Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klussers en hobbyisten opgelet: Wij hebben een superleuk project voor jou!

Wij bieden deze vooroorlogse halfvrijstaande woning aan, gelegen aan een sfeervol straatje, nabij het stadscentrum. Door de erker aan de voorzijde oogt de woning erg charmant en bied je een warm welkom. In de woning tref je onder andere een gezellige woonkamer, een gesloten keuken en een achterhal met toegang tot een toilet en een doucheruimte. Op de eerste verdieping tref je een ruime overloop met vaste kasten, drie slaapkamers waarvan twee met vaste kasten en één met toegang tot een toilet. Via een vaste trap naar de tweede verdieping bereik je een ruime voorzolder met toegang tot de vierde slaapkamer. Tot slot benadrukken we graag de grote schuur in de tuin. Hier kun je goed de handen laten wapperen, want oorspronkelijk was dit een werkplaats. Uiteraard ideaal voor het klussen, maar je hebt hier ook alle ruimte voor andere hobby's.

Bouwkundig gekeurd: Van deze woning hebben we alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van de woning. Handig toch?!

Een bekende uitspraak is ‘locatie, locatie, locatie’; wie kent die niet? We vertellen je hier dan ook graag wat meer over! Deze woning is gelegen in een karakteristieke buurt, op fietsafstand van het centrum. Alle wenselijke voorzieningen zijn daarom ook binnen handbereik. Voor alle dagelijkse boodschappen ga je naar het winkelcentrum van de Hengelose Es, waar je naast supermarkten ook onder andere een bakker en een drogisterij treft. Voor meer voorzieningen wijk je uit naar het stadscentrum. En wanneer je jezelf graag wilt trakteren op iets lekkers, loop je de straat uit en sla je rechtsaf. Van der Poel zit namelijk om de hoek!

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Zie jij al mogelijkheden? Plan dan een bezichtiging in en ik denk graag met je mee!

Indeling van de woning: Begane grond: hal/entree, woonkamer met erker aan de voorzijde en inzethaard, gesloten keuken met keukenblok voorzien van granieten aanrechtblad, keramische kookplaat en oven, achterhal, toiletruimte met toilet en doucheruimte voorzien van douche en vaste wastafel. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, toilet te bereiken vanuit één slaapkamer. Tweede verdieping: middels vaste trap te bereiken voorzolder, toegang tot vierde slaapkamer met dakraam. Tuin: de verrassend diepe achtertuin biedt veel privacy door de vrije ligging aan de achterzijde. Nabij de achtergevel van de woning bevindt zich een overkapping. Achterin de tuin tref je de schuur (6x5,8 m), voorzien van krachtstroom, wateraansluiting en kelder. Hier is tevens de opstelplaats voor de wasmachine.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook: sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1938 Perceeloppervlakte: 189 m² Woonoppervlakte: 97 m² Externe bergruimte: 35 m² Inhoud: 348 m³ Isolatie: deels dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas Cv-installatie: Remeha, 2019, eigendom Energielabel: E De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 189

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1938
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1938
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 189

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV