Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een kantoor (bedrijfs-) ruimte met riante bedrijfswoning met veel mogelijkheden? Kom nu kijken!

Deze vrijstaande woning biedt alle ruimte die je nodig hebt. De riante woning beschikt over een kantoorruimte van ca. 100 m2 die op verschillende wijze te bereiken is, ideaal voor thuiswerken. De grote kelder van 89 m2 biedt veel opslagmogelijkheden en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Daarnaast is er een ruime berging, geschikt te maken als garage en een eigen oprit. Met vier ruime slaapkamers en de mogelijkheid voor een vijfde slaapkamer op de grote zolder, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De grote tuin, omgeven door veel groen, zorgt voor rust en privacy. Deze kantoor- met bedrijfswoning combineert werken, comfort, flexibiliteit en een prettige leefomgeving.

De locatie: Gelegen in de wijk 'Woolder-Es', is deze buurt zeer geliefd om in te wonen vanwege de gunstige locatie ten opzichte van het centrum en de groene omgeving. Deze bedrijfswoning is goed bereikbaar en heeft veel voorzieningen in de buurt. Het centrum van Hengelo is gemakkelijk te bereiken per fiets en een supermarkt bevindt zich op loopafstand. Bovendien is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 3 minuten rijden.

Makelaar Sieger Wijnsma aan het woord: "Een thuis met eindeloze mogelijkheden voor werk en ontspanning."

Indeling van de woning: Begane grond: entree/ hal met meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang naar eerste verdieping, trap naar de kelder, riante woonkamer, open keuken voorzien van diepe keukenblok, koelkast, vriezer en vaatwasser, bijkeuken. Eerste verdieping: overloop met trapopgang naar de tweede verdieping, 4 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met balkon, badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele wastafel, separaat wasruimte en toilet. Tweede verdieping: een ruime zolder met veel opbergruimte en de mogelijkheid om een extra slaapkamer in te richten. Tuin: een fijne, zonnige tuin met veel privacy.

Indeling van het kantoor: Deze ruime kantoorruimte van ca 100 m2 heeft een eigen toegang maar is ook rechtstreeks vanuit de bedrijfswoning bereikbaar. Tevens zijn aanwezig een toilet met fonteintje, een kitchenette en een sanitair ruimte met wastafel en douche.

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze bedrijfswoning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bestemming: bedrijven tot categorie 1: functieaanduiding bedrijfswoning Bouwjaar: 1989 Perceel-oppervlakte: 543 m2 Woonoppervlakte: 158 m2 Kantoorruimte: 101 m2 Inhoud: 1347 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, dubbelglas Energielabel: A Cv-installatie: Intergas 2009 in eigendom vloerverwarming: hal, toilet, keuken en bijkeuken Zonnepanelen, 14 stuks in eigendom Overdrachtsbelasting: 10,4%, echter: 2% voor woning bij eigen bewoning De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 1347

Overige

Perceel oppervlakte 543

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 158
Inhoud woonhuis 1347

Overige

Perceel oppervlakte 543

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV