Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woningzoekers opgelet: Achter deze voorgevel gaan vele verrassingen schuil!

Dit gasloze huis moet je écht van binnen zien! De buitenkant lijkt misschien bescheiden, maar zodra je binnenstapt, zul je versteld staan van de ruimte, het licht en de duurzame kenmerken van deze moderne woning. Hier kan het woonplezier direct beginnen! De woning is aardgasvrij en uitgerust met een duurzame bodemwarmtepomp. Deze zorgt niet alleen voor vloerverwarming in het hele huis, maar biedt ook koeling in de zomer, wat het wooncomfort nóg groter maakt. Dankzij de hoge isolatiewaarde met HR++ glas en het weinige onderhoud is dit een woning met lage energiekosten. En als kers op de taart: er liggen maar liefst 10 zonnepanelen op het dak! Geen grote investeringen meer nodig op het gebied van duurzaamheid.

Wat heeft deze woning nog meer te bieden? Alle ruimtes zijn licht en royaal, en dat begint al in de entree. De hoge plafonds geven je meteen een ruimtelijk gevoel. Loop je door naar de woonkamer, dan tref je een heerlijke ruimte met openslaande tuindeuren aan, met genoeg ruimte voor een grote loungebank. De moderne open keuken maakt het plaatje compleet. In de zomer kun je de tuindeuren openzetten en genieten van de modern aangelegde stadstuin. Hier kun je heerlijk beschut van het buitenleven genieten. De woning telt maar liefst vier slaapkamers en volop bergruimte, verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Wooncomfort is hier volop aanwezig: vloerverwarming door het hele huis (dus nooit meer koude voeten!) en een badkamer met een luxe ligbad, ideaal om in te ontspannen.

Bouwtechnisch gekeurd: Van deze woning is alvast een bouwtechnisch rapport opgemaakt, zodat je meteen volledig geïnformeerd bent over de staat van het huis. Handig, toch?

Makelaar aan het woord: Uniek, deze woning is echt instapklaar! Zeer netjes, modern en duurzaam. Ga jij binnenkort hier je verhuisdozen direct uitpakken? Neem snel contact op voor een bezichtiging en wie weet ontvang jij binnenkort de sleutels!

Locatie, locatie, locatie! Wonen in Hart van Zuid: In deze buurt komen wonen, werken en recreëren samen met industriële elementen. Het is een jonge moderne wijk, die grenst aan het centrum. Het station en de skatebaan zijn op loopafstand gelegen, verder is er volop speelgelegenheid aanwezig. Op het Dikkersplein, slechts 1 minuut lopen, kun je voor alle dagelijkse boodschappen terecht. Naast supermarkten tref je hier ook o.a. een drogisterij en een bakker. Hoe fijn is het om de dag te begin met vers brood, binnen 5 minuten op tafel:) Dit alles is een perfecte combinatie van rust en centrale ligging met volop voorzieningen. De autovrije ligging maakt het totaalplaatje af, waardoor er hier het ideale woonklimaat voor gezinnen is.

Zonliefhebber? Download dan de brochure breng een bezoek aan de unieke eigen woningwebsite. Hier tref je naast allerlei extra informatie, essentiële documenten en kun je ook de stand van de zon de gehele dag bekijken! Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

De indeling: Begane grond: ruime entree hal, met trapopgang, groepenkast en een betegelde toiletruimte voorzien van een wandcloset en fonteintje, woonkamer met tuindeuren en pvc vloer, open keuken met veel lades met bergruimte, een duurzaam aanrechtblad, inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast en combi oven van het merk Siemens. Ook is vanuit de keuken toegang tot de ruimte met de warmtepomp opstelling. Eerste verdieping: riante lichte overloop, ruime badkamer met vloerverwarming, wastafel met meubel, wandcloset, designradiator, bad en fraaie inloopdouche met rainshower. Zowel de slaapkamers als overloop zijn voorzien van pvc met vloerverwarming. Er is een separate wasruimte met wasmachine- en drogeraansluiting. Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken overloop vierde slaapkamer met dakraam. In de extra bergkast staat de mechanische afzuiging opgesteld. Deze verdieping is verrassend ruim! Hier zouden zelfs nog twee extra slaapkamers gecreëerd kunnen worden! Tuin: keurig aangelegde en verzorgde tuin aan voor- en achterzijde. De tuin achter heeft een terras en stenen berging met buitenkraan en is voorzien van een achterom. Zonliefhebbers opgelet, deze tuin is heerlijk zonnig gelegen op het zuiden!

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 2008 - Perceeloppervlakte: 151 m2 - Woonoppervlakte: 124 m2 - Inhoud: 531 m3 - Energielabel: A - Zonnepanelen: 10 stuks, 2023, eigendom - Verwarming: op alle verdiepingen vloerverwarming middels een warmtepomp. - Warmtepomp: hierdoor is het ook mogelijk het huis zeer koel te houden in de zomer (hoe fijn is dat!); - Isolatie: volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas. - Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 531

Overige

Perceel oppervlakte 151

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 531

Overige

Perceel oppervlakte 151

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV