Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sfeervol vrijstaand wonen op een riant perceel met eigen oprit!

Deze charmante vooroorlogse woning zit vol authentieke kenmerken waar je hart zeker sneller van gaat kloppen. De prachtige erker met glas-in-loodramen creëert een sfeervolle plek in de woning, terwijl je bij binnenkomst direct je blik zult laten vallen op de karakteristieke granitovloer.

De woning is vooral op de begane grond heerlijk ruim opgezet door de grote uitbouw aan de achterzijde. Deze uitbouw is met oog voor detail verbouwd, want ook hier tref je weer dat mooie glas-in-lood aan. De uitbouw heeft veel ramen waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de tuin. Deze veelzijdige ruimte is perfect als gezellige eetkamer, een fijne speelkamer of een heerlijke thuiswerkplek. Door de jaren heen is de woning verduurzaamd, waardoor deze vrijstaande woning nu beschikt over energielabel C. Als kers op de taart tref je een fantastische tuin aan. De ruime, vrij gelegen tuin is een oase van rust en privacy. Of je nu graag geniet van de zon, buiten dineert onder de sfeervolle overkapping, of groene vingers hebt: hier beleef je het buitenleven optimaal.

De locatie van de woning kan jouw woongenot enorm versterken. Graag vertellen wij je hier dan ook meer over! Deze woning is gelegen aan de Boekeloseweg met volop voorzieningen in de omgeving. Zo kun je uitstekend al je wekelijkse boodschappen doen in het winkelcentrum Hart van Zuid. Hier tref je naast twee supermarkten ook een bakker en een drogist. Het is slechts 2 minuten fietsen. Liever naar het stadscentrum? Fiets dan nog 1 minuutje verder en je staat op het marktplein. Tevens is er vanuit deze woning een goede aansluiting op de snelweg.

Direct duidelijkheid: bouwkundig gekeurd! Om jou volledig te informeren, hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo prettig, toch?

Makelaar Arjan ter Keurs: "Deze woning heeft alles in huis voor wie op zoek is naar ruimte en karakter. Kom het zelf ervaren tijdens een bezichtiging, ik laat je de woning graag zien!"

Indeling van de woning: Kelder: praktische provisiekelder, bereikbaar vanuit de woonkamer. Begane grond: ruime hal/entree met stijlvolle granitovloer, toilet, sfeervolle L-vormige woonkamer met erker en elektrische inzethaard. Gesloten keuken met moderne voorzieningen: keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koel-/vriescombinatie. Daarnaast een serre/tuinkamer. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, moderne badkamer met wasmachineaansluiting, douche, wastafelmeubel, wandcloset en toegang tot het dakterras. 2e verdieping: vliering met dakraam, bereikbaar via een vlizotrap. Tuin: riante, verzorgde achtertuin met veel privacy, voorzien van een schuur en een fraaie overkapping van eikenhout. Een perfecte plek om te ontspannen!

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto: sterk door service!

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1927 - Perceeloppervlakte: 486 m² - Woonoppervlakte: 127 m² - Externe bergruimte: 37 m² - Inhoud: 520 m³ - Isolatie: dakisolatie - grotendeels gevelisolatie - zoldergevel (binnen) isolatie - dubbele beglazing. - Cv-installatie: Remeha, 2013, eigendom. - 7 zonnepanelen aanwezig. - Energielabel: C - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief; hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 486

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 486

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV