Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit RIANTE 3-KAMER SENIOREN APPARTEMENT, van maar liefst ca. 101 m2!, is gelegen in het prachtige centrum van Maarssen-dorp. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en een balkon, 2 slaapkamers en een badkamer. Het appartement ligt in een kleinschalig complex voorzien van een lift, grenzend aan woonzorgcentrum Maria Dommer, waar zorg ingekocht kan worden. Er is een eigen parkeerplaats aanwezig in de parkeerkelder waar zich eveneens de berging bevindt. Is uw interesse gewekt? Wacht dan niet langer en bel ons!

Ligging: Het appartementencomplex ‘Vondelstaete’ ligt in een rustige woonomgeving op loopafstand van het hart van Maarssen-dorp, winkelcentrum Plesmanpromenade en er is een bushalte vlak om de hoek. Woonzorgcentrum Maria Dommer met daarin een ontmoetings- en activiteitencentrum ligt naast het complex. Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van zorg en andere dienstverlening vanuit Maria Dommer.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Centrale entree: De centrale entree bevindt zich aan de Vondelstraat. De entree is voorzien van een bellentableau en de brievenbussen. De lift en het trappenhuis in de entree bieden toegang tot de woningen op de verdiepingen en de parkeerkelder met bergingen.

Entree woning: De entree van het appartement is gelegen op de 1e verdieping van het complex. De entree van uw woning bevindt zich inpandig in het gebouw, wat betekent dat u profiteert van een rustige en beschutte toegang. Daarnaast bevindt zich naast de voordeur van de woning, de deur van de meterkast.

Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer en de cv-/wasruimte. De hal is voorzien van een toilet met fonteintje. (nood trekkoord aanwezig in het toilet)

Woonkamer: Stap binnen in de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft een overvloed aan natuurlijk licht door de grote raampartijen, waarvan het raam aan de achterzijde voorzien is van een screen, en de schuifpui (voorzien van hordeur) naar het balkon. Stel u eens voor, dat u op een comfortabele bank zit, met een warm kopje thee in de hand of gezellige avonden heeft met familie en vrienden. De woonkamer biedt hiervoor de perfecte setting. De woonkamer is tevens voorzien van de intercom.

Keuken: De open keuken is voorzien van inbouwspotjes en een granieten aanrechtblad. Het blad biedt niet alleen een robuuste werkruimte, maar voegt ook een elegant accent toe aan het geheel. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koelkast, een combi-oven (2019), een inductieplaat met afzuigkap, een vaatwasser en een dubbele spoelbak met kraan.

Balkon: Ontspan op uw eigen balkon, bereikbaar via een schuifdeur vanuit de woonkamer. Dit balkon, gelegen op het noordwesten, biedt een heerlijke buitenruimte om te genieten van de avondzon en een panoramisch uitzicht over de Tesselschadestraat. Het is de perfecte plek voor een rustige middag of een gezellige avond buiten.

Cv-/ Wasruimte: De cv-ruimte biedt plaats aan de cv-ketel (Remeha, 2023), de mechanische ventilatie (2023) en is voorzien van een wasmachine- en drogeraansluiting. Daarnaast is de ruimte voorzien van een handige stellingkast en heeft de ruimte een automatische verlichting.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer biedt uitzicht aan de zijkant van het appartement en was in gebruik als werkruimte. Deze veelzijdige slaapkamer kan tevens ook gebruikt worden als hobbyruimte.

Slaapkamer 2: (noodknop aanwezig, abonnement benodigd) De (master)slaapkamer biedt eveneens uitzicht aan de zijkant en is voorzien van een riante inbouwkast en tv-aansluiting. Deze slaapkamer is voorzien van een raampartij met hor.

Badkamer: (nood trekkoord is aanwezig, abonnement benodigd) De volledig betegelde badkamer met vloerverwarming is voorzien van een douchecabine met zitje, een toilet met wandbeugel, een dubbele wastafel met riant wastafelmeubel (voorzien van inbouwspots) en een 2e aansluiting voor de wasmachine en droger.

Berging: De berging is gelegen in de parkeerkelder en voorzien van elektra. (nr. 69)

Parkeerplaats: Parkeerplaats is gelegen in de afgesloten parkeerkelder. (nr. 69)

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Riant appartement van maar liefst ca. 101 m2! - Ruime woonkamer met open keuken en vrij uitzicht aan de zij- en achterkant. - Balkon aan de achterzijde met vrij uitzicht! - Zonnescherm op het balkon aanwezig en een screen aan de achterzijde in de woonkamer. - 2 slaapkamers. - Gehele woning is voorzien van tapijt. (m.u.v. de keuken, de cv-/wasruimte, het toilet en de badkamer) - Diverse noodknoppen/trekkoorden in de woning aanwezig. - Het raam in de master bedroom is voorzien van een hor. - Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. - De berging is gelegen in de parkeerkelder. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Remeha, oktober 2023). - Het appartement is voorzien van mechanische ventilatie. (2023) - Energielabel: A. - Elektra: meerdere groepen en aardlek zijn aanwezig. - Glasvezel is aanwezig. - VvE kosten: ca. 219,- per maand. Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen