Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN DE STAD

Op een geweldige locatie in Amsterdam-Noord, pal aan het Noord-Hollands kanaal ter hoogte van krijtmolen d’ Admiraal, mogen wij dit unieke vrijstaande woonhuis aanbieden. Een prachtige plek waar het huis al ongeveer 100 jaar staat, maar onlangs een grootschalige renovatie heeft ondergaan.

De fundering is hersteld en de woning is door de plaatsing van een warmtepomp gasloos en klaar voor de toekomst! Tevens is de woning voorbereid op het aanbrengen van zonnepanelen op het dak van de uitbouw op de begane grond.
De keuken is reeds geplaatst en de begane grond is voorzien van vloerverwarming. De woning is gelegen op een royaal perceel van 426 m2 en de erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht.

De voortuin biedt gelegenheid voor parkeren op eigen terrein en de achtertuin is gesitueerd op het (zonnige) noordwesten. Hier kun je een oase creëren voor jezelf en je gezin, waarbij de kinderen veilig kunnen spelen in de kindvriendelijke omgeving.

Zoek je een plek waar de ochtend begint met het gefluit van vogels in plaats van het geraas van de stad? Waar je uitkijkt over het Noord-Hollands Kanaal, maar toch de dynamiek van Amsterdam binnen handbereik hebt? Deze vrijstaande woning biedt een unieke kans voor liefhebbers van rust en ruimte die toch de stad niet willen missen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Geniet van een unieke ligging aan het Noord-Hollands Kanaal, op fietsafstand van de Noord-Zuid lijn.
- Koester de charme van de huidige woning waarvan het casco met liefde is gerenoveerd.
- Zorgeloos wonen met de eeuwigdurend afgekochte erfpacht.
- Gelegen in een idyllische en kindvriendelijke woonomgeving.
- Alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik, terwijl je geniet van een groene omgeving

EEN THUIS WAAR JE HART VOLOP KLOPT
De huidige woning ademt geschiedenis en karakter. Het is een plek die respect en behoud verdient, een fundament waarop nieuwe herinneringen gebouwd kunnen worden. En hoewel je hier van de rust geniet, ben je nooit ver verwijderd van het bruisende hart van Amsterdam. Slechts 15 minuten fietsen en je staat midden in het levendige centrum.

DIRECTE LIGGING AAN HET NOORD-HOLLANDS KANAAL
In het begin van de 19e eeuw verzandden de vaargeulen in de Zuiderzee. Daardoor konden er geen grote, diepgaande schepen meer door. Om toch snel vanuit Den Helder via het water naar Amsterdam te komen, moest er een kanaal gegraven worden. Dit zou zorgen voor een verbetering van de Amsterdamse haven. Zo konden de zware oorlogsschepen en Oost-Indiëvaarders tóch naar Amsterdam varen. Ook kwam er nu een mogelijkheid om militair materiaal naar Den Helder te vervoeren. Jan Blanken was de bedenker van het kanaal. Het was een ontzettend groot project. Het kanaal werd bijna 80 kilometer lang en 37 meter breed. Het graafwerk werd gedaan met paarden en een handbaggermachine, maar het grootste gedeelte werd met de schop gegraven, door 9.000 arbeiders. De opgegraven bagger werd gebruikt voor het jaagpad. Over dit pad trokken paarden de grote zeeschepen voort. Na 5 jaar, in 1824 is het Noordhollandsch kanaal gereed gekomen.

DE PERFECTE BALANS TUSSEN STAD EN RUIMTE
Wil je het stadsleven inruilen voor een vrijstaande woning op een groot perceel van 426 m2 in een karakteristieke woonomgeving? En ben je op zoek naar een woning die intern afgewerkt moet worden, waarbij je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan? Dan is deze vrijstaande woning in een kindvriendelijke woonomgeving misschien wel dé woning waar jij naar zoekt! Laat je inspireren door de geweldige locatie en mogelijkheden die dit perceel te bieden heeft!

Ben je klaar om deze kans te grijpen? Neem dan nu contact op voor een bezichtiging en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze plek te bieden heeft. Dit is het moment om actie te ondernemen en de eerste stap te zetten naar jouw droomhuis. Waar wacht je nog op?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 353

Overige

Perceel oppervlakte 426
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 353

Overige

Perceel oppervlakte 426
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord