Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN BUIKSLOTERMEER – JOUW NIEUWE THUIS

Dit fijne appartement in de levendige buurt Buikslotermeer biedt een perfecte mix van stedelijk gemak en groene ruimte. Ideaal voor eenpersoonshuishoudens, twee persoons huishoudens, jonge gezinnen of iedereen die de voorzieningen van de stad binnen handbereik wil hebben. Het appartement heeft een zonnig balkon op het zuidwesten, ligt op loopafstand van winkelcentrum Boven 't IJ en biedt volop rust en ruimte. Of je nu graag in de stad bent of geniet van de natuur, deze plek heeft het allemaal.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Zonnig en fijn balkon: Gelegen op het zuidwesten, waardoor je de hele dag door kunt genieten van de zon en frisse lucht.
- Winkelcentrum Boven 't IJ: Op loopafstand vind je alle soorten winkels, van supermarkten tot elektronica- en kledingwinkels.
- Rustig gelegen appartement: Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping met een lift en galerij, wat zorgt voor een rustig en veilig gevoel.
- Uitstekende openbaar vervoersverbindingen: De metro Noord-Zuidlijn en de binnenstad van Amsterdam zijn nabij, waardoor je snel en gemakkelijk de stad in kunt.
- Natuurrijke omgeving: Geniet van wandel- en fietstochten door parkjes en de pittoreske dorpjes zoals Ransdorp, Holysloot en Durgerdam.
- Erfpachtcanon: De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15-11-2053, wat je financiële zekerheid biedt.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je stapt je nieuwe appartement binnen en wordt meteen begroet door een lichte gezellige woonkamer met raampartij die een stroom van natuurlijk licht binnenlaat. Het appartement heeft een zeer gunstig energielabel B, waardoor je je energierekeningen tot een minimum kunt beperken. Dankzij het woonoppervlak van circa 82m2 heb je voldoende ruimte om comfortabel te leven en te ontspannen.

Je hebt de keuze tussen twee of drie slaapkamers, afhankelijk van je persoonlijke behoeften en levensstijl. Het is, bij de behoefte van 2 slaapkamers, mogelijk om je woonkamer eventueel iets te vergroten! Ideaal voor jonge gezinnen of mensen die extra ruimte willen voor bijvoorbeeld een thuiskantoor of hobbykamer. De goed onderhouden badkamer en keuken zijn uitgerust met alle benodigde apparaten en bieden een eigentijdse uitstraling. 

Het balkon is gelegen op het zuidwesten, waardoor je elke avond kunt ontspannen met een prachtig uitzicht. Het is de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond. De ligging op de tweede verdieping biedt je een vrij uitzicht, waardoor je volop van je privacy kunt genieten. Tenslotte is er nog een eigen (fietsen)berging op de begane grond! De servicekosten aan de VVE bedragen ca. € 264,22 per maand. 

De locatie is eigenlijk top te noemen. Naast het bekende Winkelcentrum Boven 't IJ, dat op loopafstand ligt, heb je ook het Baanakkerspark om de hoek. Dit park biedt je de ideale plek om te ontspannen, te joggen of gewoon een frisse neus te halen. Voor de dagelijkse boodschappen en andere benodigdheden kun je terecht bij de Jumbo, AH, Media Markt en Hema, allemaal op een steenworp afstand.

Voor de avonturiers onder ons is er de Waterlandroute, een leuke fietsroute die je langs schilderachtige dorpjes in het noorden van Amsterdam voert. Denk aan Ransdorp, Holysloot, Broek in Waterland en Durgerdam. Het is de perfecte manier om te genieten van het prachtige landschap en de rustieke charme van de omgeving.

EXTRA KENMERKEN

Er is een energielabel B aanwezig, wat betekent dat het appartement energie-efficiënt is. Het is gelegen op de 2e verdieping en biedt een prachtig vrij uitzicht. Uiteraard is er een lift aanwezig voor extra gemak. Gelegen naast het Baanakkerspark, kun je genieten van veel groen en rustige omgeving. Het winkelcentrum Boven 't IJ met alle soorten winkels is op loopafstand, en de Waterlandroute is een leuke route om te fietsen en te ontdekken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 271

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 271

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord