Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Ben jij op zoek naar een modern appartement op een toplocatie in Amsterdam Noord? Ontdek dit prachtige appartement dat perfect is voor eenpersoonshuishoudens, tweepersoonshuishoudens, en iedereen die op zoek is naar rust en ruimte, maar toch de voorzieningen van de stad wil. Dit appartement heeft een lichte woonkamer en biedt een fantastisch uitzicht vanaf een zonnig en ruim balkon. Het ligt op loopafstand van de metro Noord-Zuidlijn en bushaltes en heeft twee winkelcentra om de hoek.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Ruime en lichte woonkamer
Luxe keuken
Schitterend uitzicht vanaf een zonnig balkon
Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht.
Uitstekende bereikbaarheid

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Entree
Je komt het appartementencomplex binnen via de gezamenlijke entree op de begane grond. Met de lift kun je naar de 6e verdieping waar het appartement zich bevindt.

Het appartement is gelegen op de zesde verdieping met een woonoppervlakte van ca. 57 m2. Het biedt alles wat je nodig hebt voor modern en comfortabel wonen. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd door een ruime en lichte woonkamer. Dankzij het grote raam en het balkon gelegen op het zuidoosten, baadt de hele ruimte in natuurlijk licht. Het ruime balkon biedt voldoende ruimte voor een zitje en planten. De slaapkamer welke zich bevind naast de woonkamer biedt voldoende ruimte voor een comfortabel bed en een grote kledingkast. De zeer goed onderhouden en volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. De keuken heeft een luxe uitstraling en is uitgerust met moderne apparatuur. Naast de keuken bevind zich een inpandige berging met witgoed aansluiting.

Een extra pluspunt is de ruime berging in de onderbouw.

Dit appartement is gelegen bij winkelcentrum Boven 't Y en Banne Centrum welke op loopafstand liggen. Hier vind je alles wat je nodig hebt, van supermarkten tot winkels, horecagelegenheden en sportaccommodaties.
Dichtbij openbaar vervoer? Check! Met de metro Noord-Zuidlijn en meerdere bushaltes op steenworp afstand, ben je in no-time in het centrum van Amsterdam of andere delen van de stad. Dit maakt het appartement perfect voor mensen die werken in de stad, maar thuis willen komen in een rustige omgeving.
Het appartement ligt nabij het prachtige Noorderpark, waar je kunt wandelen, joggen of van de natuur kunt genieten. Voor de sportievelingen onder ons is er de Waterlandroute, een prachtige fietsroute die je door het mooie Waterland voert.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 188

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 188

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord