Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wil jij graag grootgrondbezitter zijn, maar wel op een centrale locatie in de stad? Deze vrijstaande woning op een perceel van 799 vierkante meter biedt een flinke leefruimte, veel buitenruimte, 12 garageboxen (gedeeltelijk verhuurd) en een berging. Dus zoek je ruimte voor gezin, vrienden en bijvoorbeeld je (klus)hobby? Lees dan even verder!

Het woonhuis heeft een bijzondere indeling met een grote woonkamer, dichte keuken, vijf slaapkamers en een ruime badkamer. In de woonkamer geniet je van veel daglicht en vloerverwarming onder de tegelvloer. De keuken heeft veel kast- en werkruimte en de badkamer heeft een doucheruimte en een ligbad met whirlpoolfunctie. Volledig leven op de begane grond behoort tot de mogelijkheden: er zijn twee slaapkamers op de begane grond waarvan 1 met schuifpui naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers.

Locatie De Twekkelerweg ten zuiden van station Hengelo heeft een centrale ligging. Binnen 5 minuten fiets je naar het station en het centrum, er is een supermarkt om de hoek en in de buurt zijn meerdere scholen en voorzieningen.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: " Een vrijstaande woning met meerdere garages op een groot perceel, nabij het centrum en allerlei voorzieningen."

Indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen door de voordeur aan de zijkant van de woning. Vanuit de ruime entree ga je linksaf naar de woonkamer welke is voorzien van een airco en met aansluitend de dichte keuken. De keuken is netjes ingericht met veel kast- en werkruimte, en heeft een inductiekookplaat, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Aan de andere kant van de centrale hal is een slaapkamer. De gang leidt naar de badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet. Aansluitend is een apart toilet. De tweede gang leidt naar de tweede slaapkamer en de tuin.

1e verdieping: Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde. Deze kamer heeft een berging, wastafel en toegang tot het platte dak/balkon van ruim 30 vierkante meter. Via een kleine trap heb je toegang tot 2 slaapkamers en een ruime berging.

Tuin: De besloten achtertuin is bestraat en onderhoudsarm en heeft een border in de hoek. De tuin ligt op het westen en heeft tot laat in de middag zonneschijn. Een trap leidt naar het platte dak. Achter de poort is de schuur en de lange oprit met meerdere garages.

Daarnaast beschikt de woning over de volgende mogelijkheden zoals: 

- Mogelijkheid om uit te bouwen, voor nog meer leef- en werkruimte. - Opsplitsen: Er bestaat de mogelijkheid om de woning op te splitsen, bijvoorbeeld voor een aanleunwoning. Dit maakt het ideaal voor mantelzorg of een kantoor aan huis.

Naast de ruime woonmogelijkheden, beschikt de woning over 12 garageboxen met diverse gebruiksmogelijkheden:

- De huidige verhuur van een aantal garageboxen kan worden voortgezet voor extra inkomsten, of de garages kunnen voor eigen gebruik worden ingezet. - Eén van de garageboxen is opvallend ruim, perfect voor extra opslag of werkruimte. - Daarnaast zijn enkele garageboxen geschikt voor camper- of caravanstalling, wat een unieke optie biedt voor stalling van grotere voertuigen in de stad.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1973 - Perceeloppervlakte: 799 m² - Woonoppervlakte: 165 m² - Inhoud: 600 m³ - Externe bergruimte: 15 m² - Tuin oriëntatie op het westen - Energielabel: D - Houten en aluminium kozijnen - Gedeeltelijk dubbele beglazing - Airco-installatie - HR combi-ketel (eigendom)

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgeno

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 600

Overige

Perceel oppervlakte 799

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 600

Overige

Perceel oppervlakte 799

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede