Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan een van de meest gewilde straten, de Klokjeslaan in Maarssen-Dorp, bevindt zich deze PRACHTIGE GESCHAKELDE HOEKWONING. De woning biedt een ruime woonkamer, vier slaapkamers, een handige wasruimte en een luxe keuken. De woning is onder architectuur verbouwd, waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de beschikbare ruimte. Bovendien beschikt het huis over parkeergelegenheid met een laadpaal op eigen terrein. De zonnige achtertuin op het zuidoosten, met een achterom, maakt het plaatje compleet. Kortom, plan snel een bezichtiging om deze schitterende woning zelf te ervaren!

Ligging: De woning ligt aan de rand van het centrum van Maarssen-Dorp aan de geliefde Klokjeslaan, een brede en bomenrijke laan, vlakbij de Bethunepolder. Ook rivier De Vecht ligt om de hoek. Diverse basisscholen en speeltuintjes zijn eveneens op korte afstand te bereiken. De gezellige dorpskern van Maarssen is snel te voet of per fiets bereikbaar waar alle voorzieningen aanwezig zijn. In de directe omgeving is volop parkeerruimte.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Voortuin: De voortuin is netjes aangelegd en voorzien van een praktische overkapping voor het stallen van fietsen. Daarnaast is er voldoende ruimte om een (elektrische) auto te parkeren. (Voortuin voorzien van laadpaal)

Entree: Door de ruime voortuin, omgeven door een groene heg, stapt u in de hal van de woning. De hal is voorzien van de meterkast en een toilet met fonteintje. De hal biedt tevens toegang tot de woonkamer en een trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer: De heerlijk ruime en lichte woonkamer is tuingericht en biedt daardoor een prachtig uitzicht op de achtertuin. Een echte eyecatcher is de sfeervolle openhaard (kachel), die zowel warmte als karakter toevoegt aan de ruimte. De grote schuifpui en de vele ramen zorgen voor volop natuurlijk licht en een directe verbinding met de tuin. De strakke afwerking van het gestuukte plafond en de wanden geven de woonkamer een moderne uitstraling, terwijl de fraaie eikenhouten vloer warmte en een tijdloze elegantie toevoegt.

Keuken: De halfopen keuken is luxe afgewerkt met strakke, greeploze kastjes en lades die zorgen voor een modern en minimalistisch design. De keuken is compleet uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits inductiekookplaat met bijbehorende afzuigkap, een koelkast, vriezer, vaatwasser en een heteluchtoven. Via een loopdeur in de keuken heb je direct toegang tot de achtertuin, wat ideaal is voor het serveren van maaltijden of het eenvoudig betreden van de tuin.

Tuin: De zonnige achtertuin ligt op het zuidoosten en biedt daardoor de hele dag door veel zon. De tuin is smaakvol aangelegd met een combinatie van sierbestrating, een groen gazon en fraai beplante borders. Het terras, gelegen naast de woonkamer, heeft een buitenhaard die stijlvol is geïntegreerd in de schoorsteen, wat zorgt voor een gezellige sfeer tijdens koelere avonden. Bovendien is er een handige achterom, wat het gemakkelijk maakt om de tuin te betreden vanuit de achterzijde van de woning.

Berging: De vrijstaande stenen berging staat achterin de tuin en is voorzien van elektra.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. Daarnaast is de overloop voorzien van een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: De (master)slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Vanuit deze slaapkamer heb je via een loopdeur toegang tot een balkon, wat een extra buitenruimte biedt. De kamer heeft een moderne afwerking met gestuukte wanden en plafond, en de vloer is bedekt met laminaat voor een strakke uitstraling. Bovendien leidt deze slaapkamer direct naar de aangrenzende slaap- studeerkamer(slaapkamer 2), wat ideaal is voor werk of ontspanning dichtbij je slaapruimte.

Slaapkamer 2 / Studeerkamer: Deze bijzondere kamer ligt aan de zijkant van de woning en is te bereiken via de master slaapkamer. Door het ronde ontwerp is binnen een hoog plafond ontstaan. Er is een raam aan de voorzijde en aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst. De wanden en het plafond zijn gestuukt en er is een eikenhouten vloer. Eventueel is deze kamer weer in gebruik te nemen als slaapkamer.

Slaapkamer 3: De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over twee ramen, die zorgen voor veel natuurlijk licht. Zowel het plafond als de wanden zijn strak gestuukt, wat de kamer een nette en moderne uitstraling geeft. De vloer is afgewerkt met laminaat, waardoor de ruimte niet alleen stijlvol maar ook onderhoudsvriendelijk is.

Badkamer: De badkamer is een stijlvolle en moderne ruimte die volledig is betegeld, wat zorgt voor een strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking. De eikenhouten vensterbank voegt een chique accent toe dat mooi aansluit bij het wasmeubel, wat een warme en luxe uitstraling creëert. De wanden zijn betegeld met frisse, witte tegels, waardoor de ruimte licht en open oogt. De antracietkleurige vloertegels bieden een stijlvol contrast en versterken de luxe sfeer. Het moderne wasmeubel is voorzien van een praktische spiegelkast en de douche heeft een open en gebruiksvriendelijke indeling, wat bijdraagt aan een aangename douche-ervaring.

Wasruimte: In de wasruimte bevinden zich de opstelplaatsen voor zowel de wasmachine als de droger, met daarboven een handig werkblad voor extra werk- en opbergruimte. Daarnaast is in deze ruimte ook de cv-ketel geplaatst.

2e verdieping:

Overloop: De tweede verdieping is via een vaste trap te bereiken en is uitgerust met een grote dakkapel, wat zorgt voor veel extra ruimte en lichtinval. Op de overloop is een knusse zithoek gecreëerd, ideaal om je even terug te trekken. Daarnaast bieden de knieschotten handige opbergruimte met ingebouwde kasten. Vanuit de overloop heb je toegang tot de ruime derde slaapkamer.

Slaapkamer: Slaapkamer 4: De vierde slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een grote kastenwand, waardoor er voldoende opbergruimte is zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte. Het plafond is uitgerust met moderne inbouwspots, die voor sfeervolle en gelijkmatige verlichting zorgen, en grote ramen, wat zorgt voor veel natuurlijk licht. De vloer is afgewerkt met stijlvol laminaat, wat bijdraagt aan de strakke en eigentijdse uitstraling van de kamer.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Leuke charmante woning met veel ruimte op populaire plek in Maarssen. - Parkeren op eigen terrein, voorzien van laadpaal. - Door de gehele achtertuin is elektra aangelegd. - Zonnepanelen: 7 stuks geplaatst in oktober 2020 - De studeerkamer is gemakkelijk weer in gebruik te nemen als slaapkamer. - In 2021 is buiten geschilderd. - Verwarming en warm water: CV ketel Intergas Xtreme 36 uit 2022. - Energielabel: D. - Electra: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Verkoper vertelt: ‘’Het is een heerlijk huis met een fijne zonnige achtertuin. We hebben hier met heel veel plezier gewoond. De wijk is prettig, binnen 3 minuten sta je midden in het dorp of de natuur.’’

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 210

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1961
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1961
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 210

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen