Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom aan de Lijsterweg 95, een levensloopbestendige woning met karakter in een gezellige sociale buurt!

Voorbij deze prachtige gevel proef je direct de charme van deze vooroorlogse woning door onder andere de vloer in de hal en hoe leuk, een ruime opkamer met daaronder een kelder. Deze woning biedt op de begane grond naast de ruime woonkamer met houtkachel en woonkeuken maar liefst 2 slaapkamers met een mogelijkheid om een badkamer te creëren in de huidige bijkeuken en zo baden en slapen op de begane grond te realiseren. Boven de keuken zit nog een ruime bergzolder. Op de eerste verdieping vind je naast de moderne badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel nog eens 3 slaapkamers. Via de openslaande deuren kom je in de prachtig groene tuin. Een rustige plek binnen de bebouwde omgeving. Hier is altijd wel een plekje te vinden in de zon of in de schaduw. Gezelligheid kent hier geen tijd. Lekker barbecueën met vrienden die gewoon kunnen blijven slapen in het tuinhuis dat zich prima biedt voor een B&B.

Een bekende uitspraak is ‘locatie, locatie, locatie’, wie kent hem niet? Graag vertellen wij jou hier dan ook wat meer over! De Lijsterweg ligt in de wijk de populaire wijk "De Noork", zo’n buurt waar men elkaar nog kent en die leuke vooroorlogse woningen staan. Het stadscentrum is op loopafstand en met de auto zit je zo op de A1. Winkels en alle overige voorzieningen zijn letterlijk binnen handbereik. Daarnaast ligt vlakbij een leuk stuk openbaar groen (vernieuwd in 2022), waar je een stukje langs de Elsbeek/Drienerbeek kunt wandelen. Een fijn blokje om of loop er langs heen om even een boodschapje te halen bij de supermarkt om de hoek!

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Kom de charme van deze karakteristieke woning ontdekken, met als extra cadeau een prachtig ruime, kleurrijke tuin!"

Bouwkundig gekeurd: van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor bent je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling woning: begane grond: entree/hal met trapopgang naar eerste verdieping, slaapkamer, woonkamer met houtkachel, eetkamer met openslaande tuindeuren, keuken met bergzolder, kelder, opkamer, toilet, bijkeuken met wasmachine aansluiting, douche, slaapkamer met dubbele wastafel. eerste verdieping: overloop, kast met CV-opstelling, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en een ligbad. Tuin: diepe achtertuin gelegen op het noorden, meerdere terrassen en een ruim tuinhuis wat zich prima leent voor logees.

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1910 - Perceeloppervlakte: 405 m2 - Woonoppervlakte: 140 m2 - Inhoud: 588 m3 - Energielabel: G - Isolatie: dakisolatie aanbouw - gedeeltelijke daknaïsolatie woonhuis - merendeel dubbel glas - zoldervloerisolatie - CV-ketel: Bosch 2010 eigendom - Warmwater mede via zonnecollector (Nefit, eigendom) - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 588

Overige

Perceel oppervlakte 405

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 588

Overige

Perceel oppervlakte 405

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV