Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze RIANTE 2-ONDER-1-KAP WONING biedt u alles wat u maar kunt wensen. Met een royale woonoppervlakte van maar liefst ca. 150 m² is dit de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, maar liefst 5 slaapkamers, een badkamer en een ca. 12 meter diepe achtertuin, op het zuidwesten, aan het water! Daarnaast beschikt de woning over parkeerplek op eigen terrein en is voorzien van 6 zonnepanelen. Bent u klaar om uw nieuwe thuis te ontdekken? Wacht dan niet langer en bel ons!

Ligging: De woning is gelegen te midden van Zandweg-Oostwaard in Maarssendorp! Op korte afstand treft u Park Vechtenstein, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op 10 korte fietsminuten afstand bent u bij de Maarsseveense Plassen, waar u in de zomer een frisse duik kunt nemen in de plassen. En met 5 fietsminuten bent u in het hart van Maarssendorp, waar u voorzien kunt worden van uw dagelijkse boodschappen, een hapje en drankjekunt doen bij één van de restaurantjes of genieten van een wandeling langs de rivier De Vecht.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Voortuin: U wordt verwelkomd door een ruime voortuin, die een prachtig aanzicht biedt en parkeerplek op eigen terrein.

Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer en de garage en is voorzien van een toilet met fonteintje en de meterkast.

Woonkamer: Stap binnen in de royale woonkamer, het hart van deze woning. De woonkamer is uitzonderlijk ruim en biedt volop mogelijkheden om meerdere gezellige zitplaatsen te creëren. Centraal in de woonkamer staat een prachtige open haard, waar u in de wintermaanden kunt genieten van een knisperend haardvuur en aan de achterzijde van de woonkamer treft u openslaande deuren, die toegang bieden tot de achtertuin. Daarnaast is er ook een aparte deur die direct naar de achtertuin leidt, wat zorgt voor extra gemak.

Keuken: De open keuken biedt u een solide basis met veel potentie om het geheel naar uw eigen smaak in te delen. Een opvallend en bijzonder element van de keuken is de erker, die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaat en een uniek element toevoegt aan de keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koelkast, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap(2022), een combi-oven, een vaatwasser en een enkele spoelbak met kraan.

Tuin: Stap de achtertuin in en ervaar direct de rust en het comfort van deze buitenruimte met vlonder aan het water. De tuin is perfect gelegen op het zuidwesten, waardoor u de hele dag door kunt genieten van de zon, van de vroege ochtend tot de late avond. Privacy is in deze tuin gegarandeerd, dankzij de hoge bomen die de tuin omringen en daarnaast is de tuin voorzien van een handige achterom.

Garage: De garage is toegankelijk via de openslaande deuren in de voortuin of een deur vanuit de hal. In de garage is plaats voor één auto, waardoor u altijd een veilige en beschutte plek heeft voor uw voertuig. Daarnaast is de garage voorzien van elektra en verwarming.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer en is voorzien van een vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer is op dit moment in gebruik als bergruimte, maar met een beetje verbeelding en inrichting kan het eenvoudig worden omgevormd tot een comfortabele slaapkamer.

Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is op dit moment in gebruik als kantoorruimte, maar met een beetje aanpassing kan deze kamer gemakkelijk worden getransformeerd tot een comfortabele slaapkamer. Of u nu een extra slaapruimte nodig heeft, een rustige werkplek zoekt, of beide functies in één ruimte wilt combineren, deze kamer biedt de flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen.

Slaapkamer 3: De (master)slaapkamer biedt niet alleen een comfortabele en praktische ruimte, maar ook een luxe touch met het balkon en het vrije uitzicht. Het balkon biedt een privéplek om te ontspannen, een boek te lezen of gewoon te genieten van de frisse lucht en de omgeving. De slaapkamer is tevens voorzien van een vaste kastenwand.

Slaapkamer 4: Deze slaapkamer, gelegen boven de garage, biedt een veelzijdige ruimte met tal van mogelijkheden. De kamer is ideaal te gebruiken als logeerkamer voor gasten, een muzikale creatieruimte voor uw hobby's, of een rustige werkkamer. Voor extra opbergruimte zijn er praktische schotdoeken die de kamer verdelen en verborgen bergruimte bieden.

Badkamer: De lichte badkamer is voorzien van een ligbad en een douchecabine, of u nu een verfrissend bad wilt nemen na een lange dag of een snelle en verkwikkende douche, het kan beide! Daarnaast is de badkamer voorzien van een wastafel met wastafelmeubel, een toilet en een handdoekradiator.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 5e slaapkamer en is voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting. De overloop biedt tevens plaats aan de cv-ketel en is voorzien van extra bergruimte achter de schotten. (en extra bergschotten bovenaan de trap)

Slaapkamers: Slaapkamer 5: Deze laatste slaapkamer is gelegen op de 2e verdieping van de woning. De ruimte is voorzien van een dakraam, dat zorgt voor een fijne natuurlijke lichtinval. Verder is de slaapkamer praktisch ingedeeld met bergruimte achter knieschotten en een wastafel met planchet. Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Riante 2-onder-1-kap woning van maar liefst ca. 150m2! - Ruime woonkamer met open keuken. - De woonkamer is voorzien van een openhaard. - De keuken is voorzien van een erker. - De woning is voorzien van maar liefst 5 slaapkamers. - Achtertuin aan het water. - Parkeerplek op eigen terrein voor meerdere auto’s. - Openbaar parkeren aan de overkant van de straat. - Vrij uitzicht zowel aan de voor- als achterzijde. - Dubbele beglazing. - Verwarming en warm water: cv-ketel (Vaillant, 2008). - De woning is voorzien van 6 zonnepanelen. (2021) - Energielabel: B. - Elektra: 7 groepen en aardlek zijn aanwezig. Verkoper vertelt: Het was de perfecte plek om de kinderen groot te zien worden en nu ze het huis uit zijn is de woning te groot geworden. Na hier de afgelopen 24 jaar met veel plezier gewoond te hebben, is het tijd voor de volgende stap.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 589

Overige

Perceel oppervlakte 300

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 589

Overige

Perceel oppervlakte 300

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen