Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bij deze ruime vrijstaande woning nabij de binnenstad van Hengelo bent u van harte welkom om te bezichtigen, ideaal voor een echte thuis-hobbyist!

Een huis met een bijzondere en verrassende indeling. Bij binnenkomst in deze woning valt direct op dat de woning anders is dan de 'gemiddelde' woning. Op de begane grond vind je namelijk veel ruimte voor indeling naar eigen wens, hierbij te denken aan hobbyruimte, werk-/kantoorruimte of misschien zelfs wel een (wo)mencave! Ook biedt deze woning veel ruimte voor opslag door de zeer ruime berging, een garage van ca. 20m2 en een loods van ca. 100m2.

Tijd om naar binnen te gaan. Via de hal/entree komen we uit op de begane grond met veel mogelijkheden. Ook is hier een kitchenette en een toilet aanwezig. Op de eerste verdieping en dus de eerste woonlaag begeven zich de woonkamer met erker en keuken. Ook is hier nog een kantoorruimte aanwezig maar zou ook gerust een extra zitplek kunnen worden. De woonkamer loopt door naar de eetkamer die ook weer toegang geeft tot een heerlijk ruim dakterras (ca. 15m2), gelegen op het zuidwesten. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad. Tot slot de zolder die meer dan genoeg ruimte biedt voor opslag! Achter de woning bevindt zich een garage met een zeer royale loods, die ruimte biedt voor meerdere auto's.

Makelaar aan het woord: een geweldige woning voor een echte hobbyist opzoek naar heel veel ruimte!

Locatie: Gelegen aan een rustige eenrichtingsweg met een beschutte ligging, op loopafstand van het stadscentrum. Alle wenselijke voorzieningen zijn hierdoor op loopafstand gelegen, maar ook uitvalswegen zijn nabij. Het winkelcentrum van Thiemsbrug, op korte afstand gelegen, biedt alle voorzieningen voor alle wekelijkse boodschappen zoals een supermarkt, drogisterij en een slijterij.

Handig: deze woning is al bouwkundig gekeurd, de keuring zal voorafgaand aan de bezichtiging aan jou worden verstuurd. Hierdoor weet jij wat je koopt!

Indeling: Begane grond: hal/entree, meterkast, trapopgang, toilet, 2 hobbyruimtes, kantoor, voorraadkast, kitchenette, bijkeuken met wasmachine aansluiting en achterdeur met toegang tot de tuin en garages. Eerste verdieping: overloop, kantoor, toilet, ruime dubbele keuken voorzien inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, vaatwasser, combi-oven/magnetron en koelkast, woonkamer met houtkachel, eetkamer en royaal dakterras. Tweede verdieping: overloop met vaste kast, 2 slaapkamers die beiden voorzien zijn van een inbouwkast, badkamer met wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet, wandradiator en inbouwkast. Zolder: middels vlizotrap te bereiken zolderverdieping die gebruikt kan worden als opbergruimte Tuin: de tuin biedt veel mogelijkheden door de ruime oprit en garages waar plek is voor auto's, motoren of andere hobby's.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1900 Perceeloppervlakte: 323 m2 Woonoppervlakte: 198 m2 Inhoud: 736 m3 Isolatie: deels daknaïsolatie - gedeeltelijk dubbel glas Energielabel: E CV-installatie: Remeha, 2011, huur Zonnepanelen: 6 stuks (2400W), 2023, eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 198
Inhoud woonhuis 736

Overige

Perceel oppervlakte 323

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 198
Inhoud woonhuis 736

Overige

Perceel oppervlakte 323

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV

Wooninfluencers

Laden..