Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze SCHITTERENDE TUSSENWONING, een perfecte combinatie van modern comfort en gezellig wonen. De woning is voorzien van een lichte woonkamer met smaakvolle open keuken (vernieuwd in 2021!), 3 slaapkamers, een stijlvolle badkamer (eveneens vernieuwd in 2021!) en een heerlijke achtertuin met overkapping op het zuidwesten! Tevens beschikt de woning over een parkeerplaats op eigen terrein. Deze tussenwoning is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een modern, comfortabel en gezellig thuis. Kom snel een kijkje nemen en laat je verrassen!

Ligging: De woning is gelegen in het midden van Maarssenbroek. Op slechts enkele fietsminuten afstand vind u het winkelcentrum Bisonspoor, waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen, gezellige winkels en diverse eetgelegenheden. Voor gezinnen met kinderen is de ligging extra ideaal, diverse scholen bevinden zich namelijk op korte afstand. Daarnaast bent u met slechts 10 minuten fietsen bij de Haarrijnse Plas, een heerlijke plek om te ontspannen, zwemmen of een wandeling te maken in de natuur.

Bereikbaarheid De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Bij aankomst wordt u verwelkomd door een uitnodigende entree, die een warme eerste indruk geeft van deze prachtige woning. Deze woning beschikt over twee gezellige zitplekken aan de voorzijde, ideaal gelegen op het zuidoosten. En de voortuin biedt tevens plek om één auto te parkeren op eigen terrein.

Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer met open keuken en is voorzien van een toilet met fonteintje en de meterkast.

Woonkamer: Stap binnen in de sfeervolle woonkamer. Dit is de ideale ruimte voor een ontspannen avond op de bank of een gezellig diner met familie en vrienden en biedt veel licht dankzij de riante raampartij en een extra raam aan de zijkant. De woonkamer is ook voorzien van een praktische trapkast, perfect voor extra opslagruimte. En voor de liefhebbers van luxe en comfort is er een stijlvolle cinewall met bio ethanol haard, die niet alleen warmte biedt maar ook een prachtige blikvanger is in de ruimte. Twee elegante nissen en spotjes zorgen voor een verfijnde afwerking en creëren een warme sfeer.

Keuken: Ontdek deze schitterende open keuken, volledig vernieuwd in 2021. De keuken wordt overdag prachtig verlicht door een riant raam, en in de avond door inbouwspotjes. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koelkast, een vriezer, een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, een combi-oven, een vaatwasmachine en een enkele spoelbak met Quooker kraan.

Tuin: Geniet van de zon in deze prachtige achtertuin, ideaal gelegen op het zuidwesten. Hier kunt u de hele dag door van de zon genieten. De tuin beschikt over een heerlijke overkapping, voorzien van opbouwspots, waar u zelfs in de avonduren comfortabel buiten kunt zitten. Daarnaast vindt u een tweede kleine overkapping, deze dient als bergruimte voor de containers. En via de handige achterom is de tuin eenvoudig te bereiken, wat extra gemak biedt voor fietsen of tuinonderhoud.

Berging: Deze woning beschikt over een vrijstaande stenen berging, die gemakkelijk te bereiken is via de achtertuin. De berging is voorzien van elektra en een ideale ruimte is voor het opbergen van gereedschap, fietsen of tuinmeubilair.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en is voorzien van een vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Stap binnen in de ruime (master)slaapkamer, waar u elke ochtend wakker wordt met een prachtig vrij uitzicht. Dankzij de dubbele raampartij wordt de kamer overspoeld met natuurlijk licht, wat een gevoel van rust en ruimte creëert. Het bed is omgeven door een ombouw, voorzien van inbouwspotjes die zorgen voor sfeervolle verlichting, perfect voor ontspannen avonden. De radiator is zorgvuldig weggewerkt met een stijlvolle afwerking, die bijdraagt aan de nette en moderne uitstraling van de kamer.

Slaapkamer 2: Deze knusse slaapkamer is voorzien van een zijraam en een Velux dakraam, die zorgen voor aangename lichtinval. Achter de schotten vindt u praktische bergruimte, ideaal voor het opbergen van kleding, koffers of andere spullen die u uit het zicht wilt houden.

Badkamer: Deze stijlvolle badkamer, vernieuwd in 2021, biedt alle moderne gemakken in een verfijnde omgeving. De badkamer is voorzien van een strakke wastafel met wastafelmeubel, een regendouche met handdouche, een toilet en de wasmachine aansluiting. Daarnaast is de badkamer voorzien van een bluetooth inbouw speaker, een Velux dakraam en een prachtige tijdloze stenen vloer.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Slaapkamers: Slaapkamer 3: Deze slaapkamer is voorzien van een ruime dakkapel met inbouwspotjes en biedt een vrij uitzicht. Daarnaast beschikt de kamer over handige bergruimte achter de schotten en een Velux dakraam. De cv-ketel is in de kamer netjes weggewerkt achter één van de schotten.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Fantastische tussenwoning gelegen in Duivenkamp. - Lichte woonkamer met cinewall. - De keuken is vernieuwd in 2021. - 3 slaapkamers. - (master)slaapkamer voorzien van een prachtige ombouw met inbouwspots. - De badkamer is vernieuwd in 2021. - Dakkapel op de 2e verdieping. - Dakkapel en gevelbekleding aan de buitenkant van de woning zijn van keralit. - Achtertuin op het zuidwesten. - Schilderwerk binnen is gedaan in 2022. - Verwarming en warm water: cv-ketel. (Vaillant, 2007) - Energielabel: C. - Elektra: 8 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlek aanwezig. - Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 297

Overige

Perceel oppervlakte 129

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 297

Overige

Perceel oppervlakte 129

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen