Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een woning die ideaal is voor dubbele bewoning, samenwonen met familie of een combinatie van wonen en zorg? Deze UNIEKE (KANGOEROE)WONING biedt dé perfecte oplossing!

De begane grond van deze woning beschikt over een ruime woonkamer met een moderne open keuken, een badkamer, een separaat toilet en twee comfortabele slaapkamers. Daarnaast geniet u hier van zowel een voortuin, als een achtertuin, ideaal om in alle rust van het buitenleven te genieten.

Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede woonruimte, compleet met een lichte woonkamer, een open keuken, een badkamer en twee slaapkamers. De ruimte is afgemaakt met een sfeervol Frans balkon.

Deze kangoeroewoning biedt de perfecte balans tussen samen zijn en zelfstandigheid. Of u nu op zoek bent naar een woning waar meerdere generaties onder één dak kunnen wonen of een combinatie van wonen en zorg wilt realiseren, deze woning biedt u de flexibiliteit en het comfort dat u nodig heeft.

Momenteel is de woning opgedeeld in meerdere wooneenheden, maar is met enkele aanpassingen eenvoudig weer om te vormen tot een comfortabele eengezinswoning.

Ligging: Deze woning is gelegen in Duivenkamp in Maarssenbroek. Met enkele minuten fietsen bent u bij winkelcentrum Bisonspoor, waar u van alle gemakken voorzien kunt worden. Daarnaast treft u op korte afstand ook diverse scholen, gezondheidscentrums en diverse sportvelden. Zoekt u verkoeling aan het water op een hete zomerdag? Dat kan met 10 minuten fietsen bij de Haarrijnse Plas of met een kleine 20 minuten fietsen bij de Maarsseveense Plassen.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: De entreehal, voorzien van een trapopgang naar de bovenwoning en de meterkast voor de benedenwoning, biedt toegang tot het begane grond appartement.

Woonkamer: De ruime woonkamer met open keuken is een lichte en uitnodigende leefruimte, mede dankzij de grote raampartij over de gehele voorzijde van de woning. Dit zorgt voor een prachtige lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot twee slaapkamers en een tweede halletje, dat leidt naar de badkamer en een separaat toilet. De woonkamer is voorzien van jaloezieën.

Keuken: De moderne open keuken, centraal gelegen in de woonkamer, is in 2022 geplaatst. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten; een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een inductiekookplaat met afzuigkap, een combi-oven en een spoelbak met kraan. De keuken biedt daarmee alle gemakken voor comfortabel en efficiënt koken, gecombineerd met een strakke en eigentijdse uitstraling.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer biedt u de veelzijdigheid om de ruimte aan te passen aan uw behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een rustige slaapkamer, een praktische werkplek of een hobbyruimte, deze kamer past zich aan uw wensen aan.

Slaapkamer 2: De (master)slaapkamer biedt niet alleen comfort, maar ook directe toegang tot de achtertuin, waardoor u kunt genieten van de frisse lucht en het buitenleven vanuit uw eigen privéruimte. Daarnaast is de slaapkamer voorzien van een kast, waar de cv-ketel netjes is weggewerkt.

2e hal: Het 2e halletje is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting en biedt toegang tot het toilet, via een separate ruimte met wastafel, en de badkamer.

Badkamer: U kunt genieten van de ruime inloopdouche, perfect voor een verfrissende start van de dag. De handdoekradiator zorgt ervoor dat uw handdoeken altijd warm en klaar zijn voor gebruik, terwijl het elegante wastafelmeubel met geïntegreerde wastafel een stijlvolle oplossing biedt voor uw dagelijkse verzorgingsroutine. Daarnaast bevindt u boven de wastafel een praktische medicijnkast.

Achtertuin: Stap naar buiten in uw charmante achtertuintje, gelegen op het noordwesten. Deze gezellige buitenruimte biedt een serene ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Dankzij de ligging op het noordwesten geniet u van een ideale balans tussen zon en schaduw.

1e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Vide: Deze vide is voorzien van een groot raampartij en uitgerust met een handige kast die de meterkast en de cv-ketel herbergt.

Woonkamer: Stap binnen in de woonkamer, een lichte en uitnodigende ruimte met een open keuken op de 1e verdieping. Grote raampartijen aan de voorzijde zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl het Franse balkon aan de achterzijde een charmante opening biedt tot de buitenlucht en het uitzicht. De woonkamer biedt toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.

Keuken: De moderne open keuken is in 2022 geplaatst. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten; een koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een inductiekookplaat met afzuigkap, een combi-oven en een spoelbak met kraan. De keuken biedt daarmee alle gemakken voor comfortabel en efficiënt koken, gecombineerd met een strakke en eigentijdse uitstraling.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Ontdek de rustige en comfortabele slaapkamer aan de rechterzijde van het appartement. Dankzij de doordachte plaatsing binnen het appartement geniet u hier van privacy en rust, ideaal voor een goede nachtrust.

Slaapkamer 2: Welkom in de (master)slaapkamer, strategisch gelegen langs de keuken aan de achterkant van het appartement. Deze kamer is ruim en licht en biedt vrij uitzicht.

Badkamer: De badkamer, geplaatst in 2020, is gelegen langs de keuken aan de voorzijde. De ruime badkamer met grote raampartijen is voorzien van een inloopdouche, een hangend toilet, een wastafel met wastafelmeubel, een medicijnkastje, een handdoekradiator en hier bevindt zich tevens de wasmachine- en drogeraansluiting.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Een unieke (kangoeroe)woning! - Benedenwoning en bovenwoning, ideaal voor dubbele bewoning. - Voortuin. - Energielabel: B. - Momenteel is de woning opgedeeld in meerdere wooneenheden, maar is met enkele aanpassingen eenvoudig weer om te vormen tot een comfortabele eengezinswoning.

Begane grond: - Benedenwoning. - Woonkamer met open keuken. - 2 slaapkamers. - Achtertuin. - separaat toilet en badkamer. - Keuken is vernieuwd in 2022. - Badkamer is vernieuwd in 2022. - Schilderwerk buiten is gedaan in 2022. - Verwarming en warm water: cv-ketel. (Remeha) - Elektra: 9 groepen en aardlek zijn aanwezig. 1e verdieping: - Bovenwoning, geplaatst in 2020. - Woonkamer met open keuken. - Frans balkon. - 2 slaapkamers. - Badkamer. - Keuken is vernieuwd in 2022. - Badkamer is vernieuwd in 2020. - Schilderwerk buiten is gedaan in 2022. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Remeha, 2019). - Elektra: 7 groepen en aardlek zijn aanwezig. Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 537

Overige

Perceel oppervlakte 175

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 537

Overige

Perceel oppervlakte 175

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen