte zich perfect voor het inrichten van een werkplaats, kantoor of hobbyruimte, waardoor het zowel functioneel als veelzijdig inzetbaar is. De garage is toegankelijk via de elektrische garagedeur of de loopdeur.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. Daarnaast is de overloop voorzien van een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: De ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt over grote ramen, waardoor de kamer baadt in natuurlijk licht. De strak afgewerkte muren en de laminaatvloer geven de ruimte een frisse uitstraling, wat zorgt voor een aangename en comfortabele sfeer.

Slaapkamer 2: De ruime master bedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De kamer heeft strak afgewerkte muren en is voorzien van een laminaatvloer, wat bijdraagt aan een frisse uitstraling.

Waskamer: De waskamer, die voorheen als badkamer werd gebruikt, is volledig betegeld en beschikt over een plavuizen vloer. Deze ruimte, gelegen aan de voorzijde van de woning, biedt voldoende plek voor zowel een wasmachine als een droger. Er is ook genoeg ruimte over voor een wasrek of om strijkwerk te verrichten, waardoor het een praktische en veelzijdige ruimte is.

Badkamer: De badkamer is een nette en ruime ruimte, volledig betegeld met een onderhoudsvriendelijke afwerking in een beige kleur. De badkamer is voorzien van een wasmeubel met spiegel, een douchecabine en een ligbad, wat zorgt voor zowel functionaliteit als comfort. De ruime indeling biedt voldoende bewegingsvrijheid en een ontspannen sfeer.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop op de tweede verdieping is een lichte ruimte door het Velux-dakraam. Hier bevindt zich ook de cv-ketel. Deze praktische indeling zorgt voor een functionele overgang naar de rest van de verdieping en biedt veel mogelijkheden voor verdere inrichting.

Slaapkamers: Slaapkamer 3: Mogelijkheid om een derde slaapkamer te creëren. Dankzij het Velux-dakraam profiteert de ruimte van natuurlijk licht, waardoor een extra slaapkamer hier goed gerealiseerd kan worden.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Ruime zonnige achtertuin - Zeer ruime en hoge garage - Schilderwerk binnen is gedaan in 2019 - Schilderwerk buiten is gedaan in 2019 - Verwarming en warm water: cv-ketel (2023) - Warm water keuken boiler - Energielabel: F - Elektra: 8 groepen en aardlek is aanwezig - Sfeervol en gezellig wonen in de Friezenbuurt. Verkoper vertelt: Na circa 70 jaar in dit fijne huis en de gezellige buurt te hebben gewoond, is het tijd voor de volgende stap. Dit heerlijke huis met een zonnige achtertuin heeft ons veel plezier gebracht. De wijk is aangenaam en je staat binnen enkele minuten midden in het dorp of in de natuur.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 336

Overige

Perceel oppervlakte 213

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1932
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1932
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 336

Overige

Perceel oppervlakte 213

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen