Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geen zin om te klussen maar wel direct voorbereid zijn op de toekomst? Dit duurzame en gasloze appartement is op zoek naar nieuwe bewoners! De huidige bewoners hebben zelfs een energierekening van € 0,- per maand!

Dit optimaal geïsoleerde appartement is voorzien van een warmtepompinstallatie die de woning in de winter verwarmd en in de zomer de woning lekker koel houdt. Dit appartement beschikt over 2 balkons, gelegen op het westen en zuiden. Beide balkons bieden veel privacy en door de totaal verschillenden liggingen is er altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden.

Locatie: Aan de buigerij woon je in het Hart van Zuid: In deze buurt komen wonen, werken en recreëren samen met industriële elementen. Op het Dikkersplein, slechts 1 minuut lopen, kun je voor alle dagelijkse boodschappen terecht. Het is een jonge wijk, die grenst aan het centrum. Het station en het stadscentrum zijn tevens op loopafstand gelegen. Hier is het rustig wonen maar wel met alle gewenste stadse voorzieningen in je 'broekzak'.

Makelaar Jinte aan het woord: In deze woning komen wooncomfort en gemak samen in een fijne buurt! Wees welkom om de ruimte in deze woning zelf te ervaren en plan een bezichtiging in.

De indeling: Begane grond: separate berging en entree met meterkast, garderoberuimte en een vaste trap naar het appartement. Eerste verdieping, woonetage: overloop met vaste trap naar de tweede verdieping, ruime hal, toilet met fontein en doorgang naar de woonkamer. Ruime en lichte woonkamer met een open keuken voorzien van een schiereiland. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is toegang tot beide balkons en de doorgang naar de hal waaraan twee slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. De badkamer is recent gemoderniseerd en beschikt over een wastafelmeubel met kom, inloopdouche, toilet en een ligbad. Tweede verdieping: overloop met aansluitingen voor de wasmachine en -droger en doorgang naar de derde royale slaapkamer. Deze ruimte is voorzien van twee grote dakramen en volledig afgewerkt.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 2008 Woonoppervlakte: 152 m2 Inhoud: 535 m3 Isolatie: volledig geïsoleerd. Verwarming/verkoeling middels warmtepomp en de woning is voorzien van vloerverwarming. Energielabel: A Zonnepanelen 2023, 9 stuks in eigendom VvE-kosten: ca. € 85,- per maand Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 535

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Maisonnette
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 535

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV