Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stap binnen in deze charmante hoekwoning, gelegen aan de Golsstraat 39 te Hengelo. Met een bouwjaar, dat teruggaat tot 1905, combineert deze woning moeiteloos historische charme met hedendaags comfort en biedt het een fijn thuis.
Met een bruto vloeroppervlak van 139 m² en een perceel van 115 m², beschikt deze woning over alle ruimte die je nodig hebt voor comfortabel wonen rondom het centrum. De moderne woonkeuken is het hart van het huis, wat een heerlijke combinatie vormt met je woonkamer. Op de begane grond is achter in de patiotuin een extra kamer gecreëerd, deze is toegankelijk vanuit de tuin. De eerste verdieping beschikt in de huidige vorm over drie slaapkamers met een dakkapel Ook is op deze verdieping de badkamer en een tweede toilet aanwezig.
Gelegen aan de rand van het centrum van Hengelo, geniet je van een rustige woonomgeving met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Maar dat is nog niet alles! De woning beschikt over een sfeervolle patiotuin, een verscholen plekje waar je heerlijk kunt ontspannen, tuinieren of zelfs een werkplek aan huis kunt creëren door de grote extra kamer.
De fraaie combinatie van 'oud' aan de buitenzijde en modern aan de binnenzijde maakt deze woning een prettig geheel. Ben je op zoek naar een karaktervolle woning die geschiedenis ademt, maar toch voldoet aan de eisen van het moderne leven? Dan is deze hoekwoning aan de Golsstraat 39 jouw perfecte match! Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging om de unieke charme van deze woning zelf te ervaren.
Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de woonkamer. De woonkamer, welke is voorzien van airco, met open keuken is voorzien van een eetgedeelte en een grote opbergkast, aansluitend vindt u de bijkeuken en de extra toilet op de begane grond. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de patiotuin en de aangelegen extra kamer. Via de tuin heeft u toegang tot het extra pad en ingang tot de tuin. Dit pad is eigendom, afgesloten met een deur en geeft recht tot overpad aan buren.
Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot drie ruime, lichte slaapkamers. Twee van deze slaapkamers hebben het slaapgedeelte op de 2de verdieping middels een trap in de kamer. hierdoor zijn de kamers ruimer dan normaal. De master slaapkamer is voorzien van Airco. De badkamer met bubbelbad en douche bevinden zich ook op de eerste verdieping. Verder is er nog een grote diepe opbergkast op deze verdieping.
Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1905;
- Vloeroppervlak: 139 m2;
- Inhoud: 342 m3;
- Perceel Grootte: 115 m2;
- Energielabel E;
- Beschikking over een moderne woonkeuken;
- Woonhuis heeft drie slaapkamers;
- CV-ketel: Intergas, bouwjaar 2014 (eigendom);
- Sfeervolle patio tuin;
- Mogelijkheden voor werken aan huis;
- Gelegen aan de rand van het Hengelose centrum;
- Prima onderhouden.
Aanvaarding:
Per direct
Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
Neem contact op voor het inplannen bezichtiging.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 115

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 342

Overige

Perceel oppervlakte 115

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl