Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woningzoekers opgelet: deze leuke eengezinswoning zoekt nieuwe bewoners!

Deze fijne, royale tussenwoning ligt op een heerlijk plekje aan de rand van de woonwijk Groot Driene. Aan de voorzijde vind je een groot speelveld, ideaal voor jong en oud om lekker buiten te spelen. De woning heeft een moderne, landelijke sfeer die je meteen een warm welkom geeft. De Z-vormige woonkamer biedt twee fijne, half afgescheiden ruimtes, wat zorgt voor een ideale scheiding tussen de zit- en eethoek. Voorin de woonkamer, bij de open haard, kun je gezellig met z’n allen zitten en geniet je van het vrije uitzicht op het groene plantsoen. Achterin is er plek voor een grote eettafel, en de open keuken maakt het geheel lekker knus en verbonden. Vanuit de keuken stap je zo de sfeervol aangelegde achtertuin in met een ruime stenen berging waar je volop plek hebt voor fietsen of hobbyspullen. Op de eerste verdieping vind je maar liefst vier slaapkamers en een badkamer — iets wat je niet zo vaak ziet op de woningmarkt! Via een vaste trap bereik je de zolder, waar een multifunctionele ruimte met dakraam én een aparte wasruimte op je wachten.

Handig: deze woning is al bouwkundig gekeurd, en je ontvangt het rapport voorafgaand aan de bezichtiging, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Locatie, locatie, locatie – wie kent het niet? We vertellen je graag wat meer! Deze woning ligt in Groot Driene, een rustige, groene wijk in Hengelo met veel voorzieningen binnen handbereik. Met veel openbaar groen is het ideaal voor gezinnen en natuurliefhebbers. Een fijne wandeling langs de beek, uitkijkend over het buitengebied, zorgt voor de nodige ontspanning en is vlakbij. Groot Driene heeft een gezellig winkelcentrum voor al je dagelijkse boodschappen en biedt volop voorzieningen zoals kinderopvang en sportfaciliteiten. Bovendien ligt de wijk op fietsafstand van het centrum van Hengelo en is er een goede verbinding naar de snelweg en het openbaar vervoer. En als je nog meer vertier zoekt, ligt Enschede vlakbij.

Makelaar Nancy Assink aan het woord: Deze woning is een ideale stap in je wooncarrière! Of je nu alleen bent of met een gezin, dit is een goed woonhuis op een heerlijke plek!

Indeling van de woning:

Begane grond: entree/hal, toilet, trapopgang, Z-vormige woonkamer, eethoek met schuifpui, keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, magnetron en vriezer. 1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers (waarvan één met vaste wastafel), badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. 2e verdieping: via vaste trap te bereiken open zolderruimte met aparte wasruimte. Deze ruimte is ook ideaal voor een vijfde slaapkamer.

Tuin: modern aangelegd, meerdere terrassen, poort voor achterom, overdekte entree en toegang tot de berging.

Zin om meer te ontdekken? Download de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Hier vind je extra details en alle belangrijke documenten over de woning als aangename verrassing. Gewoon een extra service van Prisma ERA Makelaars, want ons motto is niet voor niets "Sterk door service!"

Nog enkele feiten op een rij: Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 157 m2 Woonoppervlakte: 127 m2 Inhoud: 436 m3 Isolatie: Gedeeltelijk houten en gedeeltelijk kunststof kozijnen, grotendeels dubbel glas. Cv-installatie: Remeha, eigendom, 2010 Energielabel: C Buitenschilderwerk augustus 2023 erkende schilder Bouwkundige keuring aanwezig.

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV