Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een stadse oase van groen en ontspanning voor die bourgondische levensgenieter! Dat is wonen aan de Bornsestraat 109 te Hengelo!

Een huis met karakter en een verrassende indeling. Zodra je binnenkomt, vergeet je de drukkere straat en stap je in een oase van rust. Hier kom je volledig tot rust terwijl het stadscentrum op een paar minuten loopafstand ligt. Deze royale woning staat op een heerlijk beschut perceel van 553 m2 en beschikt over een eigen wellness gedeelte. Het is hier volop genieten in volledige privacy.

De woning beschikt over een zeer royale benedenverdieping welke volop mogelijkheden biedt. Zo is er een volumineuze woonkamer aanwezig met zicht op de fantastische tuin. De half open keuken ligt in het hart van de woning. Aan de achterzijde van de woning is een verhoogd buitenterras aanwezig. Wat een heerlijke plek om de dag te beginnen met een kopje koffie of om de dag af te sluiten met een goed glas wijn en te genieten van het prachtige groene uitzicht.

De garage aan de rechterzijde is omgebouwd tot een tweede volwaardige keuken. Hier kunnen de heerlijkste diners worden bereid. Deze kunnen dan worden geserveerd in de speciaal ingerichte sfeervolle klassieke eetkamer. Hier kan je uitgebreid tafelen met ook weer het zicht op de tuin. Uiteraard kan deze ruimte voor veel meer doeleinden worden gebruikt, zoals een speelkamer, baden en slapen op de begane grond, een thuiskantoor, een hobbyruimte, een praktijkruimte of ga jij toch voor die gewilde (wo)mancave? Daarnaast is er nog een garage aan de linkerzijde aanwezig met doorgang naar de tuin, ideaal als klusruimte en voor het stallen van de fiets. Toch op zoek naar wat meer ruimte, achter het perceel ligt nog een losse - vanuit de tuin toegankelijke - garagebox die separaat te koop wordt aangeboden.

Aan de achterzijde is vanuit de tuin het wellness gedeelte aanwezig. Hier tref je in alle privacy een overkapping met toegang tot de sauna, een douchegelegenheid en als kers op de taart een eigen zwembad. Op de eerste verdieping van de woning zijn er 3 kamers aanwezig en een badkamer van prima formaat. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping met een overloop met wastafel en douche en tot slot 2 extra volwaardige slaapkamers. Kortom, een hele aangename sfeervolle woning met volop potentie.

Locatie: Gelegen aan een gewilde doorgaande straat, op loopafstand van het stadscentrum. Alle wenselijke voorzieningen zijn hierdoor op loopafstand gelegen, maar ook uitvalswegen zijn nabij. Het winkelcentrum van Thiemsbrug, op korte afstand gelegen, biedt alle voorzieningen voor alle wekelijkse boodschappen zoals een supermarkt, drogisterij en een slijterij. Als bonus ligt in jouw toekomstige straat ook nog eens de lekkerste ijssalon van Twente!

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Dit is een woning voor die echte bourgondische levensgenieter! Al die extra voorzieningen in het huis maken en de locatie maken het woongenot hier compleet! Kom snel de woning ontdekken en neem heerlijk plaats op het terras in de tuin om de sfeer optimaal te ervaren! (of neem voor de maximale ervaring, het liefst wel even een bikini of zwembroek mee! :)

Indeling: Begane grond: hal/entree, meterkast, toilet, trapopgang, kelder, woonkamer met aan de voorzijde een extra nis, ideaal voor hobby, thuiswerken of te gebruiken als speelruimte, eetgedeelte aan de voorkant, zitgedeelte aan de achterkant met dat fantastische uitzicht over de tuin, door de grote schuifpui en het doorlopen van de kleur van de vloer worden binnen en buiten optimaal met elkaar verbonden. Tevens tref je hier de open haard. De half open keuken is voorzien van gaskookplaat, wasemkap, oven en vaatwasser, tussenhal met toegang tot de tuin, tweede keuken, wasruimte en dinerkamer met opnieuw dat fraaie zicht op de tuin. Tevens is vanuit de aanbouw een bergzolder aanwezig. Eerste verdieping: overloop met vaste kast, 2 slaapkamers waarvan de grootste kamer een doorloop heeft naar de badkamer. En vanuit de tweede kamer loop je zo de inloopkast in. Optioneel te gebruiken als 3de slaapkamer. Tevens heeft deze slaapkamer toegang tot het balkon aan de voorzijde. Overigens is de badkamer ook bereikbaar vanaf de overloop. De badkamer is voorzien van een whirlpool, dubbele wastafel, toilet en douche. Tweede verdieping: Via vaste trap te bereiken, volwaardige zolder, met overloop voorzien van dakkapel, wastafel en douche, 2 slaapkamers beide voorzien van een dakkapel. Tuin: Een fijne voortuin met voldoende beschutting en grotendeels bestraat wat zorgt voor volop parkeermogelijkheden. Dan de achtertuin, heerlijk groen en volop gezellige knusse zitplekjes. Je kan hier direct zien dat de huidige bewoners houden van tuinieren. Aan de woning grenzend is een prachtig verhoogd terras voorzien van een composiet vlonder.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1957 Perceeloppervlakte: 553 m2 Woonoppervlakte: 153 m2 Inhoud: 580 m3 Isolatie: gedeeltelijk daknaïsolatie - gedeeltelijk dubbel glas. Energielabel: E Cv-installatie: Remeha 2016 in huur. Er is een separate garage aanwezig die los te koop aangeboden wordt.

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 553

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 153
Inhoud woonhuis 580

Overige

Perceel oppervlakte 553

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV